Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Bazi doktorlar bunun hiç etkilemediğini söylüyor. 3 ayri profesörden fikir almistim düşük sebeplerimi anlamaya çalışırken. Benim de hikayem benzer 21 hafta, 7 ve 8 haftalarda düşukler. Şimdiki doktorum da evet yeni araştırmalar etkisinin olmadığını gösterdi ama yine de tedbir amaçlı iğne ve coraspin kullanacağız dedi. Suanda sabah Enox iğne, akşam coraspin içiyorum. İçim daha rahat. 1-2 doktora daha mutlaka fikir danışın derim.

Canım bizimki de mm olan aynı geldi bizde vajinal usg de atım gördük ve doktorumuz sorun yok dedi daha küçük dedi atım varsa sorun yok dedi doktor sorun görmese de ben biraz evhamlıyım inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza 6+2 de gitmiştim ben

Ben de 7+0 ım ama 4,3mm boyu 6+1 ile uyumlu. Normal yani şuan için. Önemli olan gelişmeye devam etmesi neyse salalım ya çok stres yüklendik gerek yok gerilmeyelim

Kafayi yicrm sitresten
Sanki gozgore gore sonuca zemin hazirliormngbi hissediorm
Bir dr dha sordum acibademde telefonla konstk bagisikli serum tedavisi goruyorum oyuzden o yeterli dedi pihtilasmalar eskide kaldi igneler dilan dedi ama bukdr insan igneden sonra cocuk sahibi oluor o nasil olcak...
Sizin hangi genlerinizde heterozigot/homozigot var ?

Dua kesinlikle birde lekelenmede kan sulandirici hapi biraktiriolr cnm druna bir soyleyin ve progestan veriyorlar.

Merhaba 2 hamileliğimde de 3 ay bulantı kusmadan dolayı yattım en etkilisi Zofer isimli ilaç ama doktorunuza sorun tabi

Gunaydinn kizlarr ,nasilsiniz beni tiksinme baya zorluyor sürekli yatakta uzanasim var ..bide geceleri dilimde bogazimda gram tükürük kalmiyor nefessiz kalacak gibi oluyorum suya zor düşüyorum.basina gelen var mi iki hafta oncede kan degerlerime bakilmisti seker filan yoktu beni asiri zorluyor bu durum gecen haftada griptim agir gecti belki onun etkisi diyecegim ama grip olmadan çok önce başlamıştı tavsiyeleriniz var mi

6+2 de bu sabah yine kahverengi lekelenmem oldu cok tedirgin oluyorum yatip dinleniyorum şu an
Bir hafta once de kanamam olmustu yatisla beraber duzelmisti iki gundur bir sey yoktu bu sabah yine lekelenme gordum
Boyle olup saglikla kucagina alan var mi

Merhaba Çarşamba günü beta değerim 11 e düşmüştü fakat hâlâ adet olmadım. Hiçbir adet belirtim de yok. Sadece göğüslerim çok hassas ve beyaz akıntım var. Ben şu an ne yaşıyorum çok endişeliyim. Nolur bana bir şey diyin benim yaşadığım ne? Kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar adetimin gelmesi gerekmez miydi? Dış gebelik mi yaşıyorum korkuyorum.
Önceki değerlerim: 25,50,69,11.

sen bugun kontrole gıtmeyecek mıydın canım? kımyasal gebelık oldugunu doktorun da soyleyecek bence dıs gebelıkte daha yuksek rakamlar goruluyor bır de sen adet gecıkmesının kacıncı gunundesın

Doktora bir gorun canım

sen bugun kontrole gıtmeyecek mıydın canım? kımyasal gebelık oldugunu doktorun da soyleyecek bence dıs gebelıkte daha yuksek rakamlar goruluyor bır de sen adet gecıkmesının kacıncı gunundesın
Bugün 15.15'te gideceğim. Ama geceleri uykum kaçtı. Psikolojim bozuldu galiba artık. Belirsizlik beni çok yoruyor. Normalde 8 inde olmam gerekiyordu adetimi de bugün 12. Günü

Bugün 15.15'te gideceğim. Ama geceleri uykum kaçtı. Psikolojim bozuldu galiba artık. Belirsizlik beni çok yoruyor. Normalde 8 inde olmam gerekiyordu adetimi de bugün 12. Günü
seni o kadar iyi anlıyorum ki bin tane şey kurmuştum kafamda.. belirsizlik varken ama aynı seyı yasadıgım ıcın de bu kadar rahat yorumlayabılıyorum beta 11 e dusmusken dıs gebelık gıbı gelmıyor bana dıs gebelıkte artıs oluyor cunku baya

Bilmiyorum delirmek üzereyim. Rahmime bir zarar gelecek diye ödüm kopuyor. Her gün adetim gelsin diye dua ediyorum. İnşallah bir an önce gelir artık inşallah müdahale edilmeden kendim atarım.

Bilmiyorum delirmek üzereyim. Rahmime bir zarar gelecek diye ödüm kopuyor. Her gün adetim gelsin diye dua ediyorum. İnşallah bir an önce gelir artık inşallah müdahale edilmeden kendim atarım.
öyle de olacak canım benım. sen kendını daha fazla kotu dusunerek daha da kotu etkılıyorsun ben o surecte bol bol aılemle vakıt gecırdım. yegenımle oyunlar oynadım. senı mutlu eden mutlu edebılecek kısılerle ol bıseylere kafa yor. bana cok ıyı gelmıstı. ne zamankı odagımı baska bıseye cevırdım sonra bı baktım kı kanamam gelmıs.

Çok teşekkür ederim bana o kadar ılımlı sabırlı yaklaşıyorsun ki inşallah dediğin gibi olur nolursun bana çok dua et bugün doktorumdan da güzel haberler duyayım. Allah razı olsun benimlr konuştun içimi rahatlatmaya çalıştın. İnşallah benimki de öyle olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…