Lekelenme olmayan gebe kalmadı gibi ya çok ilginç
Aynen demekki bu haftalarda normalLekelenme olmayan gebe kalmadı gibi ya çok ilginçbende 6. Haftadan beri lekelenme ile devam ediyorum progestan kullanıyorum çoğalmadı riskte yok çok şükür kırmızı kanama olmadığı sürece içinizi ferah tutun kızlar
Evet duyulur Allahin izniyleKızlar kalp atışını ne zaman duydunuz 6+3 te duyar mıyım ki
Evet doğru saklamazdi heralde cunku sonra birden bire daha kotu hazirlamak onlar icinde daha iyi olur. Evet googleden uzak durmak en iyi yol cunku dediginiz gbi orda herseyin en kotusu yaziyor. Drum hersy yolunda dedi ona guvenip bekleyecegim daha sakinim suan zaten. Allah razi olsun cok teşekkür ederim testeginiz icin. Aminnnn hepimiz insaallahCanım doktorlar risk gördü mı Ninda söyler hiç dusunmezler bir süre daha bekleyelim söyleyelim falan diye. Doktorun bir şey demediyse sen litfen içini ferah tut. Bir de Google'dan uzak dur. Rahim kasılması diyorsun düşük diyor Google. Bence biraz araştırmayı bırakıp sunan her şey yolunda ve surecime guveniyorum diye kendini telkin etsağlıcakla kavusacaksin insalaj bebegine
Ben ilk 3 ay boyunca kullandım ve son 3 ay canımAynen demekki bu haftalarda normal
Drumda normal dedi
Çok sukur ben iki kez kullandm bgun bitti gibi ama kutu bitene kadar devam etcem tırstım:)
Bende şimdi 8+1 im arada bir kullanıyorum ilk günler günde 3 kere vermişti dr. Bay azaldı ara sıra çok açık renk kahve gibi geliyor ama normal aynen arada kullanmaya devamAynen demekki bu haftalarda normal
Drumda normal dedi
Çok sukur ben iki kez kullandm bgun bitti gibi ama kutu bitene kadar devam etcem tırstım:)
Bende hep kullanmak istiyorum aslinda ama bakalim bitince bir druma solucm kesin gerek yok dicekte ben bi solerm :)Ben ilk 3 ay boyunca kullandım ve son 3 ay canım
İnsallah cnm tam adet zamanlari 8 haftalik o donemlerde biraz daha fazla olabiliyor insallah tez zamanda kessin hepimizinkiBende şimdi 8+1 im arada bir kullanıyorum ilk günler günde 3 kere vermişti dr. Bay azaldı ara sıra çok açık renk kahve gibi geliyor ama normal aynen arada kullanmaya devamsağlıkla gelsin bebişlerimiz
6+1 de duydumKızlar kalp atışını ne zaman duydunuz 6+3 te duyar mıyım ki
Benim dün 1tane progestan içmemle leke kesildi canım. Ama yatıp dinleniyorum bol bol. 8.haftadan selamlarLekelenme olmayan gebe kalmadı gibi ya çok ilginçbende 6. Haftadan beri lekelenme ile devam ediyorum progestan kullanıyorum çoğalmadı riskte yok çok şükür kırmızı kanama olmadığı sürece içinizi ferah tutun kızlar
Siz bana umut oldunuz şuan. Benim de değerim 2 haftada 266 dan 4294 e arttı ben 10binden yüksek bekliyordum. 1 haftadır kendi kendimi yedim üzüntüden. Pazartesi kontrolüm var. En son gittiğimde keseyi görmüştük 6 haftaydı. Pazartesi 7buçuk gibi olmalı. İnşallah ben de kalp atışını duyabilirimKızlar elhamdülillah, 6+2 debebeği, kalp atışını gördük.
Benim gibi olanlar varsa diye yazdım. Muayene olmadan önce doktora sanırım sağlıksız, iyi ilerlemiyor dedim, beta artışı düşük. Dediki "yooo o nerden çıktı" dedi. Ultrasona girdim ve çpk şükür bebişi gördük. Rabbim sizi de sevindirsin. Kese görülüp, yolk sacda göründüyse inşallah bebişi de görürsünüz.Siz bana umut oldunuz şuan. Benim de değerim 2 haftada 266 dan 4294 e arttı ben 10binden yüksek bekliyordum. 1 haftadır kendi kendimi yedim üzüntüden. Pazartesi kontrolüm var. En son gittiğimde keseyi görmüştük 6 haftaydı. Pazartesi 7buçuk gibi olmalı. İnşallah ben de kalp atışını duyabilirim
Ben gittiğimde sadece keseyi gördük erken demişti ama içinde bir şeyler oluşmaya başlamış bir dahakinde görünür demişti kısmetse pazartwsi günü büyük gün çok heyecanlı bir okadar da stresli bir süreçmiş. Beta hcg artışı üzmüştü beni aile hekiminde genel bir kontrol yaparken beta hcg de istemiş öyle öğrenmiş oldum yani. Umarım ben de sizin gibi sevinirim Allah herkesin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinBenim gibi olanlar varsa diye yazdım. Muayene olmadan önce doktora sanırım sağlıksız, iyi ilerlemiyor dedim, beta artışı düşük. Dediki "yooo o nerden çıktı" dedi. Ultrasona girdim ve çpk şükür bebişi gördük. Rabbim sizi de sevindirsin. Kese görülüp, yolk sacda göründüyse inşallah bebişi de görürsünüz.
Resmini at canım bakalımAy kızlar ben de dün bi uyandım göğüslerim sönmüş, kasık ağrım şişkinliğim ne varsa hepsi bitmişti. Göğüslerimi mıncıkladım baktım gene acımıyor koştura koştura doktora gittimmeğersem vücut alışmış gebeliğe doktor bu sefer karından baktı ve gayet iyi durumda 8+4 haftasıyla uyumlu dedi ve miniğim 2cm olmuş çok mutlu oldum ultrasona da baktım sol alt tarafta duruyor bebek erkek oluyordu di mi