Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Çok teşekkür ederim bana o kadar ılımlı sabırlı yaklaşıyorsun ki inşallah dediğin gibi olur nolursun bana çok dua et bugün doktorumdan da güzel haberler duyayım. Allah razı olsun benimlr konuştun içimi rahatlatmaya çalıştın. İnşallah benimki de öyle olur inşallah
çünkü senin çok iyi anlıyorum yazarken gözlerim doldu. o yaşadığın korku. insan gebelık tutsun dıye once dualar edıyor. sonra sağlıksız oldu düşsün diye.. bunun ikilimi bile beni yıkmıştı. sonra dedim ki veren de Allah alan da Allah neye bu kadar üzülüyorum. Rabbim ne derse o olur. olur olmaz ilerde bilemiyorum kendim için de hayırlısını istiyorum. Tek bişey biliyırum Allahtan gelen her şey hayırlıdır... Bunu idrak ettikten sonra zaten kendıme geldım. bılmıyorum sen de ıcını rahatlat. rahatlamaya çalış rabbine güven canım..
çok yakın zamanda yaşadığım için kimyasalı hala daha cok taze ama atlattım. şimdi umut doluyum cunku neden olmasıııın :)

çünkü senin çok iyi anlıyorum yazarken gözlerim doldu. o yaşadığın korku. insan gebelık tutsun dıye once dualar edıyor. sonra sağlıksız oldu düşsün diye.. bunun ikilimi bile beni yıkmıştı. sonra dedim ki veren de Allah alan da Allah neye bu kadar üzülüyorum. Rabbim ne derse o olur. olur olmaz ilerde bilemiyorum kendim için de hayırlısını istiyorum. Tek bişey biliyırum Allahtan gelen her şey hayırlıdır... Bunu idrak ettikten sonra zaten kendıme geldım. bılmıyorum sen de ıcını rahatlat. rahatlamaya çalış rabbine güven canım..
İnşallah benim öncesinde de bir kaybım vsr bir ameliyat geçirdim hepsi üst üste geldi bir sene içerisinde artık nasıl düşüneceğimi şaşırdım inan ki. Hep daha kötüsü beni bekliyor gibi düşünmeye başladım. Doktorun kapısının önünde hep ağlayarak bekledim. Rabbim inşallah bundan sonra hep güldürsün bizleri

İnşallah benim öncesinde de bir kaybım vsr bir ameliyat geçirdim hepsi üst üste geldi bir sene içerisinde artık nasıl düşüneceğimi şaşırdım inan ki. Hep daha kötüsü beni bekliyor gibi düşünmeye başladım. Doktorun kapısının önünde hep ağlayarak bekledim. Rabbim inşallah bundan sonra hep güldürsün bizleri
Ben inanıyorum canım o kapıdan sevinç gözyaşlarıyla çıkacağız bir gün :-)
Rabbim şafi ismiyle şifa versin sana. Tüm kalbimle dua edeceğim sana

6+2 de bu sabah yine kahverengi lekelenmem oldu cok tedirgin oluyorum yatip dinleniyorum şu an
Bir hafta once de kanamam olmustu yatisla beraber duzelmisti iki gundur bir sey yoktu bu sabah yine lekelenme gordum
Boyle olup saglikla kucagina alan var mi
Canım ben oğlumda 6+5, 7+5, 8+5 hep lekelenme gördüm. Progestan ve yatip dinlenerek geçirdim o sureci hep. O

günaydın kızlar.
çok kalabalıklaştıl yetişemiyorum konuşmalara 😂
kendimden güncellemelerle geliyim, ölü gibi yatmak istiyorum sadece ama kendimi yataktan kazıyıp spora gidecem şimdi.
aşırı duygusallık güncellemesi geldi mi size de? her şeye.... istisnasız her şeye ağlıyorum diyebilirim. ilk gebeliğimde bu kadar değildim.
hayırlısı olsun hakkımızda 😥

