Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Negatif kızlar 🥹 24-25 Aralık regli tarihim
Kuruma çizgisi mi bilmiyorum ama kıl gibi incecik birşey var. Zor görülüyor bu 10ml algılıyor varsa sa asla çıkarmaz
canım predictör yalancı pozitif gösterdi o zaman ilk defa bu testin yalancı pozitif gösterdiğini gördüm 🫣 hayırlısı olsun canım inşAllah 🤲🌸

Kizlar günaydın bugün doktor kontrolüm vardı 20 mm olmuş dedi ve iğne yazdı.pazar vurmam için ama iğne yok.😭 Sinirlerim bozuldu ise gidiyorum şimdi.is çıkışı hastane önündeki eczaneleri gezicem
Kuzu sen doktorunu degistir bu igneyi bulup kullandiktan sonra. 20 mm yumurtaya carsambadan beri bakiyor ve pazar günü vur diye igne veriyor. 20 mm yumurtayi gördüğü an sana igne verip bugun vur demesi gerekirdi ne diye bekletti bu kadar acaba.
Canim hangi sehirdeydin ? Kadin dogum hastanesi olan bölgenin yakinlarindaki eczaneleri arayip telefonla sor tüm eczaneleri gezemezsin. Bir defa bende cok zorlanmistim da hepsini aramiatim telefonla da o sekilde bulmustum.

canım iğne bulmak çok zor keşke önceden araştırsaydın iğne ne piyasada ne depolarda asla yok aramadığım sormadığım eczane kalmadı telefonla yakın illeri bile aradım ama yok yok yok hangi şehirdesin malesef bulmak çok zor ben bi dahaki ay için bi arkadaş sayesinde şehir dışından buldum gönderdi buz küpleriyle oyobüsün buzdolabında başka şehirlere sor ama dediğim gibi çok zor Allah yardımcın olsun ben bu ay iğnr yapamadım o yüzden
belki büyümez diye almadım kuzum bide pahalı bir iğne sanırım.bende sabahtan beri aramadıgım eczane kalmadı sükür buldum bir arkadasın sayesinde :KK68: . gercekten cok moral bozucu bir durum.ben ankaradayım.insallah kendiğinden catlamıstır yumurtan.maddi manevi yorucu ama Rabbim biliyor emek veriyoruz .incir havuc yemekten ilişki sonrası belini yüksek tutmaktan ovulasyon takibi ayrı dert Rabbim yardımcımız olsun meger ne kıymetliymiş doğal yollardan gebe kalabilmek...eczaneleri araken aglamamak için zor tuttum kendimi.ALLAH yardımcın olsun insallah ilaçlar gelir kimse magdur olmasın

Kuzu sen doktorunu degistir bu igneyi bulup kullandiktan sonra. 20 mm yumurtaya carsambadan beri bakiyor ve pazar günü vur diye igne veriyor. 20 mm yumurtayi gördüğü an sana igne verip bugun vur demesi gerekirdi ne diye bekletti bu kadar acaba.
Canim hangi sehirdeydin ? Kadin dogum hastanesi olan bölgenin yakinlarindaki eczaneleri arayip telefonla sor tüm eczaneleri gezemezsin. Bir defa bende cok zorlanmistim da hepsini aramiatim telefonla da o sekilde bulmustum.
bu son gidişimdi zaten canım.acıkcası ben yumurtayı gördüğünden de emin değilim hatta yumurta oldugundanda.cünkü sallıyor gibi geliyor bana.buldum kuzum iğneyi cok sükür :KK68:

