- 29 Temmuz 2024
- 449
- 131
- 27
Bende 100 kullanıyorum da gebelik olması için düşük olması lazım TSH on acaba benim ondan mı olmuyor dedim ama sizde olmuş . Hoca bir sıkıntı yok demişti ama benim içimi yemişti sizde olunca çok sevindim100 kullanıyorum canım. Amin teşekkür ederim
Ziyafet etsiz sanırım dimiBen yiyorum hemde deli gibi çiğ köfte yiyorum her gün eşime aldırıyorum
Evet canım etsizZiyafet etsiz sanırım dimi
Tsh yüksek olunca gebelik zor oluyor ama benim şuan alt sınıra çok yalın 12 lerden düşürdüm bi kimyasalım oldu birde erken doğumum oldu tsh yüksekken devamlı takip gerekiyorBende 100 kullanıyorum da gebelik olması için düşük olması lazım TSH on acaba benim ondan mı olmuyor dedim ama sizde olmuş . Hoca bir sıkıntı yok demişti ama benim içimi yemişti sizde olunca çok sevindim
15 gün kullanmadım 9 Lara fırlamıştı şimdi şükür 1, Lerde geziyorTsh yüksek olunca gebelik zor oluyor ama benim şuan alt sınıra çok yalın 12 lerden düşürdüm bi kimyasalım oldu birde erken doğumum oldu tsh yüksekken devamlı takip gerekiyor
Benimde alt sınıra ulaştı 0,25 şuan aslında biran önce gidip tekrar baktırmam lazım hamilelikte çok oynuyor benimde fırlamış olabilir hamileyken ben 50 ilk fazla kullanıyordum 150 almam lazım şuan benim ama önce kan vermem lazım tabi15 gün kullanmadım 9 Lara fırlamıştı şimdi şükür 1, Lerde geziyor
AhahaVallahi benim bugün iş yerinde canım gerçekten böyle dana jambonu bir sandviç çekti ama o kadar korktum ki çok ikilemde kaldım ve peynirli sandviç tercih ettim Ama bu böyle olmazarada bir yesek ne olur ki sanki azar azar
Yeme canım yaaa tamam etli çiğ köfte yok şuan ama benim doktorum bı önceki gebeligimde yasaklamistiBen yiyorum hemde deli gibi çiğ köfte yiyorum her gün eşime aldırıyorum
etsiz çiğköfte yasak mı nolur yasak değil deyinKızlar ya benimde canım Çiğköfte cips falan istiyor yeniliyor mu bunlar önümde duruyor şuan cevap bekliyorum misafirlikteyim
Ay ben neyi kaçırdım yasaklar listesi mi paylaştinizetsiz çiğköfte yasak mı nolur yasak değil deyin
Merhaba son adet tarihim 6 Kasım 26 günlük döngüm var 3 gün gecikmeyle test verdim dün 745 çıktı kese ne zaman görürüm yarın sabah yine kan vereceğim hemşireyim çok ayakta duruyorum karın ağrım çok oluyor 15 aydır gebe kalmayı bekliyorum çok korkuyorum karın ağrısı olanlar var mı normal mi bu
Yiyeceğin herşeye Google’dan bak canım, benim ilk gebeliğimde ciğer yemişliğim varetsiz çiğköfte yasak mı nolur yasak değil deyin
Afiyet bal şeker olsunAyy sağol vallahi yiyeceğim şimdi
Haklısınız benimde endokrin hamile kalır kalmaz bana geleceksin demiştiBenimde alt sınıra ulaştı 0,25 şuan aslında biran önce gidip tekrar baktırmam lazım hamilelikte çok oynuyor benimde fırlamış olabilir hamileyken ben 50 ilk fazla kullanıyordum 150 almam lazım şuan benim ama önce kan vermem lazım tabi
Valla kuzum yiyorum ya canım çekiyor azaltırım amaYeme canım yaaa tamam etli çiğ köfte yok şuan ama benim doktorum bı önceki gebeligimde yasaklamisti