- 10 Aralık 2024
- 4
- 9
- 36
Bazi doktorlar bunun hiç etkilemediğini söylüyor. 3 ayri profesörden fikir almistim düşük sebeplerimi anlamaya çalışırken. Benim de hikayem benzer 21 hafta, 7 ve 8 haftalarda düşukler. Şimdiki doktorum da evet yeni araştırmalar etkisinin olmadığını gösterdi ama yine de tedbir amaçlı iğne ve coraspin kullanacağız dedi. Suanda sabah Enox iğne, akşam coraspin içiyorum. İçim daha rahat. 1-2 doktora daha mutlaka fikir danışın derim.Pihtilasma genleri heterozigot olan var mi ?
Hangi genleriniz ve igne hap kullaniormusunuz?
3 genimde heterozigot var dr hicbrseye gerrk yok dedi icim icimi yiyo, intten bakiyorum herkesin dusukleri var, sonra kullanmislar cogunun problemi ortadan kalkmiş
6-6-20. Haftalar dusuk+ dis gebelik var
Bugun kese goruldu ama drum yinede igneye gerk yk dior
Canım bizimki de mm olan aynı geldi bizde vajinal usg de atım gördük ve doktorumuz sorun yok dedi daha küçük dedi atım varsa sorun yok dedi doktor sorun görmese de ben biraz evhamlıyım inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza 6+2 de gitmiştim benArkadaşlar galiba özeldeki doktor beni biraz gereksiz yere panik yaptırdı ve doplere göndermek için kalp atışı yok falan dedi. Karından baktığında ses duymadan ekran zigzaglar çizdi makine gördüm, fakat duyamıyoruz deyip biraz beni panik ettirerek doplere yolladı. Yani mühim değil iyi olsun bebek. Dopler için ekstra ödeme yaptım neyse kalp atışını orada görmüş olduk. Yahu ne bileyim düşündükçe şimdi aklıma oturuyor. Ben bu kadına bir daha güvenemem sanırım bir daha bu kadına gitmeyeceğimo 2 saat ömrümden ömür gitti ama
Akşamdan beri bir sürü makale okuyorum 6 haftalık embriyoda kalp atımı 110 dan az olursa bradikardi durumundan söz edilebilirmiş. Yani ortalama 110 ile 160 arasıymış altı haftalık için bu aralık. Önemli olan yedi ve sekizinci haftada bu sayı artıyormuş yani yedi ve sekizinci haftadan sonra 140 150 160’ları görüyormuş sayı. Ve zaten bebek crl 4mmden sonra kalp atıımı ekranda görülmesi yeterli görülmüş. sayıya genellikle crl 6 -8mm den sonra dikkat edilirmiş. Yani durduk yere gereksiz panik ve stres yüklendim. Neyse herşeyi hayırlısı ama Biraz içim rahatladı
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederim hepimizin inşCanım hoşgeldinkeyifle ve sağlıkla geçsin gebeliğin
Ben de 7+0 ım ama 4,3mm boyu 6+1 ile uyumlu. Normal yani şuan için. Önemli olan gelişmeye devam etmesi neyse salalım ya çok stres yüklendik gerek yok gerilmeyelimCanım bizimki de mm olan aynı geldi bizde vajinal usg de atım gördük ve doktorumuz sorun yok dedi daha küçük dedi atım varsa sorun yok dedi doktor sorun görmese de ben biraz evhamlıyım inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza 6+2 de gitmiştim ben
Kafayi yicrm sitrestenBazi doktorlar bunun hiç etkilemediğini söylüyor. 3 ayri profesörden fikir almistim düşük sebeplerimi anlamaya çalışırken. Benim de hikayem benzer 21 hafta, 7 ve 8 haftalarda düşukler. Şimdiki doktorum da evet yeni araştırmalar etkisinin olmadığını gösterdi ama yine de tedbir amaçlı iğne ve coraspin kullanacağız dedi. Suanda sabah Enox iğne, akşam coraspin içiyorum. İçim daha rahat. 1-2 doktora daha mutlaka fikir danışın derim.