belki büyümez diye almadım kuzum bide pahalı bir iğne sanırım.bende sabahtan beri aramadıgım eczane kalmadı sükür buldum bir arkadasın sayesinde :KK68: . gercekten cok moral bozucu bir durum.ben ankaradayım.insallah kendiğinden catlamıstır yumurtan.maddi manevi yorucu ama Rabbim biliyor emek veriyoruz .incir havuc yemekten ilişki sonrası belini yüksek tutmaktan ovulasyon takibi ayrı dert Rabbim yardımcımız olsun meger ne kıymetliymiş doğal yollardan gebe kalabilmek...eczaneleri araken aglamamak için zor tuttum kendimi.ALLAH yardımcın olsun insallah ilaçlar gelir kimse magdur olmasın
ay çok şükür bulabilmişsin çok sevindim senin adına 🙏 inşAllah bakalım hayırlısını diliyorum Allahtan her şerde vardır bir hayır Rabbimin dediği oluyo 🤲🫶🏻

ay çok şükür bulabilmişsin çok sevindim senin adına 🙏 inşAllah bakalım hayırlısını diliyorum Allahtan her şerde vardır bir hayır Rabbimin dediği oluyo 🤲🫶🏻
cok sükür vesile olan arkadasın sayesinde.Allah ne muradı varsa versin.Hayırlısı hepimiz için bebek olsun insallah.en azından aklım kalmayacak yaptım diyecegim bir ummut belki. :KK68:senin içinde hayırlsıı güzeli bebek olsun amin

Senle günümüz aynı erken yapıp üzüldük durduk yere zaten 5 4 gün kala çıkmaz erken öğrenenlerinki erken döllenme oluyor yumurtlamada olan adet gününde veya bir iki gün önce belli oluyor
Hayırlısı artık yoksada umudumuz diğer ay inşallah sen hemşire misin bu arada

Kizlar günaydın bugün doktor kontrolüm vardı 20 mm olmuş dedi ve iğne yazdı.pazar vurmam için ama iğne yok.😭 Sinirlerim bozuldu ise gidiyorum şimdi.is çıkışı hastane önündeki eczaneleri gezicem
Ben de bu ay iğne bulamadım ama akşam parklardaki spor aletlerinde çalıştım bi saat. havuç kaynattım bol bol yedim çatlamıştı.Tutmadı ama.
Düzeltme: Bulmuşsunuz sevindim

Merhabalar bende kan pıhtılaşma olduğu için mümkün olan en erken zamanda öğrenmek için bugün doktora gittim , kan verdim ve karın ultrasonu baktı rahim duvarı kalınlaşmış 11 mm dedi yani bir gebelikte olabilir dedi. İki gündür adet belirtisi yaşadım olacakmış gibi ama olmadım deyince hııımmm gebelik ihtimali var o zaman kalınlaşmış çünkü dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz

Arkadaşlar reglime 10 gün var akintim basladi berrak beyaz yumurtlama akıntintisina benziyor. Az once ani bicak saplanir gibi agri girip cikti. Bide böyle pıt pıt kas seyirmesi gibi biseyler oluyor kasıklarımda 🥰 normal mi acaba 😂

Merhabalar bende kan pıhtılaşma olduğu için mümkün olan en erken zamanda öğrenmek için bugün doktora gittim , kan verdim ve karın ultrasonu baktı rahim duvarı kalınlaşmış 11 mm dedi yani bir gebelikte olabilir dedi. İki gündür adet belirtisi yaşadım olacakmış gibi ama olmadım deyince hııımmm gebelik ihtimali var o zaman kalınlaşmış çünkü dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz
Hadi hayırlısı inşAllah :)

bu son gidişimdi zaten canım.acıkcası ben yumurtayı gördüğünden de emin değilim hatta yumurta oldugundanda.cünkü sallıyor gibi geliyor bana.buldum kuzum iğneyi cok sükür :KK68:
Iyi canim bulmana sevindim 😊 bende ankaradayim onerirdim sana eczane. Hangi dr.a gidiyorsun merak ettim özelden yaz olmadi da yanlislikla gitmeyeyim 😁
folidoce al canım emilimi daha iyimiş.folbiol yazmıstı doktor eczacı folidoce önerdi daha iyi gebelik düsünüyosan dedi.onu aldım
Bakayim canim tamam teşekkür ederim

X