Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Ben de kullanıyorum kuzum hem de 4 ay öncesinde başladım hamilelik süresinde ve doğumdan sonra da bir süre kullanıcam bir şey olmaz üzülme şifa olacak bir şeye niye üzülüyorsun

Beni yazmayın. Ben bugün bittim. Bu sabah kanamam oldu. Rabbim size sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıklı evlatlar versin. Hepinizin rabbim gönlünce versin amin. Selametle kalın güzel kardeşlerim. Hakkınızda en hayırlı olanı diyorum.

canım Allah evlatlarınla eşinle sağlıklı mutlu huzurlu uzun neşeli ömürler versin

Çok üzüldüm canım. Ağustos ayında ben de aynı şekilde olmuştum. Yaşayan bilir ancak. Rabbim en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah

Ben de kullanıyorum kuzum hem de 4 ay öncesinde başladım hamilelik süresinde ve doğumdan sonra da bir süre kullanıcam bir şey olmaz üzülme şifa olacak bir şeye niye üzülüyorsun
Aklımdan geçmemişti iğne kullanacağım aniden söyleyince doktor bi tuhaf oldum canım. Meğer çok kişi kullanıyormuş .

Hakkinda hayırlısı olsun canım Rabbim evlatlarına uzun hayırlı ömür versin

Aklımdan geçmemişti iğne kullanacağım aniden söyleyince doktor bi tuhaf oldum canım. Meğer çok kişi kullanıyormuş .
Tabii ki canım çok kişi kullanıyor artık üzüntü yaratıp stres olma şifa olsun kullanan herkese yeter acısını unuturuz merak etme

canım rabbim eşinle çocuklarınla hayırlı güzel bir ömür nasip etsin inşallah sarıl çocuklarına eşine

Aaa kimyasal mi oldu acaba. Evlatlarına güzel ömür diliyorum inşallah hakkında hayırlısı olsun

Kızlar usg de kese gözükmedi zaten bence de gözükmezdi beta 5000 üzeri olunca kese gözükürmüş. Kan verdim bakalım sonöuç kaç çıkacak:)
Olsun haftaya görürüz biz de sağlıklı büyüsünler de haber ver canım kan sonucunu

Kızlar ben sabah aile hekimine gittim, aile hekimim çok ciddi bir salgın var maskesiz hastaneye gitme çok kritik 12 hafta dikkat et kendine dedi. Maskesiz gezmeyelim hastaneye gittikçe falan kapalı ortamlarda takalım da yakalanmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…