- 12 Ocak 2022
- 1.613
- 957
Normal cnm bende 4.5 -5 haftalik arasıym degerim e baktrmadm ama hesplamalrm sonucu 6000 civaridirKızlar merhaba tekrardan, 5+2’deyim bhcg 7473 geldi, normal mi bu değer? Daha ultrasona girmedim.
Yurtdışında yaşıyoruz aslında o yüzden erkenden gitmek istemedim çünkü burda 2 günde 1 artışa asla bakmazlarCanım hiç panik olacak bir şey yok. Kimyasal ya da dış gebelik olsa başka belirtiler olur ve bu kadar yükselmez. İçin rahat olsun. Kese rahat görünür bu değerle artik. Benim 5+ larda 2000 kusurdu. Herkesin değeri birbirinden farkli onenli olan artıs. O yüzden hiç panik yapacak bir şey yok
İnşallah canım ikimizinki de sağlıklıdırNormal cnm bende 4.5 -5 haftalik arasıym degerim e baktrmadm ama hesplamalrm sonucu 6000 civaridir
Yaa ben de senin mesajını şimdi gördüm çok sevindim sağlıkla devam etsinler inşHayırlı olsun senden de güzel haberi duyduğuma sevindimkalp için ne zamana çağırdı?
Evet doğru söylüyorsun ben de önümüzdeki haftaya alayım bir endokrin randevusu en iyisi, teşekkür ederim tavsiye içinYaa ben de senin mesajını şimdi gördüm çok sevindim sağlıkla devam etsinler inşbeni haftaya cuma çağırdı 27sinde ama bir ihtimal duyarız kalp atışını dedi olmazsa yine planlarız dedi. Bu arada bende haşimato var ama değerlerim normal aralıkta çıktı endokrin doktoruna gidiyorum hamilelik boyunca ayda bir görücem ihtiyaç olursa ilaç başlıcaz dedi bilgin olsun bi endokrin doktoruna gidebilirsin tsh için ihmal etme
Banada daha çok küçük dedi ama kokrtumBen dün 6+4 düm ama sadece keseyi gördük bebeği göremedik kese 15mm geç dillenme olabilir çok küçük haftaya tekrar gel dedi ama ben de korkuyorum mide bulantım falan geçti gibi bugün. Bilmiyorum ne hissedeceğimi
Aşırı duygusalım ben de, olur olmaz her şeye gözlerim doluyor. İş yerinde mesela beni üzecek bir şeye eskiden olsa çatçat hakkımı arardım şimdi başlıyorum ağlamayagünaydın kızlar.
çok kalabalıklaştıl yetişemiyorum konuşmalara
kendimden güncellemelerle geliyim, ölü gibi yatmak istiyorum sadece ama kendimi yataktan kazıyıp spora gidecem şimdi.
aşırı duygusallık güncellemesi geldi mi size de? her şeye.... istisnasız her şeye ağlıyorum diyebilirim. ilk gebeliğimde bu kadar değildim.
hayırlısı olsun hakkımızda
Merhaba aminMerhaba herkese, umarım herkes bebişini sağlıkla kucağına alırAranızda ufaktan alışverişine başlayan oldu mu ?
Benim oğlum da ağustos doğumlu, o zamanlarda ebebeğin şubat indirimleri oluyordu ben ozaman baya bir şey almıştım. Hala o indirimler devam ediyor mu bilmiyorum ama şimdi de düşününce baya erken almışım. Zaten o zaman keseyi görür görmez herkese haber vermiştik hiç düşünmeden o da ayrı bir delilikMerhaba herkese, umarım herkes bebişini sağlıkla kucağına alırAranızda ufaktan alışverişine başlayan oldu mu ?
Artık enflasyon o kadar arttı ki , Şubattaki indirimli hali şu anki indirimsiz hali gibi olacak sanırımBenim oğlum da ağustos doğumlu, o zamanlarda ebebeğin şubat indirimleri oluyordu ben ozaman baya bir şey almıştım. Hala o indirimler devam ediyor mu bilmiyorum ama şimdi de düşününce baya erken almışım. Zaten o zaman keseyi görür görmez herkese haber vermiştik hiç düşünmeden o da ayrı bir delilik
Bu kadar niye konuştum bilmesem desözün özü şubat indirimi varsa mantıklı oluyor bir şeyler yıllarca hep o dönemlerde baya stok yaptım, artık her şey çok da artmış maalesef
Ne kadarlik bebeginCanım çok teşekkür ederimtoparlayacagim mecbur başka şansım yok.
Evde ihtiyacı hiç bitmeyen bir bebe, baba şehir dışında, bir de hamilelik halsizligine hastalık eklendişu an baya mutsuz hissediyorm da caktirmamaya çalışıyorum
Mm kısmını nereden görüyoruz bana hiç bi şey dememişti doktor, ben de 5+2 de gitmiştim tek taş şeklinde çok güzel demişti ben de sevinmiştimKızlar selamlar, bu gün keseyi gördük, yolk sacı da gördü doktor. 5+2 haftalık şuan, gs ölçüsü 4 mm demiş ve 5 haftadan küçük demiş. Nete baktım normal diyor. Sizlerin kaç mm idi?