Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Yurtdışında yaşıyoruz aslında o yüzden erkenden gitmek istemedim çünkü burda 2 günde 1 artışa asla bakmazlar valla içimi rahatlattın canım, ultrasonu da haftaya bıraktım artık, umarım hepimiz için sağlıklı bir süreç olur

Hayırlı olsun senden de güzel haberi duyduğuma sevindim kalp için ne zamana çağırdı?
Yaa ben de senin mesajını şimdi gördüm çok sevindim sağlıkla devam etsinler inş beni haftaya cuma çağırdı 27sinde ama bir ihtimal duyarız kalp atışını dedi olmazsa yine planlarız dedi. Bu arada bende haşimato var ama değerlerim normal aralıkta çıktı endokrin doktoruna gidiyorum hamilelik boyunca ayda bir görücem ihtiyaç olursa ilaç başlıcaz dedi bilgin olsun bi endokrin doktoruna gidebilirsin tsh için ihmal etme

Evet doğru söylüyorsun ben de önümüzdeki haftaya alayım bir endokrin randevusu en iyisi, teşekkür ederim tavsiye için

Banada daha çok küçük dedi ama kokrtum
Benimde sürekli olan bulantım geçti gibi hissediyorum ama az önce mutfağa girince öğürmeye başladım inşallah geçmezler

Merhaba kızlar ben de yerimi alayım burada 18 kasım son adet tarihine göre 5+1 günlüğüm herşey yolunda ilerlerse Ağustos ayında doğum olacak henüz kese ve kalp atışı için dr a gitmedik haftaya inşallah beta 1000+ gördüğümde kan takibini bıraktım 33 yaşındayım ilk bebişimiz olacak Hepimize sağlıklı ve kolay bir hamilelik süreci diliyorum, sağlıkla kucaklarımıza almayı huzur ve mutlulukla büyütüp gününü görmeyi nasip etsin Allah, Amin…

Merhaba kızlar ben de uzun bi takip sonrası yazmaya karar verdim ilk bebeğimin kalp atışını alamamıştık diye bu sefer kalp atışı duyana kadar hiç bi şey yazmamaya niyetliydim Eldorin son adet tarihim 29 Ekim, keseyi 5+2 de, kalp atışını da dün 7+2 de dinledik çok şükür dün o kadar heyecanlı ve stresliydi ki bi an gene aynı olacak diye kendimi ayarlıyordum çok şükür ki olmadı heyecandan ne o rahim gösteren kâğıttan alabildim ne bi şey bu arada bi sonraki randevu bir ay sonraya perinatolog için verdi doktorum sizlerinde süreci böyle mi

Aşırı duygusalım ben de, olur olmaz her şeye gözlerim doluyor. İş yerinde mesela beni üzecek bir şeye eskiden olsa çatçat hakkımı arardım şimdi başlıyorum ağlamaya
Onun dışında bende en büyük belirti uyku, bütün gn uyusam hiç kalkmasam diye aşeriyorum ama tabi sağlıkla inşallah

Merhaba herkese, umarım herkes bebişini sağlıkla kucağına alır Aranızda ufaktan alışverişine başlayan oldu mu ?
Benim oğlum da ağustos doğumlu, o zamanlarda ebebeğin şubat indirimleri oluyordu ben ozaman baya bir şey almıştım. Hala o indirimler devam ediyor mu bilmiyorum ama şimdi de düşününce baya erken almışım. Zaten o zaman keseyi görür görmez herkese haber vermiştik hiç düşünmeden o da ayrı bir delilik
Bu kadar niye konuştum bilmesem de sözün özü şubat indirimi varsa mantıklı oluyor bir şeyler yıllarca hep o dönemlerde baya stok yaptım, artık her şey çok da artmış maalesef

Kızlar selamlar, bu gün keseyi gördük, yolk sacı da gördü doktor. 5+2 haftalık şuan, gs ölçüsü 4 mm demiş ve 5 haftadan küçük demiş. Nete baktım normal diyor. Sizlerin kaç mm idi?

Artık enflasyon o kadar arttı ki , Şubattaki indirimli hali şu anki indirimsiz hali gibi olacak sanırım

Kızlar selamlar, bu gün keseyi gördük, yolk sacı da gördü doktor. 5+2 haftalık şuan, gs ölçüsü 4 mm demiş ve 5 haftadan küçük demiş. Nete baktım normal diyor. Sizlerin kaç mm idi?
Mm kısmını nereden görüyoruz bana hiç bi şey dememişti doktor, ben de 5+2 de gitmiştim tek taş şeklinde çok güzel demişti ben de sevinmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…