- 22 Haziran 2023
- 83
- 82
Güzel haberlerle gelKızlar hastanedeyim kese büyümüş mu diye bakacak doktor bana dua edin kızlar
Canım kendini sakinleştirmeye calis. Vesveselere teslim olma . Allahin izniyle çok güzel geçecek emin ol bizede haber ver dualarım seninleKızlar merhaba bugün biraz stresliyim malesef elimde değil.icim sıkısıyor sanki.Allah hayırlara yazsın.Saat 3 de randevum var ve beni ağlama krizi tuttu dün akşamdan beriBenim için El Musavvir esmasini cekermisiniz
İnsallah canım kapıda bekliyorumGüzel haberlerle gel
İnşallah bitanem gece de uyuyamadım düzgünCanım kendini sakinleştirmeye calis. Vesveselere teslim olma . Allahin izniyle çok güzel geçecek emin ol bizede haber ver dualarım seninle
Kızlar merhaba bugün biraz stresliyim malesef elimde değil.icim sıkısıyor sanki.Allah hayırlara yazsın.Saat 3 de randevum var ve beni ağlama krizi tuttu dün akşamdan beriBenim için El Musavvir esmasini cekermisiniz
Canimm güzel haberler alacaksın ben eminim kiKızlar hastanedeyim kese büyümüş mu diye bakacak doktor bana dua edin kızlar
Canım eğer idrar yaparken yanma vs yoksa ya da kötü koku yoksa endişelenecek bir şey yok. Kırmızı kanama olmadığı sürece içini ferah tut canımHanımlar merhaba sizi uzaktan takip ediyordum aranıza katılmak için muayene günümü bekliyorum
Size birşey soracağım ben tüp bebekle hamileyim salı günü kese görmeye gideceğim inşallah sat göre 5+1 im hafif hafif lekelenmem var kahve değil ama cok acık renkte sarımtrak akıntı değil leke.
Her gün progestan iğne oluyorum transferimde lekelenme olduğunda hemşireye yazmıştım kanama olmadığı sürece sorun yok demişti sizce normal midir?
Ohhh çok şükür kuzum gözün aydınSelam tekrar kızlar :)
Bugün şükürler olsun rabbime keseyi gördüm..Eldorin 5+2 ekleyebilirsen sevinirim
Yok yok o tarz şikayetlerim yok cok şükürCanimm güzel haberler alacaksın ben eminim kibizi de haberdar etmeyi unutma beni etiketle de listeye haftani yazalım
Canım eğer idrar yaparken yanma vs yoksa ya da kötü koku yoksa endişelenecek bir şey yok. Kırmızı kanama olmadığı sürece içini ferah tut canımkesejingorunce bulgilerini yaz da listeye ekleyelim seni de
Hayırlı olsunSelam tekrar kızlar :)
Bugün şükürler olsun rabbime keseyi gördüm..Eldorin 5+2 ekleyebilirsen sevinirim
Allah razı olsun canim benim.seninde güzel haberlerini duymayı bekliyorumÇekiyorum ben canım
Çok sağolun canım dualarını eksik etmeCanım kendini sakinleştirmeye calis. Vesveselere teslim olma . Allahin izniyle çok güzel geçecek emin ol bizede haber ver dualarım seninle
Güzel haberle gel kuzum benimKızlar hastanedeyim kese büyümüş mu diye bakacak doktor bana dua edin kızlar
Kuzum içini ferah tut güzel haberle geliceksinKızlar merhaba bugün biraz stresliyim malesef elimde değil.icim sıkısıyor sanki.Allah hayırlara yazsın.Saat 3 de randevum var ve beni ağlama krizi tuttu dün akşamdan beriBenim için El Musavvir esmasini cekermisiniz
Benim öyle olmuyor hala ara ara kasık ağrısı vuruyor canım.istahim yok benim zoraki yiyorum.valla sabah 6 da bir uyaniyorum full tempo akşam nasıl oluyor anlamıyorum.
İnşallah canım inşallah rabbim ferahlik versin okuyorum dewamli.oglum sarıldı saçımı okşuyordu sabah ona bile ağladım.O korku içime yerleşmiş resmen elimde değil Rabbim inşirah ferahlığı versin.yine göğüslerim gitti sakin absürt bulmayın göğüslerin sönmesi bana eskileri hatırlatıyor dewamli ister istemez evhamlaniyorumKuzum içini ferah tut güzel haberle geliceksinbunlar hep bebişten oluyor duygu durum bozukluğu yani senin için sıkılmıyor aslında kötü bişey yok yani gayet normal bi durum hamişsin anne ben burdayım diyor bak senin dengeni alt üst ederek sevin kız sevin bende ağlıyorum duygusalım çok bahçede kedi doğum yaptı yavrusuna vuruyor diye oturup ağladım düşün yani bunlar hep bebişten
Selam tekrar kızlar :)
Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum 6 buçuk aylıkken erken doğumla kızımı kaybettim bende seninle aynı kaderi yaşıyorum ama senin gibi aklıma getirmiyorum şuan sana söylemek için bu konuyu açtım hatta kendime bile söylemiyorum yani bu konudan ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun kendime hamileliği ziyan etme önünde güzel zamanlar var ağız tadıyla çıkart hamileliğini inan bana böyle olumlu düşünmek daha iyi gelicek biliyorum elinde değil ama dua et kitap oku başka şeylerle uğraş buraya yazma bile bu konuyu biri cevap verecek diğeri cevap verecek aklından çıkmış olsa bile yine aklına gelicek beni dinle aklına gelince direk dikkatini başka şeye odakla ben öyle yapıyorum ve gayet mutluyum. Hem onun yicez rızkı varsa zaten doğucaktır. Üstelik şunu da ekliyim benim durumum senin durumunda da ağır acil sezeryana alındım ve bebeğin eşi heryere yapışmış benim kalbim 2 kere durmuş ameliyat esnasında ve 2 gün yoğun bakımda kaldım buna rağmen böyle pozitif olabiliyorsam sen hayli hayli olursun inan bak banaİnşallah canım inşallah rabbim ferahlik versin okuyorum dewamli.oglum sarıldı saçımı okşuyordu sabah ona bile ağladım.O korku içime yerleşmiş resmen elimde değil Rabbim inşirah ferahlığı versin.yine göğüslerim gitti sakin absürt bulmayın göğüslerin sönmesi bana eskileri hatırlatıyor dewamli ister istemez evhamlaniyorum
Ay hadi gözün aydın kuzummKızlar çok şükür kese büyümüş yolk saç da görüldü bugün