Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de geçen cumartesi betam 10 bin çıkmıştı bu gün keseyide gördüm , bebeğide kalp atışınıda duydum. Değeriniz çok güzel alttan muayene ile görünür diye düşünüyorum
Maşallah cok guzel canim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin adetin kac gun gecmisti bu deger ciktiginda bide bat neydi

Maşallah cok guzel canim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin adetin kac gun gecmisti bu deger ciktiginda bide bat neydi
Amin inşallah sizinde benim adetim 20 küsür gün geçmişti ama pcos var bende geç döllenme dedi doktor. 5+6 yım şuan ilk gebelipimde de geç dönllenme olmuştu iki ayda bir adet oluyorum bazen ondan kaynaklı

Amin inşallah sizinde benim adetim 20 küsür gün geçmişti ama pcos var bende geç döllenme dedi doktor. 5+6 yım şuan ilk gebelipimde de geç dönllenme olmuştu iki ayda bir adet oluyorum bazen ondan kaynaklı
Anladim kuzum benim benim adet gecikmeden vermiştm ondan dusk cikti sanirim biraz telaslandim acaba sknti olurmu diye bana 4+4dedi 508cikti deger guzel dedi doktr daha keseyi gormedim inşallah gorurum

Merhaba kizlar dun geceden beri ishalim var bayilinca acile geldm enfeksiyon cikti. Gelmisken kan baktik ill defa kan verdm deger 8780 bebek gorunur mu benm niyetm haftaya hic kan almadan direkt doktora gitmekti
Gecmis olsun canim maşallah guzel cikmis normlde beklenen adet tarihin gecmişmiydi

Kardesimin dugun telasi var ptesi giderim insallh. Esime de soylemedim adam sok oldu acilde doktor gebelik var diyince su an 5+4 um.
Aaa eşine niye söylemedin. Bende 5+6 yarın 6 haftalik oluyorum

Aaa eşine niye söylemedin. Bende 5+6 yarın 6 haftalik oluyorum
Bilmiyorm direkt gider kalp atisini duyariz orda supriz olarak gosteririm dedm. Yani kadin dogmcuya dikislerm icin gidecez diyip orda surpriz yapacaktm da kismet artk. Sen ne zamn gideceksin keseyi gordn mu

Gecmis olsun canim maşallah guzel cikmis normlde beklenen adet tarihin gecmişmiydi
Evet cnm adetimi 9 gun gecti sata gore 5+4 . Daha kan vermemistm doktora da gitmemistim kaset test de yapmiyordm. Bu sefer hiccc ustune dusmeyecm dedm bazi olumsuz tecrubelerimden dolayi. Bakalm. Sen bebegi gorunce sonra ben de gideym satimiz ayniydi

Benim de geçen cumartesi betam 10 bin çıkmıştı bu gün keseyide gördüm , bebeğide kalp atışınıda duydum. Değeriniz çok güzel alttan muayene ile görünür diye düşünüyorum
Alttan muayene ettirmiyorm cnm hala alisamadim karindan gorunecek sekilde gitmek istiyorm. Senin bugun bebegin haftasi kacti

Evet cnm adetimi 9 gun gecti sata gore 5+4 . Daha kan vermemistm doktora da gitmemistim kaset test de yapmiyordm. Bu sefer hiccc ustune dusmeyecm dedm bazi olumsuz tecrubelerimden dolayi. Bakalm. Sen bebegi gorunce sonra ben de gideym satimiz ayniydi
Seninki gozukur bence kuzum benim bat 3 şubat filandi degr ondan seninkine gore dusuk ama senin baya gecmis adet tarihin bence seninki 6.hfta kalp atişida duyarsin

Benimde rahmim ters bu kadar gecmi oluyor daha hiç gitmedim o yüzden geç gitmeyi planlıyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum
Saglikli olsunda tek ayy insan yinede bi an once gormek istiyor Keseyi ve kalp atişini sanirim hamilelik boynca insanin eli yureginde oluyor

Bilmiyorm direkt gider kalp atisini duyariz orda supriz olarak gosteririm dedm. Yani kadin dogmcuya dikislerm icin gidecez diyip orda surpriz yapacaktm da kismet artk. Sen ne zamn gideceksin keseyi gordn mu
Anladım olsun buda sürpriz olmuştur. Pazartesi gidecm. Daha hoc gitmedim direk kalp atışını duymayı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…