Ayy evetbende grip olucak gibiyim burnum tıkandı çok üzgünüm
Bende aksine yemek yemediğim zaman midem bulanıyor sonra hiç yiyemiyorum yemek görmek istemiyorum ben pişirmeyim önüme gelsin hemen yiyim diyorum pişirdiğim şeyi yiyemiyorum tiksinti oluyor sanırım bu çok erken başladı yaAyy evetbende grip olucak gibiyim burnum tıkandı çok üzgünüm
Canım benim bulantılarım dün itibariyle başladı malesefKizlar gunaydin dun aksamdan beri istahim gitti mide bulantim basladi evet dayanilmicak sekilde degil ama beni bazi zamanlar rahatsiz edio ozellikle sag tarafima yatinca midem cok bulaniyor sizde durumlar nasil ?
Canım benim bulantılarım dün itibariyle başladı malesef
Bende aksine yemek yemediğim zaman midem bulanıyor sonra hiç yiyemiyorum yemek görmek istemiyorum ben pişirmeyim önüme gelsin hemen yiyim diyorum pişirdiğim şeyi yiyemiyorum tiksinti oluyor sanırım bu çok erken başladı ya
Ben gayet misler gibi yemeğimi yapıyorum koku hassasiyetim yok tiksinmedim bişeyden henüz çok şükürBenimde oyle ya kendim yapmak iskence gibi tiksinc geliyor keske annemle ayni sehirde yasasaydim
Ben annemde dip dibe yaşıyorum da ne oluyorBenimde oyle ya kendim yapmak iskence gibi tiksinc geliyor keske annemle ayni sehirde yasasaydim
Ben gayet misler gibi yemeğimi yapıyorum koku hassasiyetim yok tiksinmedim bişeyden henüz çok şükür
Ben annemde dip dibe yaşıyorum da ne oluyorkonuşmuyoruz annemle bir türlü kendini anneanne rolüne sokamadı 18 kız gibi davranıyor maalesef bende konuşmama kararı aldım anneden yana şansım yok maalesef
Evet canım haklısın ne olursa olsun onlar anne baba babamla annem ayrı babamla görüşüyorum ama annemle görüşmemek en doğru karar olduğunu düşünüyorum kendi açımdan bana iyi gelmiyor. Mesela benim hiç arkadaşımda yoktur ben tek başıma kahve içiyim kitap okuyayım çok severim. Yani anlıcağın biraz da bende hayattın zorluklarından bezmişlik var o yüzden nasıl mutluysam öyle yaşamaya çalışıyorum yoksa annemin derdinden uzak durmazsam hep kendimi suçluyorum. Neden benim annem böyle çocukluğumdan beri hep ikinci üçüncü tercih oldum annem için öncelik hep başka erkekler ve kardeşim oldu o yüzden bende bunu çıkarttım artık ve onu kabul ettim. Herkes benim gibi anne olmak zorunda değil ben fedakarlık yapan bir anne olabilirim ama benim annemin öncelikleri başka olan bir anne olabilir o yüzden onu affediyorum ve istediği hayatı yaşaması için ondan uzaklaşıyorum dedim ve şuan gayet çok mutluyum suçlamıyorum en azından kendimiNe guzel ben bi tik tiksiniyorum ya bide yaptigim yemegin kokusundan istahim kaciyor lezzetli gelmiyor
Canim kendini uzme bu konudada hakli olabilirsin ama ne olursa olsun onlar bizim annelerimiz hicbiri mukemmel degil zaten kimse mukemmel degl seninde yavrun olcak ben aile islerine karismak istemem ama unutma kimsenin ailesi mukemmel degl benimkide… ama onlar varsa bizde variz bu dunyada onlarin parcalarini tasiyoruz ve affetmek her zaman sana yarar salar
Evet canım haklısın ne olursa olsun onlar anne baba babamla annem ayrı babamla görüşüyorum ama annemle görüşmemek en doğru karar olduğunu düşünüyorum kendi açımdan bana iyi gelmiyor. Mesela benim hiç arkadaşımda yoktur ben tek başıma kahve içiyim kitap okuyayım çok severim. Yani anlıcağın biraz da bende hayattın zorluklarından bezmişlik var o yüzden nasıl mutluysam öyle yaşamaya çalışıyorum yoksa annemin derdinden uzak durmazsam hep kendimi suçluyorum. Neden benim annem böyle çocukluğumdan beri hep ikinci üçüncü tercih oldum annem için öncelik hep başka erkekler ve kardeşim oldu o yüzden bende bunu çıkarttım artık ve onu kabul ettim. Herkes benim gibi anne olmak zorunda değil ben fedakarlık yapan bir anne olabilirim ama benim annemin öncelikleri başka olan bir anne olabilir o yüzden onu affediyorum ve istediği hayatı yaşaması için ondan uzaklaşıyorum dedim ve şuan gayet çok mutluyum suçlamıyorum en azından kendimiolaylar çok derin içine girersek çıkamayız canım arkadaşım sende haklısın aslında bende haklıyım boşver ben üzülmüyorum bu hayatı böyle olmayı yalnız kalmayı ben seçtim ve bu hayatta kendim üstesinden geliyorum herşeyin böyle daha mutluyum boğa burcuyum ben yıkılmam öyle kolay kolay
Tiroidlerin için mutlaka dahile daha sonrasında endokrin gözük canım hamilelikte tsh önemli bebeğin zekası içinKizlar peki rahimde kasilma hisseden varmi ara sira yoksa gecdimi onlar sizde birde boğazimi kedi tirmalamiş gibi his var, hamile kalmadan once tsh 3.5 yoksa tiroiddenmi oldu
Kızlae günaydınn. Nasılsınızzzz bebişler nasıllllbenim 3 gündür yoğun bulantı ve kusmalarım vardı ama ne hikmetse dün akşm kızlarla dışarı çıkacaktık ve çat diye kesildi benim canım sürekli gezmek istiyor olabilir mi acaba bu arada arkadaşlarıma henüz vermedim haberi. Dün zorla salata yedirmeye çalıştılar sen çok seversin neden yemiyorsun diyorlar patates kızartmasını bana verirken ya niye mayonez sıkmıyorsun sen çok seversin diyorlar biraz zor idare ettim neyseki midem bulanmadan atlattım dünü ama bugün yine perşerişan uyandım resmen bir günüm bir günümü tutmuyor ya
Evet canım haklısın bende senelerdir burda tanışıp hala halimi hatrımı soran insanlar tanıyorum bu beni mutlu ediyorMasallah sana canim arkadasim biz variz yanliz degilsin yani ben burda sizlerle sohbet edince bile beni anlayan insanlar oldugu icin mutlu oluyorum suan bircok kisiden degerlisiniz cunku ayni yolda yuruyoruzcok sevindim sen nasil mutluysan o sekilde yasa tabiki canim benmkisi sadece bi nebze yasanmislik tecrubesi bende annemle yuzde yuz anlasamam hatta en kavga ettigim insandir diger kardeslerime gore ama onu oyle kabul ettim artik neyse bosver biz iyi birer anne olalim zaten bu yonden cocuklarimiz cok sansli olcak insallah
Evet canım haklısın bende senelerdir burda tanışıp hala halimi hatrımı soran insanlar tanıyorum bu beni mutlu ediyorevet aynı yolda yürüyoruz ayağımıza taş değmesin sağlıkla alalım bebişleri kucaklarımıza tadından yenmez o zaman
Kızlar hastanedeyim kese büyümüş mu diye bakacak doktor bana dua edin kızlar
İnşallah canım benimmmmmHadi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz