Bende salı gidicem 5+4 olarakÇarşamba kese görmeye gideceğim 5+6 olacağım heralde görünür o zamana. Ptesi de hcg baktırayım diyorum. İçerde neler oluyor umarım büyüyordur uslu uslu
Canım naber? Bana da zaman baya yavaş akıyor ya. Nasıl gidiyor?pazartesi kalp atışı için gidicemmm doktora zaman geçmiyobu aralar biraz boşladım sanki burayo pek fırsat bulamadım iyi akşamlar kızlar
Canım moralini bozmak için yazmadım uzduysem özür dilerim.Hayır canım bir kere oldu, zaten ondan yazdım merak ettimde keşke yazmasaydım buraya insanın morali bir tık bozuluyor
Kız anlamadım şimdi 5+0 da hem kese hem yolkmu göründü sendeVajinal muayene oldu canım benim o yüzden
Ayyy bende pazartesi gideceğim çok heyecaaanpazartesi kalp atışı için gidicemmm doktora zaman geçmiyobu aralar biraz boşladım sanki burayo pek fırsat bulamadım iyi akşamlar kızlar
Oluyordu kuzum. Hala ara ara oluyor ve bebek sağda ahahahaKızlar sizdede oluyormu sol kasıkta belli bir nokta sancı oluyor saniyelik
Benim soldaOluyordu kuzum. Hala ara ara oluyor ve bebek sağda ahahahadoktor iki gittiğimde de soluma baktı burda hiç bi şey yok diyor
Evet canım çok küçük oluşuyor yolk saç dedi gösterdi tam yüzük şeklini almamış ama belirginlesmis vajinal baktığı için gördü canımKız anlamadım şimdi 5+0 da hem kese hem yolkmu göründü sende
Banada bugün vajinal bakilsaydi gorulurmuydu acaba.bende birşey demedi.kese kaç ml olmuş canım seninEvet canım çok küçük oluşuyor yolk saç dedi gösterdi tam yüzük şeklini almamış ama belirginlesmis vajinal baktığı için gördü canım
Çarşamba kese görmeye gideceğim 5+6 olacağım heralde görünür o zamana. Ptesi de hcg baktırayım diyorum. İçerde neler oluyor umarım büyüyordur uslu uslu
pazartesi kalp atışı için gidicemmm doktora zaman geçmiyobu aralar biraz boşladım sanki burayo pek fırsat bulamadım iyi akşamlar kızlar
Bende salı gidicem 5+4 olarak
Ayyy bende pazartesi gideceğim çok heyecaaan
Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama Benimde moralim çok bozuldu biraz once.hani asla ve asla kimseyi heleki böyle hassas bir konuda üzmek kırmak istemem.3 tane kayıp veren biri olarak çok daha dikkat editorum bu durumlara.Rabbim herkeze gonul ferahlığı versinAy kızlar desenize pazartesiden itibaren buralar şenlenecekheyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi.
Biraz moralim bozuldu. Burada olmayı seviyorum ama bazı insanlar gerçekten çok tuhaf. Bazen gerek mi var diyorum boşver kendi kendine devam et. Hep pozitif cevaplar vermeye çalışıyorum. Olumsuzsa bile söyleyeceğim şey kelimelerimi seçerek söylemeye çalışıyorum. Başka şeylerin sorumluluğunu senin omuzuna yükleyiveriyorlar. Neyse artık başkası için canımı sıkmamaya çalışıyorum.
Ben olumsuz ve kaygı uyandıran mesajları gördüğümde ( bu süreçte oladabilir çok doğal) eğer beni etkiliyorsa bakıyorum aynı belirli kişiler yazmışsa gözardı et diyorum. Çünkü tetiklenmek istemiyorum. Ben de geçmişte kayıp yaşadım ama ona takılıp kalmamaya çalışıyorum. Ben bu çabadayken başkalarının endişeleri beni etkilemeye başlarsa sessize almayı tercih ediyorum. Zaten duygusal bir dönemdeyiz. Önce kendimize odaklanıp kendimizi koruyalım. Herşeye güzel ve olumlu yaklaşıyorum. Olumsuz bişey görürsem de kaçıyorum iyi oluyorAy kızlar desenize pazartesiden itibaren buralar şenlenecekheyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi.
