Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Arkadaşlar selamlar. Bugün adetimin üzerinden 8 gün geçti. 5+5 im. Bugün beta da vermiştim. Beta: 3234 çıkmış. Kahverengi leke gördüm ne demek doktora yazdım ama korkuyorum da.

Arkadaşlar selamlar. Bugün adetimin üzerinden 8 gün geçti. 5+5 im. Bugün beta da vermiştim. Beta: 3234 çıkmış. Kahverengi leke gördüm ne demek doktora yazdım ama korkuyorum da.
Benimde oluyo cok açık kahve rengi arada.
progestan iğne kullanıyorum üstelik.
Benimde 2 gün önce beta 3706 cıkmıştı.
Ama ben tüp bebekle hamile kaldım benim doktorum kanama olmadığı sürece normal demişti siz bir sorun belki progestan desteği gerekir

Tamamdır teşekkür ederim. Sordum cevap bekliyorum doktordan. İnşallah kötü bit şey olmasın da zor kavuşuyoruz

Tamamdır teşekkür ederim. Sordum cevap bekliyorum doktordan. İnşallah kötü bit şey olmasın da zor kavuşuyoruz

hatta sizin gibi buraya yazdım ben de
Olmaz bence korkma ben daha önce gebelik geçirdim ama 13. haftada kaybettim o zaman da 12. haftama kadar lekelenme olmuştu içeride kanama alanı görülmüyordu yine de oluyordu.
Benide bilgilendirin doktorunuz ne diyecek.

Canım İlk beta kaçtı senin ?

Tamamdır bilgilendireceğim inşallah
Canım İlk beta kaçtı senin ?
01 Aralık gece 1.30 da felan : 444 çıktı,
2 Aralık akşam 8 de felan 930
7 Aralık 15.00 da 3234

7 Aralık 15.00 da 3234
Biraz yavaş yükselmiş gibi ama %60 lik yükselmesi yeterli diyorlar ya. Öyle olmuştur muhtemelen. Gönlünü ferah tut. Belki progestan yazar doktorun lekelenmeler için

7 Aralık 15.00 da 3234
Canim yükseliş biraz az olmuş ama doktorun daha iyi bilir tabi.lekelenmen varsa illaki progestan filan verecektir.ihmal etme canım.

Canim yükseliş biraz az olmuş ama doktorun daha iyi bilir tabi.lekelenmen varsa illaki progestan filan verecektir.ihmal etme canım.
Selamlar teşekkür ederim. Ben sizlerin dediği gibi düşünmüyorum 2 günde bir 2 katı olması gerekiyor. Benim ilk öğrendiğim zamandan bu yana zaten olması gereken max 3552 hadi 3600 olsun. Benim değerim 3234 çıkmış. Zaman farkediyor ben gece verdim hep kanları bunu gündüz verdim. Yani bence bu sayılar çok önemli değil. Aslında bakmayı bile düşünmüyordum bugün hadi bakayım dedim yoksa doktorum bunu istemedi. Neyse bakalım doktorum hala dönüş yapmadı onu bekleyeceğim.

Hayır canım bir kere oldu, zaten ondan yazdım merak ettimde keşke yazmasaydım buraya insanın morali bir tık bozuluyor
Canım burdaki çoğu kişinin ilk gebeliği değil herkes sana yardımcı olmak istiyor ama dediğin şey maalesef ki bir çok gebenin başına gelen bazılarında sıkıntı çıkarmasa da bazılarında gebelik kaybının başlangıcı olan bir durum lekelenmeler için burda kimse sana çok normal telaş yapma diyemez bu konuda canım.. Sen ne zaman hekimin yanına gideceksin dönüş yaptı mı hekimin sana ?

Benimde ilk gebeliğim değil. Bende kimyasal da olsa bir gebelik geçirdim ve ondaki ile bundaki farkı anlayabiliyorum. Normalde 17 sinde gidecektim ama. Henüz dönüş yapmadı. Bakalım bekliyorum. Teşekkür ederim

Çarşamba kese görmeye gideceğim 5+6 olacağım heralde görünür o zamana. Ptesi de hcg baktırayım diyorum. İçerde neler oluyor umarım büyüyordur uslu uslu
Kese görünür büyük ihtimal. İnşallah. Ama hcg bakıp kafanı karıştırma bence. Boşu boşuna kendini deldirme. Zaten ondan iki gün sonra doktora gideceksin. Her şey doktorla netleşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…