Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Benim kızımda aşırıı mide bulantılı geçmişti gebeliğim.3 günde 1 zofer takılmıştım 35 e kadarda zoferin hapı kullanmıştım.18 sonrası ilaç işe yarayıp bulantım durmuştu. Tabi içmediğimde yine kusardım. Şimdi yine sabahları kusmaya başladım. Bugün 6+2 bunun daha 8. 9. Haftaları var 2. De olmaz bulantın diye beni çok gaza getirdiler yine kusuyorum

Benim 5 gebeliğim bende kusuyorum bende 6+1 im bunun ikincisi üçüncüsü yok canım maalesef zofer yazdı bana da doktorum şimdi geldim doktordan daha

Kızlar merhaba hesaplamama gore 6+2 haftalık hamıleyım dün doktora gıttıgımızde 5+1 oldugumu 1 hafta gerıden geldıgımı soyledı. Kese gorundu guzel dedı etrafda kanama alanı var dedı(ilaç verdı) yolk sac felan gorunmedı benım gıbı olan varmı aranızda 10 gun sonra gel Bakalım dedı Net bısede soylemedı..

5+1 deyken gittiğimde sadece kese gözüküyordu benimde canım 1 hafta sonra bebeği gördük

5+1 deyken gittiğimde sadece kese gözüküyordu benimde canım 1 hafta sonra bebeği gördük
Benım hesaplamama gore 6+1 dım dün gittiğimde doktor 5 haftalıksın 1 hafta gerıdesın dedı. Yolk sac felanda gormedı Sende varmıydı canım kalp atışını kaçta duydun
İnsan bıraz korkuyo gercekten aceba boş gebelık olur mu dıye Allah korusunda

Hiç korkma ben 5 haftalık gittiğimde yolk saç da yoktu 6 haftada gittim kalp atışı da bebek de vardı geç döllenme olmuştur senin korkma canım haftaya bir daha git

Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 1 kasim. Kese güzel görünüyor kanama alanı yok kalp atisi için gel demişlerdi bugün gittim vajinal duyulmadı. 6 haftalikken vajinal duyulmamasi bana normal gelmedi pazartesi günü tekrar gidicem ama içim hiç rahat değil en gec ne zaman duyulur sizin nasıl oldu

Canım tam 6mısın? ben 6+3 de vajinalden hafif kıpırtı hissetti doktorum sadece. Geç döllenme vs olabilir endişe etme

Benim 5 gebeliğim bende kusuyorum bende 6+1 im bunun ikincisi üçüncüsü yok canım maalesef zofer yazdı bana da doktorum şimdi geldim doktordan daha
Hepsinde mi kustun? helal olsun bu kusmalara 5. Gebelik ben sabahtan beri ne diye 2. Yi yaptım diyorum bu arada zofer ilk trimester de d kategorisiymiş bunda korkudan kullanamıyorum ben kızımda nasıl bakmamışım anlamadım

Kızlar bir sorum var, sürekli gerinme isteği geliyor. Yani yatakta yatarken sürekli karnımı bacaklarımı germek uzatmak istiyorum. Normal hayatımda hiç bu kadar olmazdı, son birkaç gündür çok fazla gerinme isteği var. Size de oluyor mu, gerinmek zararlı mı? Hayatımda hiç duymamıştım da ben bugün itibariyle 5 hafta olduk

Selam kızlar mide bulantısı halsizlik 2 yaşında kipirdak bi bebeyle günler çok zor geçiyor.cok zor yemek yapıyorum kızım için mecburen.ne kadar sürer hiç bilmiyorum zorladı beni. Pazartesi kan vermiştim bı kaç gün sonra sonuç için doktorumu ariycam ama glikoz 251 yazıyor normalde 100 u aşmaması gerekirmis. Sıkıntılı bı durum mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…