Biraz moralim bozuldu. Burada olmayı seviyorum ama bazı insanlar gerçekten çok tuhaf. Bazen gerek mi var diyorum boşver kendi kendine devam et. Hep pozitif cevaplar vermeye çalışıyorum. Olumsuzsa bile söyleyeceğim şey kelimelerimi seçerek söylemeye çalışıyorum. Başka şeylerin sorumluluğunu senin omuzuna yükleyiveriyorlar. Neyse artık başkası için canımı sıkmamaya çalışıyorum.
Amin canım aynı şey değil benim başka bir grupta başıma geldi. Yani burada herkes kendi deneyimleri ile birbirine en doğrusunu söylemeye çalışıyor. Bazı şeyler Allah'ın takdiri iyi olanı söyleyince seni baş tacı yapıyorlar ama olumsuz olma ihtimali olan bir şeyi söyleyince tedbir almak yerine sanki senin yüzünden olmuş gibi davranıyorlar bazıları. Kesinlikle senin durumun özelinde konuşmuyorum. Kimseye karışma diyorum içimden ama o zaman da burda niye sohbet ediyoruz ki?Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama Benimde moralim çok bozuldu biraz once.hani asla ve asla kimseyi heleki böyle hassas bir konuda üzmek kırmak istemem.3 tane kayıp veren biri olarak çok daha dikkat editorum bu durumlara.Rabbim herkeze gonul ferahlığı versin
Walla ben bu aralar ben melankolik takılıyordumBen olumsuz ve kaygı uyandıran mesajları gördüğümde ( bu süreçte oladabilir çok doğal) eğer beni etkiliyorsa bakıyorum aynı belirli kişiler yazmışsa gözardı et diyorum. Çünkü tetiklenmek istemiyorum. Ben de geçmişte kayıp yaşadım ama ona takılıp kalmamaya çalışıyorum. Ben bu çabadayken başkalarının endişeleri beni etkilemeye başlarsa sessize almayı tercih ediyorum. Zaten duygusal bir dönemdeyiz. Önce kendimize odaklanıp kendimizi koruyalım. Herşeye güzel ve olumlu yaklaşıyorum. Olumsuz bişey görürsem de kaçıyorum iyi oluyor
Ben olumsuz ve kaygı uyandıran mesajları gördüğümde ( bu süreçte oladabilir çok doğal) eğer beni etkiliyorsa bakıyorum aynı belirli kişiler yazmışsa gözardı et diyorum. Çünkü tetiklenmek istemiyorum. Ben de geçmişte kayıp yaşadım ama ona takılıp kalmamaya çalışıyorum. Ben bu çabadayken başkalarının endişeleri beni etkilemeye başlarsa sessize almayı tercih ediyorum. Zaten duygusal bir dönemdeyiz. Önce kendimize odaklanıp kendimizi koruyalım. Herşeye güzel ve olumlu yaklaşıyorum. Olumsuz bişey görürsem de kaçıyorum iyi oluyor
Bu platforma kimyasal gebeliğimden sonra depresif bir haldeyken dadandım. Benim en çok hoşuma giden şey buranın kadınlar kulübü olmasıydı. Yani sadece kadınlar. Kadının kadına destek olduğu yardımlaştıkları bir platform. Hemen üye oldum. Ve kimi zaman herkesten fikir aldım kimi zaman herkese fikrimi söyledim. Bazen sinir bozucu yorumlar sözler cümleler görebiliyorum ama takmıyorum. Böyle de devam edeceğim gibiAy kızlar desenize pazartesiden itibaren buralar şenlenecekheyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi.
Ya ben bir saatin içinde 7 8 değişik duyguya kapılıyorum. Sonra diyorum ki sakin ol ve çarşamba keseyi gördükten sonra yiyeceğin michelin yıldızlı hamburgeri düşün. Sonra hemen geçiyorWalla ben bu aralar ben melankolik takılıyordum
Ahahaha güzel bir motivasyonYa ben bir saatin içinde 7 8 değişik duyguya kapılıyorum. Sonra diyorum ki sakin ol ve çarşamba keseyi gördükten sonra yiyeceğin michelin yıldızlı hamburgeri düşün. Sonra hemen geçiyor