6+2 de bu sabah yine kahverengi lekelenmem oldu cok tedirgin oluyorum yatip dinleniyorum şu an
Bir hafta once de kanamam olmustu yatisla beraber duzelmisti iki gundur bir sey yoktu bu sabah yine lekelenme gordum
Boyle olup saglikla kucagina alan var mi
Canim evet korkma benimde kahverengi lekelenmelerim oluyordu zamanla geciyor parlak kirmizi kan görürsen doktorunla irtibata gec dinlenip dua etmekten baska yapacagin hic birsey yok umarim bebegin saglikli bir sekilde seninledir

günaydın kızlar.
çok kalabalıklaştıl yetişemiyorum konuşmalara 😂
kendimden güncellemelerle geliyim, ölü gibi yatmak istiyorum sadece ama kendimi yataktan kazıyıp spora gidecem şimdi.
aşırı duygusallık güncellemesi geldi mi size de? her şeye.... istisnasız her şeye ağlıyorum diyebilirim. ilk gebeliğimde bu kadar değildim.
hayırlısı olsun hakkımızda 😥
Bende de duygusallık yoğun valla 😔 her şeye aglayabilirim 🤦 gerçi ben genel.olarak biraz sulu gözlüyümdür çabuk ağlarım ama balkona gelen kuş açtir diye de aglanmaz yani 😂

Geç döllenme mi olmuş ?
Benim geç döllenme keseyi gördüğü zaman 5 hafta diyebiliriz demişti 6.6mm di 2 hafta sonra gittm 15.9mm kese 3.9mm bebek ama kalp atışı göremedim duyamadım haftaya tekarar çağırdı
Çok korkuyorum dr kokulucak bişey yok dedi ama haftasına göre çok minik normalmi ki
Ben dün 6+4 düm ama sadece keseyi gördük bebeği göremedik kese 15mm geç dillenme olabilir çok küçük haftaya tekrar gel dedi ama ben de korkuyorum mide bulantım falan geçti gibi bugün. Bilmiyorum ne hissedeceğimi

Allah razı olsun inşallah aminnn🤲🤲🤲🥺🥺🥺
Kızlar benimde bu yıl bir boş bir kimyasal olmştu.Şimdi 5+2 haftalığım😌oksapar,peogestan dex,coraspirin,dekort kullanıyorum.4.0 haftada kese göründü.2 gün sonra tekrar gidicem doktora kese sağlığına kese boyuna ve kalp atışına bakacak😍 yaş 33. Tahmini doğum 21.08.2025 sanırım Ağustos anneleri🥰😍

Bugün 5+0 keseyi gördük Eldorin Eldorin tabloyu güncelleyebilirsin canım❤️ tam yolc sac görünmedi ama oluşum başlamış dedi minicik nokta kadar bir şey gördük🥲 31inde çağırdı tekrar, kalp atışı da duyarız o zaman dedi. İnşallah sağlıkla💜

Bu arada tsh’ım 3,87 çıkmıştı. İlaç kullanman gerekebilir tekrar bir ölçtür dedi. Normal insanda sıkıntılı bir değer değil ama gebelikte 2,5 üstü ilaç kullanımı gerektirir dedi. Bakalım 31inde tekrar gitmeden önce baktırıcam değerime ona göre karar verecek ilaç kullanımına.

Canım betahcg tek başına tek sonuç ile bir anlam ifade etmez. Daha önce baktırdım mı artısı önemli
Hayır canım baktırmadım geçen haftadan beri gebelik testi pozitif geliyordu biraz bekleyim dedim, daha dün kan verdim ilk defa, biraz panik oldum. Normalde uygulama 5+2 diyor

Hayır canım ilk defa baktırdım, uygulamaya göre 5+2’yim, panik oldum biraz
Canım hiç panik olacak bir şey yok. Kimyasal ya da dış gebelik olsa başka belirtiler olur ve bu kadar yükselmez. İçin rahat olsun. Kese rahat görünür bu değerle artik. Benim 5+ larda 2000 kusurdu. Herkesin değeri birbirinden farkli onenli olan artıs. O yüzden hiç panik yapacak bir şey yok

X