Ay evet hemen gitmek istiyorum ama daha yeni 4.haftamdayim görünmez diyede gitmiyorum daha betam yukselmemis bende 14 şubata randevu aldım keseyi görmek icin o zamana kadar belli olurSaglikli olsunda tek ayy insan yinede bi an once gormek istiyor Keseyi ve kalp atişini sanirim hamilelik boynca insanin eli yureginde oluyor
İnşallah görürsünüz ben geçen hafta 5+6 gittim kesem çok küçüktü daha umarım hepimiz o kalp atışlarını duyarızTebriklerrrbende bugün 6+0 doldurdum
Yarın randevum var inşallah kalp atışı bebek görürüm
Karından görünmezse alttan rica edeceğimdayanamıyorum
Ultrason fotoğrafını paylaşır mısınKızlar bugün tam 5+0’ım doktora gittik,
maşallah kese hemen çıktı gayet iyi yolk sac da oluşmuş ben de gözümle gördüm1 hafta sonraya yeniden randevu verdi o zaman gidip göreceğim. inanılmaz heyecanlandım duygulandım, içeride yolk sac’ı görünce bile bakalım 1 hafta nasıl beklicem sağlıkla inşallahh
Valla zaman geçmiyorKızlar bugün tam 5+0’ım doktora gittik,
maşallah kese hemen çıktı gayet iyi yolk sac da oluşmuş ben de gözümle gördüm1 hafta sonraya yeniden randevu verdi o zaman gidip göreceğim. inanılmaz heyecanlandım duygulandım, içeride yolk sac’ı görünce bile bakalım 1 hafta nasıl beklicem sağlıkla inşallahh
Modunu düşürme evet erken gitmişsin 3000-5000 olması lazımMerhaba kızlar, bugün sabah 9 da doktora gittim. Alttan baktı bir şey göremedi bu beta da görmeyi beklemiyoruz dedi neyse kan vs verdim pazartesi akşam saat 8’de 356 çıktı bugün sabah 9 da verdim tam 48 saat olmadı ama 672 çıktı 2 katına çıkmamış cuma tekrar gidip kan verecekmişim. Biraz modum düştü. Sizce normal mi?
Cuma tekrar gitsem mi 1 hafta daha mı beklesem acaba?Modunu düşürme evet erken gitmişsin 3000-5000 olması lazım
En erken haftaya pzt salı git anca değerin 5000 oluyor canımCuma tekrar gitsem mi 1 hafta daha mı beklesem acaba?
O zaman kese kesin görünür mü? Teşekkür ederim ilgin içinEn erken haftaya pzt salı git anca değerin 5000 oluyor canım
Canım çok net değil flu kese içinde minik bi kese daha var gibi duruyo ekleyeyim tabi. maşallah diyelim tabiUltrason fotoğrafını paylaşır mısınyolk nası görünüyor
Gitme bacımAy evet hemen gitmek istiyorum ama daha yeni 4.haftamdayim görünmez diyede gitmiyorum daha betam yukselmemis bende 14 şubata randevu aldım keseyi görmek icin o zamana kadar belli olur
5+6 da kalp atisni duymussanz cok iyi.vajinal dimi5+6 ydık biz doktor öyle söyledi
Ayy maşallah darısı bizeCanım çok net değil flu kese içinde minik bi kese daha var gibi duruyo ekleyeyim tabi. maşallah diyelim tabibu arada doktorum kullandığım folik asit azaldığı için başka bi markanın verdi ona başlicam. multivitamin gibi içeriği omega da var beğendim içeriğini. Mide bulantılarımın arada vurduğunu söyledim ama kusma yok dedim. Haftaya artabilir dedi prilam verdi. Mide bulantın çoğaldığında sabah akşam kullan dedi. Midesi bulananların bilgisi olsun
Vajinal belki ama karindan gornmez. 13 ocak catlama tarihim. Ovulasyon testine gore bakalm hayrlisi ben agrdan aliyorm. Crp de 30 umarm daha da yukselmezSeninki gozukur bence kuzum benim bat 3 şubat filandi degr ondan seninkine gore dusuk ama senin baya gecmis adet tarihin bence seninki 6.hfta kalp atişida duyarsin
Benm de oluyor diger gebeliklermde olmamisti. Gerci kanama olana kadar bir sorun olmaz daBenimde gazim cok oluyor Arada karnimin alt kismina kramp griyo doktor normol dedi kuzum
Yakin zamanlardayiz haberleri beraber veririz insallh. Ben de ptesi gitmeye niyetliyim bakalmAnladım olsun buda sürpriz olmuştur. Pazartesi gidecm. Daha hoc gitmedim direk kalp atışını duymayı bekliyorum.
Panik yapmayın benim de ilk 268 idi. Sonraki 534 idi. Burada verdiğiniz saatlere göre bile değişir oranın. Ki sen 48 saat olmamış diyosun ne güzel olmadan neredeyse 2 kat yakalamışsın.Merhaba kızlar, bugün sabah 9 da doktora gittim. Alttan baktı bir şey göremedi bu beta da görmeyi beklemiyoruz dedi neyse kan vs verdim pazartesi akşam saat 8’de 356 çıktı bugün sabah 9 da verdim tam 48 saat olmadı ama 672 çıktı 2 katına çıkmamış cuma tekrar gidip kan verecekmişim. Biraz modum düştü. Sizce normal mi?Sat a göre 5+1 ama geç yumurtladım
Kadın kadının yurdu diye boşa dememişlerPanik yapmayın benim de ilk 268 idi. Sonraki 534 idi. Burada verdiğiniz saatlere göre bile değişir oranın. Ki sen 48 saat olmamış diyosun ne güzel olmadan neredeyse 2 kat yakalamışsın.
Ben 534 iken vajinal muayene olmuştum o zamanlar tabi ki çıkmuyo sadece rahim duvarı kalınlaşıyo doktor onu kontrol ediyo zaten. betan minimum 3500 üzerine çıktıktan sonra vajinal muayeneye git bence o zaman keseyi net görürsünüz vajinalden. Stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?