Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Gec dollenme demedi sen erken geldin daha 3 haftalik dedi ama gittigimde 1 hafta adet gecikmesi ile gittim ve bu gün gittiğimde yani 2 hafta 5 hafta olmasi gerekirken o doktorun hesabina gore , 6 hafta 5 gun dendi ama başka ozel hastaneye gittim birde

Kızlar dr bana d vitamini verdi, kanda d vit bakılmadı henüz, ilk trimesterda d vitamini neden kullanılır bilen var mı

hazır kakaolu sütler hep şeker ilaveli ya onun yerine azıcık bi sütü ısıtıp kakaoyu onda eritip üstüne soğuk sütü ekleyip içebilirsin belki
Denerim canım ama hazımsızlık yapar diye de düşünüyorum bir yandan aman ne bileyim. Hiç yerimden kalkasım yok çocuk ekran bağımlısı oldu benim yüzümden şu son bir haftada

Denerim canım ama hazımsızlık yapar diye de düşünüyorum bir yandan aman ne bileyim. Hiç yerimden kalkasım yok çocuk ekran bağımlısı oldu benim yüzümden şu son bir haftada
aynı dertten muzdaribim biliyo musun, sabahtan beri ağlıyorum. en son acaba sorun bende mi kendim de mi çok ekran bağımlısıyım diye instagram hesabımı kapattım. sanki çocuğu bir köşeye bıraktım kendi kendine büyümesini bekliyorum gibi hissettim bütün hafta, hamilelik yorgunluğu beni çocimden ayırdı baya bi dertliyim.

Ben de ya elimden geldiğince telafi etmeye çalışıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor artık bir şekilde ilerleyen zamanlarda telafi edicez çok hareketli koşturmak.bogusmak istiyor benim de gücüm yetmiyor o kadarına valla

Ya kizlar sizde durup durup ultrason fotosuna bakiyormusunuz , heycanim hala gecmedi insallah her sey guzel ilerler rabbim saglicakla dogurmayi sonradan buyutmeyi nasip etsin

Progestan ve duphaston aynı işlevi mi görüyor

Kızlar dr bana d vitamini verdi, kanda d vit bakılmadı henüz, ilk trimesterda d vitamini neden kullanılır bilen var mı
D vitamni hamilelik icin cok onemliymis bna da kan tahlili yapmadan drum yazacam dedi ama bn zten baktirmistim cok dusukmus igne kllandm dedi iiki baktirdin cnku hamilelikte onemli ve o ay hamile kaldm şükür

Ya kizlar sizde durup durup ultrason fotosuna bakiyormusunuz , heycanim hala gecmedi insallah her sey guzel ilerler rabbim saglicakla dogurmayi sonradan buyutmeyi nasip etsin
Oh çok şükür tek değilmişim Ben de üç tane var ultrason fotoğrafı, aa burda küçükmüş, aa burda büyümüşüz falan diyorum. Büyümüşüz dediğim de 12 mm daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…