Dua kesinlikle birde lekelenmede kan sulandirici hapi biraktiriolr cnm druna bir soyleyin ve progestan veriyorlar.Kızlar merhabalar, bugün 5+0 hamileyim:)
İki gündür çok hafif kahverengi lekelenmelerim var.. Doktor aktif kanama olmadığı sürece bunlar normal tutunma kanamasıdır diyor. Ama tüp bebek hamileliği ve öncesinde de birçok kez kayibim olduğum için biraz endişelendim. Bana önerebileceğiniz birsey olur mu? dua meditasyon medikal öneri vb vb herseyi duymaya her tuşa basmaya ok’im
Merhaba 2 hamileliğimde de 3 ay bulantı kusmadan dolayı yattım en etkilisi Zofer isimli ilaç ama doktorunuza sorun tabiKızlar en etkili mide bulantısı için kullanabileceğimiz ilaç nedir yarın kontrolüm var doktoruma söylicem tabi ki bu durumu ama çok kötüyüm en etkili olması lazım hiç bişey yiyip içemiyorum hayatım kaydı resmen 2 gündür psikolojim bozuldu
Heycandan unutmussundurBen salak gibi fotoğraf almayı unuttuğum için bakamıyorum
Bendede oyle 2 tane varOh çok şükür tek değilmişimBen de üç tane var ultrason fotoğrafı, aa burda küçükmüş, aa burda büyümüşüz falan diyorum. Büyümüşüz dediğim de 12 mm daha
5+6 benimde bel ağrım çok şiddetli yatakta rahat yatamıyorum yatak bile batıyor. Ayakta 10 dk durunca ağrı başlıyor.7+2 bugün sizde de oluyor mu bel ağrısı
sen bugun kontrole gıtmeyecek mıydın canım? kımyasal gebelık oldugunu doktorun da soyleyecek bence dıs gebelıkte daha yuksek rakamlar goruluyor bır de sen adet gecıkmesının kacıncı gunundesınMerhaba Çarşamba günü beta değerim 11 e düşmüştü fakat hâlâ adet olmadım. Hiçbir adet belirtim de yok. Sadece göğüslerim çok hassas ve beyaz akıntım var. Ben şu an ne yaşıyorum çok endişeliyim. Nolur bana bir şey diyin benim yaşadığım ne? Kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar adetimin gelmesi gerekmez miydi? Dış gebelik mi yaşıyorum korkuyorum.
Önceki değerlerim: 25,50,69,11.
Doktora bir gorun canımMerhaba Çarşamba günü beta değerim 11 e düşmüştü fakat hâlâ adet olmadım. Hiçbir adet belirtim de yok. Sadece göğüslerim çok hassas ve beyaz akıntım var. Ben şu an ne yaşıyorum çok endişeliyim. Nolur bana bir şey diyin benim yaşadığım ne? Kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar adetimin gelmesi gerekmez miydi? Dış gebelik mi yaşıyorum korkuyorum.
Önceki değerlerim: 25,50,69,11.
Bugün 15.15'te gideceğim. Ama geceleri uykum kaçtı. Psikolojim bozuldu galiba artık. Belirsizlik beni çok yoruyor. Normalde 8 inde olmam gerekiyordu adetimi de bugün 12. Günüsen bugun kontrole gıtmeyecek mıydın canım? kımyasal gebelık oldugunu doktorun da soyleyecek bence dıs gebelıkte daha yuksek rakamlar goruluyor bır de sen adet gecıkmesının kacıncı gunundesın
seni o kadar iyi anlıyorum ki bin tane şey kurmuştum kafamda.. belirsizlik varken ama aynı seyı yasadıgım ıcın de bu kadar rahat yorumlayabılıyorum beta 11 e dusmusken dıs gebelık gıbı gelmıyor bana dıs gebelıkte artıs oluyor cunku bayaBugün 15.15'te gideceğim. Ama geceleri uykum kaçtı. Psikolojim bozuldu galiba artık. Belirsizlik beni çok yoruyor. Normalde 8 inde olmam gerekiyordu adetimi de bugün 12. Günü
Bilmiyorum delirmek üzereyim. Rahmime bir zarar gelecek diye ödüm kopuyor. Her gün adetim gelsin diye dua ediyorum. İnşallah bir an önce gelir artık inşallah müdahale edilmeden kendim atarım.seni o kadar iyi anlıyorum ki bin tane şey kurmuştum kafamda.. belirsizlik varken ama aynı seyı yasadıgım ıcın de bu kadar rahat yorumlayabılıyorum beta 11 e dusmusken dıs gebelık gıbı gelmıyor bana dıs gebelıkte artıs oluyor cunku baya
öyle de olacak canım benım. sen kendını daha fazla kotu dusunerek daha da kotu etkılıyorsun ben o surecte bol bol aılemle vakıt gecırdım. yegenımle oyunlar oynadım. senı mutlu eden mutlu edebılecek kısılerle ol bıseylere kafa yor. bana cok ıyı gelmıstı. ne zamankı odagımı baska bıseye cevırdım sonra bı baktım kı kanamam gelmıs.Bilmiyorum delirmek üzereyim. Rahmime bir zarar gelecek diye ödüm kopuyor. Her gün adetim gelsin diye dua ediyorum. İnşallah bir an önce gelir artık inşallah müdahale edilmeden kendim atarım.
öyle de olacak canım benım. sen kendını daha fazla kotu dusunerek daha da kotu etkılıyorsun ben o surecte bol bol aılemle vakıt gecırdım. yegenımle oyunlar oynadım. senı mutlu eden mutlu edebılecek kısılerle ol bıseylere kafa yor. bana cok ıyı gelmıstı. ne zamankı odagımı baska bıseye cevırdım sonra bı baktım kı kanamam gelmıs.