Benim lekelenmem olunca devlete gitmistim hemen gunde iki agizdan verdi lekelenmen kessede kutu bitene kdr kullan dedi
Sonra kendi doktoruma soledim kullan ama vajinal gunde bir yeter dedi
Ne kadr kullancmi sormadm kutu bitene kdr kllancm :)
Yani zaten bende uzun sure kullanmak istiyorum benimde son gittigm dr cok suratsizdi sorularm vrdi hicbrini soramadım insallah perinatolojiye sevk olana kdr kullancm sonrasini sorcm
Dusuklerm ve erken dogumum oldugunden bırakmak istemiorm bakalm ne der.
Eğer öncesinde düşüklerin varsa günde 1 defa doğuma kadar bence kullan der. Ben şuan günde 2 defa kullanıyorum 2 hafta sonra sanırım duruma göre 1 e düşürebilir ama belli değil devamlı 2 kullanda diyebilir
Prilamın doğru kullanımı şu şekildedir
İlk etapta uyumadan önce 2 tablet alınır semptomlar bu şekilde geçiyorsa bu rutine devam edilir
Eğer bulantı kusma devam ediyorsa gece 2 sabah 1 alınır
Hala geçmiyorsa gece 2 sabah 1 ve öğleden sonra 1 içilir maks alınması gereken doz 10 mg Prilam için 4 tane alınmasıdır fazlasını almayın. (Hemşireyim.)
Kızlar ben de dün kan verdim panoramadan yaptırdım nipt. 10-15 güne sonuçlar gelecek bakalım inşallah bir şey yoktur.
Bu arada nefes darlığı çekme sebebim tiroidlerimin fazla çalışmasıymış endokrin yönlendirildim bakalım. Yavaş çalışsa daha sıkıntıymış bebek için hızlı çalışması da iyi değil. Uyurken falan o kadar zorlanıyorum ki sürekli yoruluyorum arada çarpıntım oluyor
Ben 2.ye hamileyim bı tane oğlum var ona hamileyken o kadar rahattim ki ne mide bulantısı ben bişey hamile oldugum belli olmuyodu iştahım hep açıktı hiç midem bulanmadi uykum çok güzeldi bebek gibi uyuyodum şu an cinsiyetimiz belli değil haftaya ogrenicem inşallah ama bu hamilelik daha zor geçti hafif mide bulantısı mide kazintisi bel ağrısı aşırı halsizlik ve ilk haftalarda çok fazla göğüs hassasiyeti etrafımdaki 1 kişi bile erkek demedi bu bebeğime bende hep rüyamda kız bebek gördüm ama ne hissediyorsun dersen nötr hiçbisey hissetmiyorum inşallah sağlıklı olur
Bende yarın kontrole gideceğim cinsiyeti sadece ben biliyorum onun bildiğimden haberi yok
Yarın doktorun söylemesinde ki heyecanını görmek istiyorum yazacağım yarın