Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    22
Eğer öncesinde düşüklerin varsa günde 1 defa doğuma kadar bence kullan der. Ben şuan günde 2 defa kullanıyorum 2 hafta sonra sanırım duruma göre 1 e düşürebilir ama belli değil devamlı 2 kullanda diyebilir

Bugünlük sadece sabah 1 akşam 1 deneyeceğim, sonra doktorumun dediği şekilde kullanmaya devam ederim, çok sağ olun

Tsh in kac peki,bende de bu belirtiler var da,ondan sorayım dedim.

Mrblar c8nsiyeti belli olan anneler ozellikle 2.yi bekleyenler belirtileriniz nasil cinsiyey farkli olsada brlirti ayni oluyor diyorlar nasil gidiyor
Ben 2.ye hamileyim bı tane oğlum var ona hamileyken o kadar rahattim ki ne mide bulantısı ben bişey hamile oldugum belli olmuyodu iştahım hep açıktı hiç midem bulanmadi uykum çok güzeldi bebek gibi uyuyodum şu an cinsiyetimiz belli değil haftaya ogrenicem inşallah ama bu hamilelik daha zor geçti hafif mide bulantısı mide kazintisi bel ağrısı aşırı halsizlik ve ilk haftalarda çok fazla göğüs hassasiyeti etrafımdaki 1 kişi bile erkek demedi bu bebeğime bende hep rüyamda kız bebek gördüm ama ne hissediyorsun dersen nötr hiçbisey hissetmiyorum inşallah sağlıklı olur

Bende yarın kontrole gideceğim cinsiyeti sadece ben biliyorum onun bildiğimden haberi yok
Yarın doktorun söylemesinde ki heyecanını görmek istiyorum yazacağım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…