Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Sıkma canını kuzum.

Ya ben bir saatin içinde 7 8 değişik duyguya kapılıyorum. Sonra diyorum ki sakin ol ve çarşamba keseyi gördükten sonra yiyeceğin michelin yıldızlı hamburgeri düşün. Sonra hemen geçiyor
Yaa bende salı keseden sonra bi isveç köfte chescake hayali kuruyorum hep aynı düşünceler demekki

Bir an benim için söylendi sandım. Ama ben kötü niyetle bir şey söylemedim. Olumsuz da söylemedim. Herkes aşırı duygusal tabi ki. Birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Ben de bu akşam karar verdim. Kimseye bir şey yazmamaya. Hayır yüz yüze olmayınca da yanlış anlaşılıyor. Bazen de Bir şey yaziyosun cevap bile verilme gereği duyulmuyor. Sağlık olsun. Herkesin gebeliği sağlıklı ilerlesin ne diyeyim. Artık arada okumaya gelirim diye düşünüyorum.

Canım benim sana söylediğimi mı sandın? Ay umarım öyle değildir yine yazışma olduğu için yanlış anlaşılmalar çok mümkün gerçekten. Ben özellikle gebelik topiklerinde kimsenin kötü niyetle bir şey yazdığına şahit olmadım açıkçası hatta tam tersi herkes birbirine moral vermeye destek olmaya çalışıyor. Biraz belki de pasif kalmak iyi gelir ama konuşuruz yine diye düşünüyorum

Şimdi okudum diğer formdaki yazılanları.Sen gayet nazik bir şekilde fikrini söylemişsin.Sanki yapma sakın olmaz mı demişsin ki o testler gerçekten tam pik değil yani. Sıkma canını boşver.
Ya ben bir saatin içinde 7 8 değişik duyguya kapılıyorum. Sonra diyorum ki sakin ol ve çarşamba keseyi gördükten sonra yiyeceğin michelin yıldızlı hamburgeri düşün. Sonra hemen geçiyor
Sen beni gör ben varya resmen arebeske baglicam neredeyse.oglum sarılıyor ağlıyorum,eşim uzanmışim ustümü örtüyor gözlerim doluyor.Oglum diyor ki anne biraz abartmiyormusun sana hergun sarılıyorum

İlk mesajinda öyle sandım
Ben de genel olarak kötü bir yoruma denk gelmedim. Ama bazen bazılarımız daha hassas oluyor. Kimin hangi ses tonuyla ne dediği de anlaşılmıyor tabi doğal olarak. Birbirimizi de tanımadığımız için yanlış anlaşılmalar oluyor. O yüzden dediğin gibi pasif kalmak en mantıklısı

Gündüzleri çalışıyoruz akşamları da görünce eğer fikrimiz varsa yazıyoruz bebeğim. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım. Herşey mükemmel ve çok güzel olacak. Hele büyüsünler hareketlerini canlılıklarını hissedelim. Bizim için daha güzel olacak herşey

Amin. İnşallah o günleri görürüz hepimiz

27 yaşındayım tüp bebek annesiyim ilk denemem ve ilk çocuğum 21 Ekim son adet tarihim 1 Ağustos doğum
Ay ayniymis tahmini doğum tarihimiz inşallah sağlıkla devam etsin kuzum favoriye aldım en kısa zamanda ekleyeceğim

Kızlar benim dün ve bugün 3 er saat süren kanamam oldu acile gittim beta ya baktı sorun yok diyip gönderdi bol bol dinlen dedi o kadar 1. Değerim 1098 2. 2555 3. 6855 hepsi 2 şer gün arayla verildi ama kanama beni korkuttu

Kızlar benim dün ve bugün 3 er saat süren kanamam oldu acile gittim beta ya baktı sorun yok diyip gönderdi bol bol dinlen dedi o kadar 1. Değerim 1098 2. 2555 3. 6855 hepsi 2 şer gün arayla verildi ama kanama beni korkuttu
Canım benim artışın gayet iyi sorun yok gibi görünüyor betada. Ama hiç ultrasona girdin mi? Acilden ziyade kanama ile ilgili doktorunu bilgilendirmek daha önemli.

Kanama her zaman düşük demek değil bazı kadınlar aylarca adet olmaya devam ediyor demişti benim doktorum ama yine de doktoru bilgilendirmek iyi olur

Yok canım hiç girmedim tüp bebek olduğu için tek doktordayım ona da 1 hafta sonra randevum kalp atımı için tabiki görüştüm doktorumla ped takibi yapalım bol bol istirahat edin dedi başka birşey demedi çok büyük problem olsa çağırırdı diye düşünüyorum çok şükür hiç ağrım yok

Evet canim ilk yapman gereken içini ferah tutmak ve istirahat etmek ilk haftalarda böyle şeyler olabiliyor doktorun zaten gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…