- 19 Nisan 2024
- 1.318
- 1.464
Sıkma canını kuzum.Amin canım aynı şey değil benim başka bir grupta başıma geldi. Yani burada herkes kendi deneyimleri ile birbirine en doğrusunu söylemeye çalışıyor. Bazı şeyler Allah'ın takdiri iyi olanı söyleyince seni baş tacı yapıyorlar ama olumsuz olma ihtimali olan bir şeyi söyleyince tedbir almak yerine sanki senin yüzünden olmuş gibi davranıyorlar bazıları. Kesinlikle senin durumun özelinde konuşmuyorum. Kimseye karışma diyorum içimden ama o zaman da burda niye sohbet ediyoruz ki?
Yaa bende salı keseden sonra bi isveç köfte chescake hayali kuruyorum hep aynı düşünceler demekkiYa ben bir saatin içinde 7 8 değişik duyguya kapılıyorum. Sonra diyorum ki sakin ol ve çarşamba keseyi gördükten sonra yiyeceğin michelin yıldızlı hamburgeri düşün. Sonra hemen geçiyor
Sağol canımSıkma canını kuzum.
Ay kızlar desenize pazartesiden itibaren buralar şenlenecekheyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi.
Biraz moralim bozuldu. Burada olmayı seviyorum ama bazı insanlar gerçekten çok tuhaf. Bazen gerek mi var diyorum boşver kendi kendine devam et. Hep pozitif cevaplar vermeye çalışıyorum. Olumsuzsa bile söyleyeceğim şey kelimelerimi seçerek söylemeye çalışıyorum. Başka şeylerin sorumluluğunu senin omuzuna yükleyiveriyorlar. Neyse artık başkası için canımı sıkmamaya çalışıyorum.
Bir an benim için söylendi sandım. Ama ben kötü niyetle bir şey söylemedim. Olumsuz da söylemedim. Herkes aşırı duygusal tabi ki. Birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Ben de bu akşam karar verdim. Kimseye bir şey yazmamaya. Hayır yüz yüze olmayınca da yanlış anlaşılıyor. Bazen de Bir şey yaziyosun cevap bile verilme gereği duyulmuyor. Sağlık olsun. Herkesin gebeliği sağlıklı ilerlesin ne diyeyim. Artık arada okumaya gelirim diye düşünüyorum.Amin canım aynı şey değil benim başka bir grupta başıma geldi. Yani burada herkes kendi deneyimleri ile birbirine en doğrusunu söylemeye çalışıyor. Bazı şeyler Allah'ın takdiri iyi olanı söyleyince seni baş tacı yapıyorlar ama olumsuz olma ihtimali olan bir şeyi söyleyince tedbir almak yerine sanki senin yüzünden olmuş gibi davranıyorlar bazıları. Kesinlikle senin durumun özelinde konuşmuyorum. Kimseye karışma diyorum içimden ama o zaman da burda niye sohbet ediyoruz ki?
Canım benim sana söylediğimi mı sandın?Bir an benim için söylendi sandım. Ama ben kötü niyetle bir şey söylemedim. Olumsuz da söylemedim. Herkes aşırı duygusal tabi ki. Birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Ben de bu akşam karar verdim. Kimseye bir şey yazmamaya. Hayır yüz yüze olmayınca da yanlış anlaşılıyor. Bazen de Bir şey yaziyosun cevap bile verilme gereği duyulmuyor. Sağlık olsun. Herkesin gebeliği sağlıklı ilerlesin ne diyeyim. Artık arada okumaya gelirim diye düşünüyorum.
Şimdi okudum diğer formdaki yazılanları.Sen gayet nazik bir şekilde fikrini söylemişsin.Sanki yapma sakın olmaz mı demişsin ki o testler gerçekten tam pik değil yani. Sıkma canını boşver.Sağol canım
Sen beni gör ben varya resmen arebeske baglicam neredeyse.oglum sarılıyor ağlıyorum,eşim uzanmışim ustümü örtüyor gözlerim doluyor.Oglum diyor ki anne biraz abartmiyormusun sana hergun sarılıyorumYa ben bir saatin içinde 7 8 değişik duyguya kapılıyorum. Sonra diyorum ki sakin ol ve çarşamba keseyi gördükten sonra yiyeceğin michelin yıldızlı hamburgeri düşün. Sonra hemen geçiyor
İlk mesajinda öyle sandımCanım benim sana söylediğimi mı sandın?Ay umarım öyle değildir yine yazışma olduğu için yanlış anlaşılmalar çok mümkün gerçekten. Ben özellikle gebelik topiklerinde kimsenin kötü niyetle bir şey yazdığına şahit olmadım açıkçası hatta tam tersi herkes birbirine moral vermeye destek olmaya çalışıyor. Biraz belki de pasif kalmak iyi gelir ama konuşuruz yine diye düşünüyorum
Gündüzleri çalışıyoruz akşamları da görünce eğer fikrimiz varsa yazıyoruz bebeğim. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım. Herşey mükemmel ve çok güzel olacak. Hele büyüsünler hareketlerini canlılıklarını hissedelim. Bizim için daha güzel olacak herşeyBir an benim için söylendi sandım. Ama ben kötü niyetle bir şey söylemedim. Olumsuz da söylemedim. Herkes aşırı duygusal tabi ki. Birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Ben de bu akşam karar verdim. Kimseye bir şey yazmamaya. Hayır yüz yüze olmayınca da yanlış anlaşılıyor. Bazen de Bir şey yaziyosun cevap bile verilme gereği duyulmuyor. Sağlık olsun. Herkesin gebeliği sağlıklı ilerlesin ne diyeyim. Artık arada okumaya gelirim diye düşünüyorum.
