Evet bana da oluyor ama frenlemeye çalışıyorum kendimi gerinmiyorum ayağa kalktığımda filan gerinemediğimden nasıl anlatsam ufak bir iç gıcıklanması hafif bir ürperirken titreme olurya öyle birşey oluyorKızlar bir sorum var, sürekli gerinme isteği geliyor. Yani yatakta yatarken sürekli karnımı bacaklarımı germek uzatmak istiyorum. Normal hayatımda hiç bu kadar olmazdı, son birkaç gündür çok fazla gerinme isteği var. Size de oluyor mu, gerinmek zararlı mı? Hayatımda hiç duymamıştım da benbugün itibariyle 5 hafta olduk
Of aynen evet aynı hisleri paylaşıyorum sizinleEvet bana da oluyor ama frenlemeye çalışıyorum kendimi gerinmiyorum ayağa kalktığımda filan gerinemediğimden nasıl anlatsam ufak bir iç gıcıklanması hafif bir ürperirken titreme olurya öyle birşey oluyorvücut gerinmek isteyip gerinemeyince böyle bir tepki mi veriyor acaba
Evet hepsi öyleydi 3 sağ 1 vefat etti canım nasipse bu 4 olcak ama vefat edende de doğuma kadar kustum yine şimdi içtim zoferi bulamadık da eczanede fiyatı da 400 lira olmuş içinde 10 tane var bu ne ateş pahası. Bi tık iyiyim arada gidip geliyor bulantı ama gözümü açtırdı ilaç banaHepsinde mi kustun?helal olsun bu kusmalara 5. Gebelik ben sabahtan beri ne diye 2. Yi yaptım diyorum bu arada zofer ilk trimester de d kategorisiymiş bunda korkudan kullanamıyorum ben kızımda nasıl bakmamışım anlamadım
Hahaha amann yapmayınOf aynen evet aynı hisleri paylaşıyorum sizinlenasıl olacak böyle ? Şöyle ters köprü yapasım var o kadar gerginim gerilememekten
Gitmedim ama İbrahim bildirici tercihlerim arasındaydı, alaninda çok iyi zaten perinatoloji doktoru kendisiKızlar İstanbul Avrupa yakasında doktor arayışım var. Alanında uzman doktor önerir misiniz? Maddi kaygım yok doktor konusunda. Yeter ki iyi biri olsunİbrahim Bildirici’nin hastası olan var mı Acıbadem Maslak hastanesinde veya Memorial Bahçelievler Veysel Şal? Yardımcı olursanız sevinirim
Bu bende de vaar bizim de bugün itibarıyla 5 hafta oldu. Aaaa çok enteresan ya sebebi ne acaba. Yatakta yatarken de kaslarımı sıkıp salıyorum falan ayaklarımı uzatıyorum iyice esnetiyorumKızlar bir sorum var, sürekli gerinme isteği geliyor. Yani yatakta yatarken sürekli karnımı bacaklarımı germek uzatmak istiyorum. Normal hayatımda hiç bu kadar olmazdı, son birkaç gündür çok fazla gerinme isteği var. Size de oluyor mu, gerinmek zararlı mı? Hayatımda hiç duymamıştım da benbugün itibariyle 5 hafta olduk
Yorumunuz için çok teşekkür ederim listemin en başında ve perinatolog olduğunu bilmiyordum. Siz kime gidiyorsunuz peki?Gitmedim ama İbrahim bildirici tercihlerim arasındaydı, alaninda çok iyi zaten perinatoloji doktoru kendisi
Ben bir tek bende var sanmıştım ama değilmişBu bende de vaar bizim de bugün itibarıyla 5 hafta oldu. Aaaa çok enteresan ya sebebi ne acaba. Yatakta yatarken de kaslarımı sıkıp salıyorum falan ayaklarımı uzatıyorum iyice esnetiyorum
Canim doktor ne dedi? Merak ettim seniAllah razı olsun inşallah aminnn
