- 9 Mart 2021
- 342
- 230
- 29
Kendine dikkat ett. Hiç birşey sağlığından önemli değil.Ayy kızlar belim fena ya, ve misafirim var çaktıramıyorum kimseye
7+2 bugün sizde de oluyor mu bel ağrısıKendine dikkat ett. Hiç birşey sağlığından önemli değil.
Benimde vardı monurol kullandım benim idrar kültüründe de malesef üreme olduğu için gün aşırı 3 doz kullandım sonuçlarım düzeldi isterseniz kullanabilirsiniz gebelikte kullanılıyor ama orta düzeydeyse eğer kültürde üreme yoksa günde 3 litre su içmeniz ve c vit almanız lazım(hemşireyim)Kızlar İdrar yoku enfeksiyonum var evde ne yapabilirim kasıklarımda da yanma var
Sorularına bir cevabım yok ama tarihlerimiz hemen hemen aynı ve benim de doktorum yarın kese için çağırdıYarın ilk muayene günüm dua edin bana kızlar inşallah keseyi görürüz 5+0 olacağımbana kalsa daha gitmezdim 1-2 hafta daha, hamilelik 7.haftadan önce netleşmiyor çünkü, ikinci cocuk tecrübesi ama doktorum illa gel dedi. Aşılama yaptığımız için kesenin yeri doğru mu önemli buna bakalım dedi. Karından görür müyüz sizce? En son çarşamba günü bhcg 1200 idi, yarın herhalde bi 2000 olur
6+4 üm sat a göre ise 7+3 üm bel ağrısı oluyordu ama idrar yolu enf sebebiyle oluyormuş ilaç kullandım şu an ağrım yok sadece bazen sancılarım oluyor7+2 bugün sizde de oluyor mu bel ağrısı
Canım hoşgeldinEldorin
Kızlar selamm ben de katılabilir miyim aranızayaş 33, 1.çocuk olacak inşallah , 16 kasım sat. Her şey yolunda giderse takvime göre tahmini 23 ağustos gibi görünüyor şimdilik.
Henüz keseyi göremedik yarın göreceğiz umuyorum kiçok heyecanlıyım umarım sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizin bebişleri
Bu arada belirteyim benim bel ağrım gebelik öncesinde de oluyordu bel ağrısının gebelik olmadığını idrar yolu enf olduğumu görünce anladım6+4 üm sat a göre ise 7+3 üm bel ağrısı oluyordu ama idrar yolu enf sebebiyle oluyormuş ilaç kullandım şu an ağrım yok sadece bazen sancılarım oluyor
Canım karından gözükebilir ama alttan muayene etmek isteyebilir doktor. İlk hadtalarda daha net görünüyor diye alttan muayeneyi tercih edebiliyorlarYarın ilk muayene günüm dua edin bana kızlar inşallah keseyi görürüz 5+0 olacağımbana kalsa daha gitmezdim 1-2 hafta daha, hamilelik 7.haftadan önce netleşmiyor çünkü, ikinci cocuk tecrübesi ama doktorum illa gel dedi. Aşılama yaptığımız için kesenin yeri doğru mu önemli buna bakalım dedi. Karından görür müyüz sizce? En son çarşamba günü bhcg 1200 idi, yarın herhalde bi 2000 olur
Teşekkür ederim yarın gidip tahlil vereyimBenimde vardı monurol kullandım benim idrar kültüründe de malesef üreme olduğu için gün aşırı 3 doz kullandım sonuçlarım düzeldi isterseniz kullanabilirsiniz gebelikte kullanılıyor ama orta düzeydeyse eğer kültürde üreme yoksa günde 3 litre su içmeniz ve c vit almanız lazım(hemşireyim)geçmiş olsun
Sorularına bir cevabım yok ama tarihlerimiz hemen hemen aynı ve benim de doktorum yarın kese için çağırdıo yüzden yazmak istedim umarım güzel geçer yarın kontrollerimiz
Canım karından gözükebilir ama alttan muayene etmek isteyebilir doktor. İlk hadtalarda daha net görünüyor diye alttan muayeneyi tercih edebiliyorlar
Bana ilk hamileliğimde metpamid vermişti doktor. Ancak ne yazık ki gram faydasını görmedim ben bir süre sonra da içmeyi kestim zaten. Ek olarak gaviscon ya da talcid veriyorlar, onlar da 3-5 dakikalık bir rahatlama sağlıyordu en fazlaKızlar en etkili mide bulantısı için kullanabileceğimiz ilaç nedir yarın kontrolüm var doktoruma söylicem tabi ki bu durumu ama çok kötüyüm en etkili olması lazım hiç bişey yiyip içemiyorum hayatım kaydı resmen 2 gündür psikolojim bozuldu
Kızılcık ye canım birebir. Tazesini bulamazsın bu zamanda ama kurusu var. Turnayemişi de deniyo.Kızlar İdrar yoku enfeksiyonum var evde ne yapabilirim kasıklarımda da yanma var