Merhaba kuzum hoş geldin
Amin. İnşallahGündüzleri çalışıyoruz akşamları da görünce eğer fikrimiz varsa yazıyoruz bebeğim. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım. Herşey mükemmel ve çok güzel olacak. Hele büyüsünler hareketlerini canlılıklarını hissedelim. Bizim için daha güzel olacak herşey
27 yaşındayım tüp bebek annesiyim ilk denemem ve ilk çocuğum 21 Ekim son adet tarihim 1 Ağustos doğumMerhaba kuzum hoş geldinyaş , kaçıncı çocuk, son adet tarihi, kese görüldü mü kaçıncı haftada görüldü ve tahmini doğum tarihi bu bilgileri de yazarsan canım PC başına geçince ekleyeyim
Ay ayniymis tahmini doğum tarihimiz27 yaşındayım tüp bebek annesiyim ilk denemem ve ilk çocuğum 21 Ekim son adet tarihim 1 Ağustos doğum
Ay ne güzelAy ayniymis tahmini doğum tarihimizinşallah sağlıkla devam etsin kuzum favoriye aldım en kısa zamanda ekleyeceğim
Canım benim artışın gayet iyi sorun yok gibi görünüyor betada. Ama hiç ultrasona girdin mi? Acilden ziyade kanama ile ilgili doktorunu bilgilendirmek daha önemli.Kızlar benim dün ve bugün 3 er saat süren kanamam oldu acile gittim beta ya baktı sorun yok diyip gönderdi bol bol dinlen dedi o kadar 1. Değerim 1098 2. 2555 3. 6855 hepsi 2 şer gün arayla verildi ama kanama beni korkuttu
Yok canım hiç girmedim tüp bebek olduğu için tek doktordayım ona da 1 hafta sonra randevum kalp atımı için tabiki görüştüm doktorumla ped takibi yapalım bol bol istirahat edin dedi başka birşey demedi çok büyük problem olsa çağırırdı diye düşünüyorum çok şükür hiç ağrım yokCanım benim artışın gayet iyi sorun yok gibi görünüyor betada. Ama hiç ultrasona girdin mi? Acilden ziyade kanama ile ilgili doktorunu bilgilendirmek daha önemli.
Kanama her zaman düşük demek değil bazı kadınlar aylarca adet olmaya devam ediyor demişti benim doktorum ama yine de doktoru bilgilendirmek iyi olur
Evet canim ilk yapman gereken içini ferah tutmak ve istirahat etmekYok canım hiç girmedim tüp bebek olduğu için tek doktordayım ona da 1 hafta sonra randevum kalp atımı için tabiki görüştüm doktorumla ped takibi yapalım bol bol istirahat edin dedi başka birşey demedi çok büyük problem olsa çağırırdı diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim canım sağolEvet canim ilk yapman gereken içini ferah tutmak ve istirahat etmekilk haftalarda böyle şeyler olabiliyor doktorun zaten gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.
Ben hamilekalmaya çalıştığım dönemde özel sağlık sigortam vardı özel hastanelerdeki çoğu doktora gittim. Bu aşamada kendime de bi doktor seçer ve hamile kaldıktan sonra paket satın alır ve onunla devam ederim diyordum. Ancak gel gör ki hiç bi doktordan tam anlamıyla o enerjiyi alamadım. Bi doktoru çok sevmiştim aslında ama çatlatma iğnesi tedavisi olacaktım iğne zamanı için ben sana msj atarım demişti ve yoğunluktan mesaj atamadı iğneyi geç yaptık ve yumurtam kiste dönüştü o yüzden o doktordan da vazgeçtim. Neyse nitekim özel muayenesi olan bi doktor bulduk ve aşırı sevdik. Ancak özel sağlık sigortası veya paketi yok. Bu sene için doğum ücreti 25 binmiş. Hastanedeki ücreti de 16 bin. Muayene ücreti de 2500 lira. Sadece içeriğinde kan tahlilleri yok ki onları da devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında yaptırırım diye düşündüm. Özel hastaneden Paket satın alsam 100 bin civarı tutacak e bu da öyle tutuyor. En azından içime sünen bir doktor.