Maşallah cok guzel canim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin adetin kac gun gecmisti bu deger ciktiginda bide bat neydiBenim de geçen cumartesi betam 10 bin çıkmıştı bu gün keseyide gördüm , bebeğide kalp atışınıda duydum. Değeriniz çok güzel alttan muayene ile görünür diye düşünüyorum
Amin inşallah sizindeMaşallah cok guzel canim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin adetin kac gun gecmisti bu deger ciktiginda bide bat neydi
Oyy maşallah miniğimeMerhabalar. Geçen cumartesi 10.000 beta ile hamileliğimi öğrenmemle beraber bu gün keseyide, bebeğide, kalp atışınıda duydumDarısı diğer annelerime
Anladim kuzum benim benim adet gecikmeden vermiştm ondan dusk cikti sanirim biraz telaslandim acaba sknti olurmu diye bana 4+4dedi 508cikti deger guzel dedi doktr daha keseyi gormedim inşallah gorurumAmin inşallah sizindebenim adetim 20 küsür gün geçmişti ama pcos var bende geç döllenme dedi doktor. 5+6 yım şuan ilk gebelipimde de geç dönllenme olmuştu iki ayda bir adet oluyorum bazen ondan kaynaklı
Maşallah canimMerhaba kizlar dun geceden beri ishalim var bayilinca acile geldm enfeksiyon cikti. Gelmisken kan baktik ill defa kan verdm deger 8780 bebek gorunur mu benm niyetm haftaya hic kan almadan direkt doktora gitmekti
Gecmis olsun canim maşallah guzel cikmis normlde beklenen adet tarihin gecmişmiydiMerhaba kizlar dun geceden beri ishalim var bayilinca acile geldm enfeksiyon cikti. Gelmisken kan baktik ill defa kan verdm deger 8780 bebek gorunur mu benm niyetm haftaya hic kan almadan direkt doktora gitmekti
Aaa eşine niye söylemedin. Bende 5+6 yarın 6 haftalik oluyorumKardesimin dugun telasi var ptesi giderim insallh. Esime de soylemedim adam sok oldu acilde doktor gebelik var diyincesu an 5+4 um.
Darısı size inşallah en yakın zamandaAnladim kuzum benim benim adet gecikmeden vermiştm ondan dusk cikti sanirim biraz telaslandim acaba sknti olurmu diye bana 4+4dedi 508cikti deger guzel dedi doktr daha keseyi gormedim inşallah gorurum
Bilmiyorm direkt gider kalp atisini duyariz orda supriz olarak gosteririm dedm. Yani kadin dogmcuya dikislerm icin gidecez diyip orda surpriz yapacaktm da kismet artk. Sen ne zamn gideceksin keseyi gordn muAaa eşine niye söylemedin. Bende 5+6 yarın 6 haftalik oluyorum
Evet cnm adetimi 9 gun gecti sata gore 5+4 . Daha kan vermemistm doktora da gitmemistim kaset test de yapmiyordm. Bu sefer hiccc ustune dusmeyecm dedm bazi olumsuz tecrubelerimden dolayi. Bakalm. Sen bebegi gorunce sonra ben de gideym satimiz ayniydiGecmis olsun canim maşallah guzel cikmis normlde beklenen adet tarihin gecmişmiydi
Alttan muayene ettirmiyorm cnm hala alisamadimBenim de geçen cumartesi betam 10 bin çıkmıştı bu gün keseyide gördüm , bebeğide kalp atışınıda duydum. Değeriniz çok güzel alttan muayene ile görünür diye düşünüyorum
5+6 ydık biz doktor öyle söylediAlttan muayene ettirmiyorm cnm hala alisamadimkarindan gorunecek sekilde gitmek istiyorm. Senin bugun bebegin haftasi kacti
Seninki gozukur bence kuzum benim bat 3 şubat filandi degr ondan seninkine gore dusuk ama senin baya gecmis adet tarihin bence seninki 6.hfta kalp atişida duyarsinEvet cnm adetimi 9 gun gecti sata gore 5+4 . Daha kan vermemistm doktora da gitmemistim kaset test de yapmiyordm. Bu sefer hiccc ustune dusmeyecm dedm bazi olumsuz tecrubelerimden dolayi. Bakalm. Sen bebegi gorunce sonra ben de gideym satimiz ayniydi
Ama karından benim bebeğimide göremedi. Sadece keseydi. alttan muayenede çok net gördüAlttan muayene ettirmiyorm cnm hala alisamadimkarindan gorunecek sekilde gitmek istiyorm. Senin bugun bebegin haftasi kacti
Son adet tarihine goremi keseye goremi soyledi kuzum5+6 ydık biz doktor öyle söyledi
kocaman oldu göbeğim ancak o zaman dr görebildi :)) evet 4 ayı bende bulduBenimde rahmim ters bu kadar gecmi oluyor daha hiç gitmedim o yüzden geç gitmeyi planlıyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum
Bende de öyle olur büyük ihtimalle keseyi kaçıncı haftada gördünüzkocaman oldu göbeğim ancak o zaman dr görebildi :)) evet 4 ayı bende buldu
Saglikli olsunda tek ayy insan yinede bi an once gormek istiyor Keseyi ve kalp atişini sanirim hamilelik boynca insanin eli yureginde oluyorBenimde rahmim ters bu kadar gecmi oluyor daha hiç gitmedim o yüzden geç gitmeyi planlıyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum
Benimde gazim cok oluyor Arada karnimin alt kismina kramp griyo doktor normol dedi kuzumBenm catlamam 17. Gundu. Yakinmis bakalm nasil ilerleyecek. Cok kotu gazim var acaba belritiden mi
Anladım olsun buda sürpriz olmuştur. Pazartesi gidecm. Daha hoc gitmedim direk kalp atışını duymayı bekliyorum.Bilmiyorm direkt gider kalp atisini duyariz orda supriz olarak gosteririm dedm. Yani kadin dogmcuya dikislerm icin gidecez diyip orda surpriz yapacaktm da kismet artk. Sen ne zamn gideceksin keseyi gordn mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?