Açlikmi 251 cnm ? Baya yuksek bu deger buSelam kızlar mide bulantısı halsizlik 2 yaşında kipirdak bi bebeyle günler çok zor geçiyor.cok zor yemek yapıyorum kızım için mecburen.ne kadar sürer hiç bilmiyorum zorladı beni. Pazartesi kan vermiştim bı kaç gün sonra sonuç için doktorumu ariycam ama glikoz 251 yazıyor normalde 100 u aşmaması gerekirmis. Sıkıntılı bı durum mu
Doğrudur canım ben daha önce şekerle ilgili bsy yaşamadım ama bu kadar erken çıkmaz var bsy mutlaka. Doktorla konuşup bı yol izliycem artık.Açlikmi 251 cnm ? Baya yuksek bu deger bu
Şekerinizi olcebilirsenjz olcun endokrine sevk edecek buyuk ihtimal
Ve hamilelikten sonrada sekerinize baktirin ac tok cunku gebelik sekeri bukdr erken cikmaz sizde vardir
Eger seker cikarsa
Bende suan var insulin kllaniorm glukoz 124 filandi bnm tbi bn ilac kllaniordm
Ben volkan turan a gidiyorum kucukcekmecede.Yorumunuz için çok teşekkür ederim listemin en başında ve perinatolog olduğunu bilmiyordum. Siz kime gidiyorsunuz peki?
Sağlıkla ilerlesin süreciniz inşallahBen volkan turan a gidiyorum kucukcekmecede.
Daha once dusuklerim var bana farkli bir tedavi uygulayacagindan onu trrcih ettim aslinda diren ibrahim beye takip edilecektim sonra oraya hic gitmedim bu doktorun dediklerini bir yapmak istedik bakalim insaallah iyi olur
Valla ben de bir tek bende vardır diye hiç sormayı düşünmemiştim iyi ki dedinBen bir tek bende var sanmıştım ama değilmişsebebi ne acaba
Allah razı olsun chatgpt’denValla ben de bir tek bende vardır diye hiç sormayı düşünmemiştim iyi ki dedinchatgpt’ye gittim sordum hemen böyle dedi
İbrahim bildiriciyi iyi diye duymuştum. Ben medicana Ali Metin Celep e gidiyorum çok memnunum dakikalarca anlatıyor whatsapptan anında cevap veriyor. Bende pimpirikliyimdir çok doktor değiştirdim birde ışık üstünerden çok memnun herkes ama ben doktoruma çok ısındığım için kendisine hiç gitme gereği duymadımKızlar İstanbul Avrupa yakasında doktor arayışım var. Alanında uzman doktor önerir misiniz? Maddi kaygım yok doktor konusunda. Yeter ki iyi biri olsunİbrahim Bildirici’nin hastası olan var mı Acıbadem Maslak hastanesinde veya Memorial Bahçelievler Veysel Şal? Yardımcı olursanız sevinirim
Hamile kaldigimi tahmin etme doneminde belirtilerimin arasinda buda olur hepKızlar bir sorum var, sürekli gerinme isteği geliyor. Yani yatakta yatarken sürekli karnımı bacaklarımı germek uzatmak istiyorum. Normal hayatımda hiç bu kadar olmazdı, son birkaç gündür çok fazla gerinme isteği var. Size de oluyor mu, gerinmek zararlı mı? Hayatımda hiç duymamıştım da benbugün itibariyle 5 hafta olduk
Allah inanmayanları inandırsın böyle bir şey varHamile kaldigimi tahmin etme doneminde belirtilerimin arasinda buda olur hep
Bende bu belirtimi kinseye solememistim iice sacmaladin diyecekler diye
Çok teşekkür ederim Ali Metin Celep birkaç kez duymuştum listeme ekleyeceğimİbrahim bildiriciyi iyi diye duymuştum. Ben medicana Ali Metin Celep e gidiyorum çok memnunum dakikalarca anlatıyor whatsapptan anında cevap veriyor. Bende pimpirikliyimdir çok doktor değiştirdim birde ışık üstünerden çok memnun herkes ama ben doktoruma çok ısındığım için kendisine hiç gitme gereği duymadım