3 yaşındaNe kadarlik bebegin
Canim ben varim tursu aserdim ikisindede iki tane oglum var bundada tursu aserdim:)Kızlar sürekli canım lahana turşusu çekiyor önceki gebeliğimde de öyleydi ama çok şişmiştim acaba yine mi kızım olacak daha önce turşu çok yiyip oğlu olan var mı , ben yine kızım olsun istiyorum
Benim 5 gebeliğim bende kusuyorum bende 6+1 im bunun ikincisi üçüncüsü yok canım maalesef zofer yazdı bana da doktorum şimdi geldim doktordan dahaBenim kızımda aşırıı mide bulantılı geçmişti gebeliğim.3 günde 1 zofer takılmıştım 35 e kadarda zoferin hapı kullanmıştım.18 sonrası ilaç işe yarayıp bulantım durmuştu. Tabi içmediğimde yine kusardım. Şimdi yine sabahları kusmaya başladım. Bugün 6+2 bunun daha 8. 9. Haftaları var2. De olmaz bulantın diye beni çok gaza getirdiler yine kusuyorum
5+1 deyken gittiğimde sadece kese gözüküyordu benimde canım 1 hafta sonra bebeği gördükKızlar merhaba hesaplamama gore 6+2 haftalık hamıleyım dün doktora gıttıgımızde 5+1 oldugumu 1 hafta gerıden geldıgımı soyledı. Kese gorundu guzel dedı etrafda kanama alanı var dedı(ilaç verdı) yolk sac felan gorunmedı benım gıbı olan varmı aranızda 10 gun sonra gel Bakalım dedı Net bısede soylemedı..
Görmedim, raporda yazıyordu. Kağıt verildiyse size üzerinde gs yazar. Ona bakınMm kısmını nereden görüyoruz bana hiç bi şey dememişti doktor, ben de 5+2 de gitmiştim tek taş şeklinde çok güzel demişti ben de sevinmiştim
Benım hesaplamama gore 6+1 dım dün gittiğimde doktor 5 haftalıksın 1 hafta gerıdesın dedı. Yolk sac felanda gormedı Sende varmıydı canım kalp atışını kaçta duydun5+1 deyken gittiğimde sadece kese gözüküyordu benimde canım 1 hafta sonra bebeği gördük
Hiç korkma ben 5 haftalık gittiğimde yolk saç da yoktu 6 haftada gittim kalp atışı da bebek de vardı geç döllenme olmuştur senin korkma canım haftaya bir daha gitBenım hesaplamama gore 6+1 dım dün gittiğimde doktor 5 haftalıksın 1 hafta gerıdesın dedı. Yolk sac felanda gormedı Sende varmıydı canım kalp atışını kaçta duydun
İnsan bıraz korkuyo gercekten aceba boş gebelık olur mu dıye Allah korusunda
Teşekkur ederım canımm İnşaAllah Gıdecegım 10 gun sonra Allah buyukHiç korkma ben 5 haftalık gittiğimde yolk saç da yoktu 6 haftada gittim kalp atışı da bebek de vardı geç döllenme olmuştur senin korkma canım haftaya bir daha git
Hayırlısı olsun hakkında inşallah kuzumTeşekkur ederım canımm İnşaAllah Gıdecegım 10 gun sonra Allah buyuk
5 kiloluk bidondan 2 haftada 3 tane bitirmiştim oğlumdaKızlar sürekli canım lahana turşusu çekiyor önceki gebeliğimde de öyleydi ama çok şişmiştim acaba yine mi kızım olacak daha önce turşu çok yiyip oğlu olan var mı , ben yine kızım olsun istiyorum
Canım tam 6mısın? ben 6+3 de vajinalden hafif kıpırtı hissetti doktorum sadece. Geç döllenme vs olabilir endişe etmeMerhaba arkadaşlar son adet tarihim 1 kasim. Kese güzel görünüyor kanama alanı yok kalp atisi için gel demişlerdi bugün gittim vajinal duyulmadı. 6 haftalikken vajinal duyulmamasi bana normal gelmedi pazartesi günü tekrar gidicem ama içim hiç rahat değil en gec ne zaman duyulur sizin nasıl oldu
Benim de sat 1kasımdı aynıyız aslında seninle ama dediğim gibi geç döllenme olabilirCanım tam 6mısın? ben 6+3 de vajinalden hafif kıpırtı hissetti doktorum sadece. Geç döllenme vs olabilir endişe etme
Hepsinde mi kustun?Benim 5 gebeliğim bende kusuyorum bende 6+1 im bunun ikincisi üçüncüsü yok canım maalesef zofer yazdı bana da doktorum şimdi geldim doktordan daha
Eve geçince bakayım ben de hiç incelemedimGörmedim, raporda yazıyordu. Kağıt verildiyse size üzerinde gs yazar. Ona bakın