Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Tsh yüksek olunca gebelik zor oluyor ama benim şuan alt sınıra çok yalın 12 lerden düşürdüm bi kimyasalım oldu birde erken doğumum oldu tsh yüksekken devamlı takip gerekiyor

15 gün kullanmadım 9 Lara fırlamıştı şimdi şükür 1, Lerde geziyor
Benimde alt sınıra ulaştı 0,25 şuan aslında biran önce gidip tekrar baktırmam lazım hamilelikte çok oynuyor benimde fırlamış olabilir hamileyken ben 50 ilk fazla kullanıyordum 150 almam lazım şuan benim ama önce kan vermem lazım tabi

Kizlar vajinal akıntınız var mi varsa nasil ? Ben progesteron fitil kullanıyorum kesildide akıntı , sadece fitildeki madde cikiyor dişina

Ahaha boşver yemeyelim benimde canım asla pastırma sucuk çekmez sucuk ekmek istiyor deli gibi galiba yemememiz gerektiği için

Şu bebeksi bünyemi daha yeni koltuğa oturttum. Hamileler çalışmasın yemek temizlik yapmasın bu ne kardeşim hiç insani değil. Bide doğum oranı düşük diyolar. Nasıl doğursun bu kadınlar. Bir de analık izni bitince bebeyi bırakıp çalışmaya gidicez ay içim şişti imdat

Canım oncelikle hoşgeldin ve hayırlı olsun çok uzuuun zaman sonra böyle güzel bir haber almak hem çok sevindirici hem de kaygı verici olabilir. Ama şimdi o elindeki kaygıları yavaşça yere bırak rahim.buyuuor genişliyor o da kasıklarda adet ağrısı gibi ağrılara sebep olabilir. Ağrıdan sizidan sancidan korkma. Yalnızca lekelenme ya da kanama olursa doktora danışmak ya fayda var. Onun dışında keyfini çıkar. Kasiklarin çok agrirsa hemen iki arada bir derede 5-10 dakika uzan dinlen rahatlayacaktır.

Listedeki verileri de bizimle paylaş da senonde ekleyelim

Kızlar aşırı kasmayın yeme içme konusunda. Eğer toksoplazma bagisikliginiz negatir ise şimdiye kadar yediğiniz hiçbir şeyden kapmamissiniz demektir. Tedbirli olmak evet güzel. Her şeyi de tadında ve dozunda yapmak önemli. Ama hamileliği kendinize zehir etmen guzum. Ayda yılda bi kere sucuk yemekten zarar gelmez mesela. Ya da ne bileyim o gün dışarda yemek istediniz diyelim. Güvenilir bir restoranda yemek yiyebilirsiniz. Evet her gün sakatat vs yemek doğru değil ama çok canınız çekiyorsa da vücudunuzun vardır bir bildiği

Tüm kaygilarinizdan sıkıca kucaklıyorum sizi. Biraz relax

Haklısınız benimde endokrin hamile kalır kalmaz bana geleceksin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…