Merhabalar herkese, sağlıkla bebeklerimizi ellerimize almak dileğiyle ben de çok yeni öğrendim kaset test ile. Sat 8 Kasım. İkinci gebelik. Bazı uygulamalar 4+6 diyor bazısı 5+6 diyor kafam karıştı. İlkinde öğrenir öğrenmez doktora gitmiştim ve keseyi bekle kalp atışını bekle, kan değeri artacak mı derken çok stres olmuştum ama şimdi direkt 6. Haftada gidip kalp atışını görmeyi hedefliyorum
Sizce benim kaçıncı hafta şuan. Unuttum vallahi nasıl hesaplanıyordu. Başlangıç haftası birinci hafta olarak baz alınıyordu sanırım ama Cuma günü başladığı için tam bir hafta da sayılmaz gibi.
Bir de ilk gebeliğimde ilk on iki hafta kahve ve saç boyamak yasaktı. Daha sonrasında da sadece organik boyayla boya demişti ama bu sefer günde bir fincan içeceğim sanırım çünkü ilk on iki hafta çok çok zor gelmişti bana. İlk üç ayda saç boyayacak olan var mı benim gibi? Organik boyayla tabii. Benim saçım çok beyaz, rimelle kapatmaya çalışıyorum ve belli bir süre sonra baş edilmez oluyor. Kahve içmezsem de aşırı uykulu sersem gibi bişe oluyorum ya sanki bir fincandan bişe olmaz diyorum.
Ay bir de benim bebek maşallah 16 aylık ama sürekli kucak istiyor, şimdilik almıyorum kucağıma ama nereye kadar böyle gider bilmem
hepimize bol eğlenceli mutlu sağlık dolu bir gebelik olsun