Evet canım raporum çıktı . Hiç böyle bi şey beklemiyordum .geçmiş olsun rapor yazdı mı iğne için hemen
yaz
canım raporunu nasıl aldın zor oldu mu benim de almam gerekecekEvet canım raporum çıktı . Hiç böyle bi şey beklemiyordum .
Ben de kullanıyorum kuzum hem de 4 ay öncesinde başladım hamilelik süresinde ve doğumdan sonra da bir süre kullanıcam bir şey olmaz üzülme şifa olacak bir şeye niye üzülüyorsunKızlar doktora gittim. Kese göründü ancak daha önce 2 kere düşük yaptığım için her gün kan cıvıtıcı iğne olacakmışım. Moralim çok bozuldu. Doktorum normal bi durum dedi ama üzüldüm yine de.
Beni yazmayın. Ben bugün bittim. Bu sabah kanamam oldu. Rabbim size sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıklı evlatlar versin. Hepinizin rabbim gönlünce versin amin. Selametle kalın güzel kardeşlerim. Hakkınızda en hayırlı olanı diyorum.Anlamam mi hiç
Eşin yok deyincede üzülmüş. Var detince evde küçük bebek olmasının güzelliğinin hayalini bile yapmıştırZor olmazmi elbette zordur 3 tane çocuk sonuçta . Raabim bununda rıskını da gücünü de verir inşallah.
canım Allah evlatlarınla eşinle sağlıklı mutlu huzurlu uzun neşeli ömürler versinBeni yazmayın. Ben bugün bittim. Bu sabah kanamam oldu. Rabbim size sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıklı evlatlar versin. Hepinizin rabbim gönlünce versin amin. Selametle kalın güzel kardeşlerim. Hakkınızda en hayırlı olanı diyorum.
Anında çıkardılar canım. Doktor tanıdık olduğu için kolay oldu belki de .canım raporunu nasıl aldın zor oldu mu benim de almam gerekecek
Çok üzüldüm canım. Ağustos ayında ben de aynı şekilde olmuştum. Yaşayan bilir ancak. Rabbim en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip eder inşallahBeni yazmayın. Ben bugün bittim. Bu sabah kanamam oldu. Rabbim size sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıklı evlatlar versin. Hepinizin rabbim gönlünce versin amin. Selametle kalın güzel kardeşlerim. Hakkınızda en hayırlı olanı diyorum.
Aklımdan geçmemişti iğne kullanacağım aniden söyleyince doktor bi tuhaf oldum canım. Meğer çok kişi kullanıyormuş .Ben de kullanıyorum kuzum hem de 4 ay öncesinde başladım hamilelik süresinde ve doğumdan sonra da bir süre kullanıcam bir şey olmaz üzülme şifa olacak bir şeye niye üzülüyorsun
Hakkinda hayırlısı olsun canım Rabbim evlatlarına uzun hayırlı ömür versinBeni yazmayın. Ben bugün bittim. Bu sabah kanamam oldu. Rabbim size sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıklı evlatlar versin. Hepinizin rabbim gönlünce versin amin. Selametle kalın güzel kardeşlerim. Hakkınızda en hayırlı olanı diyorum.
Tabii ki canım çok kişi kullanıyor artık üzüntü yaratıp stres olma şifa olsun kullanan herkese yeter acısını unuturuz merak etmeAklımdan geçmemişti iğne kullanacağım aniden söyleyince doktor bi tuhaf oldum canım. Meğer çok kişi kullanıyormuş .
Yok kızlar hemen çıkartıyorlar raporla alakalı sıkıntı olmuyor ilaç raporu bu zor değilAnında çıkardılar canım. Doktor tanıdık olduğu için kolay oldu belki de .
canım rabbim eşinle çocuklarınla hayırlı güzel bir ömür nasip etsin inşallahBeni yazmayın. Ben bugün bittim. Bu sabah kanamam oldu. Rabbim size sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıklı evlatlar versin. Hepinizin rabbim gönlünce versin amin. Selametle kalın güzel kardeşlerim. Hakkınızda en hayırlı olanı diyorum.
Aaa kimyasal mi oldu acaba. Evlatlarına güzel ömür diliyorum inşallah hakkında hayırlısı olsunBeni yazmayın. Ben bugün bittim. Bu sabah kanamam oldu. Rabbim size sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıklı evlatlar versin. Hepinizin rabbim gönlünce versin amin. Selametle kalın güzel kardeşlerim. Hakkınızda en hayırlı olanı diyorum.
heyecanla bekliyorum sizi
günaydın canım kese için beni haftaya salı günü çağırdı doktorum şu an küçük gözükmez demişti belki senin gözükür bilemiyorum güzel haberlerle gel
Kızlar usg de kese gözükmedi zaten bence de gözükmezdi beta 5000 üzeri olunca kese gözükürmüş. Kan verdim bakalım sonöuç kaç çıkacak:)Ssero caniko naptin
İnşalalh dua edermisiniz banada inşallah bebeğim olusurAnladım sizinkini, kendime demiştim iki kesem var diyebebek bende de yoktu. Yani geç de olabilir hemen erken olumsuz konuşmuş sanki.
Sağlıkla ilerlesin güzel düşünelim güzel olsun inşallah
canım karından mı baktı hadi bakalımKızlar usg de kese gözükmedi zaten bence de gözükmezdi beta 5000 üzeri olunca kese gözükürmüş. Kan verdim bakalım sonöuç kaç çıkacak:)
Olsun haftaya görürüz biz de sağlıklı büyüsünler deKızlar usg de kese gözükmedi zaten bence de gözükmezdi beta 5000 üzeri olunca kese gözükürmüş. Kan verdim bakalım sonöuç kaç çıkacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?