Kasım 2024 3.Aşılama

İnşallah canım ama artık tedavi için doktor bile göresim yok siz napyosunuz gittiniz mi doktora bıraktınız mı
Ben gittim ilk aşılama sonrası sol tarafımda ağrı durmadı enfeksiyon oluşmuştu ilac falan kullandım. İkinci asilamayi da yaptık bekliyorum ama ilkindeki gibi sıfır belirti 🤣 pek umudum yok bakalım artık

İnşallah canım ama artık tedavi için doktor bile göresim yok siz napyosunuz gittiniz mi doktora bıraktınız mı
Allah yardım etsin bende zaten bu kez de yaptım daha doktora da dedim olmazsa tedaviyi bırakıyorum diye eşim de istemiyor artık tedavi. Allah yormadan kolaylıkla nasip etsin anne olmayı inşallah

Koşturmaca işte çok şükür iyiyiz grip dışında 🤣 sen nasılsın ? Hayırlısı olsun daha var adetine inşallah geç dollenme falan okur da pozitif olur testin 🤗 ovulasyonla mi takip ettin bu ay
Evet canım ovulasyonla takip ettim ama bir işe yaramadı 😄 bu sitede önerilen bir jel vardı spermin hareketliliğini arttıran onu da alıp kullandım. Artık diğer aya nasip kısmet:)

Allah yardım etsin bende zaten bu kez de yaptım daha doktora da dedim olmazsa tedaviyi bırakıyorum diye eşim de istemiyor artık tedavi. Allah yormadan kolaylıkla nasip etsin anne olmayı inşallah
Ne zaman yaptırdın canım. Kaçıncı günündesin. Belirti arama lütfen :) çok söylemiştim bunu sana :)

Çok sevindim ya 😍 Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🥰 beyons beyons
Saol canım benim çok kötü bir hafta sonunda bana mucize gibi geldi çok şükür inşallah en kısa sürede sizlerdende güzel haberler bekliyorum takip ediyorum sizi unutma bazen bitti dediğimiz yerden hayat tekrar başlıyor 😘🤲

Saol canım benim çok kötü bir hafta sonunda bana mucize gibi geldi çok şükür inşallah en kısa sürede sizlerdende güzel haberler bekliyorum takip ediyorum sizi unutma bazen bitti dediğimiz yerden hayat tekrar başlıyor 😘🤲
Senin kadar üzüldük hepimiz. İlk mutlu haberi bize sen vermiştin. Demek ki sabretmek en güzeli. Rabbim bundan sonrasını güzelleştirsin 🥰 İnşallah bizde güzel haberleri yakın zamanda veririz mutluluklar katlanır 🙏🥹

Senin kadar üzüldük hepimiz. İlk mutlu haberi bize sen vermiştin. Demek ki sabretmek en güzeli. Rabbim bundan sonrasını güzelleştirsin 🥰 İnşallah bizde güzel haberleri yakın zamanda veririz mutluluklar katlanır 🙏🥹
İnşallah canım benim hamileliğin her aşaması riskli heran ne olacağını inan insan kestiremiyor rabbim inşallah güzel bir şekilde devam ettirsin dizede dua ediyorum haberlerinizi bekliyorum etiket yapın mutlaka 😘

İnşallah canım benim hamileliğin her aşaması riskli heran ne olacağını inan insan kestiremiyor rabbim inşallah güzel bir şekilde devam ettirsin dizede dua ediyorum haberlerinizi bekliyorum etiket yapın mutlaka 😘
Evet canım hamilelikte doğum da hatta ömür boyu annelik zor zaten. Rabbim kolaylaştırsın 🥰 etiket yaparım tabi müjdeyi alınca foruma yayarım zaten 😆

Bende doktor işini askıya aldım bir süre. Bıktım o serüvenlerden. Maddi olarak hala toparlanamadık. 2 ayda 40 bin liradan fazla harcadık iki aşılama için. Bi belimizi doğrultalım 🥲
En son ekimdeydi zaten son aşılamam Ocak da kontrole giderim diye düşünüyorum ama bilmiyorum bizim de aynı 40 bini çoktan geçti sadece muayene 3 bin veriyorum

Kızlar size bir şey danışacağım adetim 3 gün geçikti yarın 4 gün olucak ama ben gebelik olduğunu düşünmüyorum evde test vardı nefret ettim artık onlardan çift çizgi yok doktoruma sorsam kan ver diyecek bi önceki regl iken muayeneye gittiğimde 2 yumurtan catlamamış demişti bundan olabilir mi ki ve benim her ay regl vaktinde gelirdi

O kadar mutlu oldum ki senin adına rabbim sabredenlerin yanında umut hala var dedirten örneklerin birisin keyfini çıkar sağlıkla kavuşursun inşallah 🙈

Kızlar size bir şey danışacağım adetim 3 gün geçikti yarın 4 gün olucak ama ben gebelik olduğunu düşünmüyorum evde test vardı nefret ettim artık onlardan çift çizgi yok doktoruma sorsam kan ver diyecek bi önceki regl iken muayeneye gittiğimde 2 yumurtan catlamamış demişti bundan olabilir mi ki ve benim her ay regl vaktinde gelirdi
Ayyyy hadi inşallah tutmuştur da hepimiz güzel haberleri pes pese verelim inşallah 😍🤲 bence sabah git kan ver direkt hiç bekleme testle falan uğraşma en net sonuç olur diğer türlü var mı silik mi net mi cok zor

Günaydın kızlar ve beyons beyons bugün asilamanin 10. Günü test yaptım negatif çıktı. 6. Gunu silik 8. Gunu daha koyu ve 10. Gün tamamen negatif . Adet belirtileri başladı hafif bir göğüs ağrım var göğüslerim sert değil yumuşadı. Benim goguslerim yumusayinca adet olurum hep şuan da da öyle nasip değilmiş olsa koyulasmisken artardi artık bu işin piri olduk 🤣 sizlerden güzel haber alırız inşallah 🤲🤗

X