Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Kızlar tüm mesajları okuyorum ama dönemedim, allah herkesin/hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻 bebişler bizimledir umarım…

Bir şey soracağım özellikle tecrübeli annelere.. 5+5 gözüküyorum son adet tarihime göre, ay bugün midem bi hassas bulantı var ama böyle tatlı tatlı. Kusacak gibi değil bilmem anlatabildim mi. Çok erken değil mi böyle semptomlar için ya korktum🥹 halsizim de çok🥲
çok normal bu haftalarda tatlı bir bulantı bende yaşıyorum birden geliyor ve baş dönmemde birden geliyor daha 5+6 bendede canım☺️🌸

Merhaba arkadaşlar,şu an 5+2 gebeyim.tam 5 haftalıkken sağlık ocağında kan tahlili verdim sonuçlar ancak e nabız sistemine bugün yüklendi tsh 3,08 gebeler için normal değerin üstüymüş ,t4 ise tam 1 çıktı bu değerde normal.Arada kalan gündede kadın doğum uzmanına gitmiştim kendisi profesör doktor ve kesenin çok çok az olduğunu söyleyerek 2 hafta sonraya randevu verdi.hem kesen tam oluşur hem bebek tam görünür hemde tahlillerini yaparız dedi.fakat bugün kan sonuçlarını alınca tekrardan doktoruma ulaşıp tsh yüksekliğini sordum kendisi ise kese tam gözükmedi şuan bebeğe tam etkisi olmaz dedi fakat içim hiç rahat değil. Alerji doktorumda ben olsam hemen ilaç başlardım diyince çok korktum.Buna karşılık haşimato ve 5 -6 değerle hamile kalan yakın arkadaşımın kız bebeğinin maşallahı var sapasağlam.Kafam karıştı.2 hafta beklersem bebeğime bişey olur mu?Zeka diyorlar düşük diyorlar bunlar korkutucu. Birde internette 5 haftalıkken kesede oluşır organlarda oluşur diyorlar ama yani kese çok incecik banada gösterdi .Böyle durumlar yaşayan varsa ve keselerinizi ne zaman gördünüz bunlarla ilgili bilgi verebilir misiniz? Tahmini doğum tarihi:9 aralık

Kızlar tüm mesajları okuyorum ama dönemedim, allah herkesin/hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻 bebişler bizimledir umarım…

Bir şey soracağım özellikle tecrübeli annelere.. 5+5 gözüküyorum son adet tarihime göre, ay bugün midem bi hassas bulantı var ama böyle tatlı tatlı. Kusacak gibi değil bilmem anlatabildim mi. Çok erken değil mi böyle semptomlar için ya korktum🥹 halsizim de çok🥲
Benim de 5-6 gündür bulantılarım var ama hiç tatlı değil zor duruyorum valla. 6+4üm bugün.

Bundan sonra başlaması normal canım. Ama benim halsizliğim ve bulantım hiç tatlı değildi 🤣 yani bulantı da denemez tam olarak. Sanki sürekli araba tutmuş gibi bir hal. Umarım bu defa daha rahat geçer. Zaten bir süre sonra doktor prilam vermişti de öyle kendime gelmiştim.

Doktora gidip kese gören arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz folik asit verdi mi? Ya da vitamin takviyesi? Gebelik başında doktorum kullandırmıştı bana ama hatırlayamadım hangisiydi tam olarak.

Doktora gidip kese gören arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz folik asit verdi mi? Ya da vitamin takviyesi? Gebelik başında doktorum kullandırmıştı bana ama hatırlayamadım hangisiydi tam olarak.
Merhaba
Benim doktorum elenatal 2 ve folidays başladı. İlerleyen haftalarda bulantı durumuma göre demir ve balık yağı da başlayabileceğini söyledi fakat henüz başlamadı. Tam 5. Haftan bugün.

Bana doktor folik asit kullanıyormusun dedi ben idrarda görür görmez solgarın folate olanını kullanmaya başlamıştım. Doğal form o en azından. Vücutta birikmede yapmıyormus ona devam et dedi kalp atışına kadar devam et dedi sonra diğer süreçlere bakacak sanırım

Merhaba ben de bugün keseyi gördüm 5+4teyim folik asit verdi doktorum içinde OMEGA 3de var ihmal etme dedi vitaminolarak da kendim d vitamini demir magnezyum kullanıyorum 3aydir kalsiyum da başlayacam değer sınırda çıktı canım

Doktora gitmeden önce gebeliğimi öğrenir öğrenmez Solgarın folatını aldım. Doktorum sorduğunda bunu kullanıyorum dedim devam et dedi. Solgar vitamin konusunda oldukça başarılı.

Merhaba arkadaşlar,şu an 5+2 gebeyim.tam 5 haftalıkken sağlık ocağında kan tahlili verdim sonuçlar ancak e nabız sistemine bugün yüklendi tsh 3,08 gebeler için normal değerin üstüymüş ,t4 ise tam 1 çıktı bu değerde normal.Arada kalan gündede kadın doğum uzmanına gitmiştim kendisi profesör doktor ve kesenin çok çok az olduğunu söyleyerek 2 hafta sonraya randevu verdi.hem kesen tam oluşur hem bebek tam görünür hemde tahlillerini yaparız dedi.fakat bugün kan sonuçlarını alınca tekrardan doktoruma ulaşıp tsh yüksekliğini sordum kendisi ise kese tam gözükmedi şuan bebeğe tam etkisi olmaz dedi fakat içim hiç rahat değil. Alerji doktorumda ben olsam hemen ilaç başlardım diyince çok korktum.Buna karşılık haşimato ve 5 -6 değerle hamile kalan yakın arkadaşımın kız bebeğinin maşallahı var sapasağlam.Kafam karıştı.2 hafta beklersem bebeğime bişey olur mu?Zeka diyorlar düşük diyorlar bunlar korkutucu. Birde internette 5 haftalıkken kesede oluşır organlarda oluşur diyorlar ama yani kese çok incecik banada gösterdi .Böyle durumlar yaşayan varsa ve keselerinizi ne zaman gördünüz bunlarla ilgili bilgi verebilir misiniz? Tahmini doğum tarihi:9 aralık
Az önce dahiliyeden çıktım. Değerim 3,14 dü doktor 25 mg leviteron yazdı. Dedim 5.5 haftalık gebeyim bir sıkıntı oluşturmaz değil mi diye. Çok yüksek olmadığı sürece bu değerler bir sıkıntı yaratmaz dedi. Ayda bir kontrole gideceğim. Doğuma kadar kullan dedi. Kadın doğum dahiliyeye yönlendiriyormuş. Ben o sebeple direkt dahiliyeye randevu aldım. Sen de al, git ilaca başla canım. Canını sıkma 🌸

Back
X