- 8 Haziran 2019
- 57
- 21
Transvajinal yolla göründü kese, rahim derin o yüzden kolay görünmedi dediHemen hemen aynıymışız bende 5+5 :) benim 2 gün önce kese göründü seninde görünür artık hiç korkma inşallah güzel haberler ile gelirsin
Bebek görünmesi için çok erken, benim doktorum 8. Haftada bakacağız kalp atışına dediYa 5. Haftam ilk ultrasonu yaptırdım ama sadece kese var bebek görünmedi. Sizde de öyle olan var mı?
Kuzum beni de 4.5 çıkmıştı iki hafta önce doktor hemen ilaç başladı. Başta yakaladık bir şey olmaz dediKızlar kan testi verdim 7haftalik hamileyim ama TSH degerim yuksek cikmis normalde 2,5 en fazla olaliymis ama benim 4.44 suana kadar bi zarari olmusmudur ya da yasayan var mi bu durumu doktorum dahiliyeye yonlendirdi beni ilac kullanmam icin
Randevu bulamadım en son cerraha gittim cerrah kadın doğum doktorun doz artışı yapabilir dedi yarın kontrolüm var bakalım ne dicek evet tehlikeli hamilelikteHayir yoktu ama nodulum var troitimde ben suna dikkat ettm hamile olmadan once kan degerlerime bakildiginde tsh degerim 2.40imis yani doktor buna dikkat etmemis ya da sinirda diye onemsememis belki hamile olmadan once ilac kullansaydim bu kdr yukselmezdi diye dusunuyorum. Bence sende acil doktoruna danis cunku 8-10 tehlikeli olabilir yabi okuduklarimdan o sekilde gordum bir an once ilacini arttirirlar belkide
Hangi ilaci kullaniyorsun acaba bende randevu aldm bugun gidicem doktoraKuzum beni de 4.5 çıkmıştı iki hafta önce doktor hemen ilaç başladı. Başta yakaladık bir şey olmaz dedi
Evet ig m in önemli olduğunu biliyorum ama sonuçlarda bazen hatalar olabiliyor maalesef onu anlatmaya çalıştımİgg değil de igm önemli olan
Euthyrox 50 mg kullanıyorum kuzum. Dün tekrar baktırdım 0.7 ye düşmüş tshHangi ilaci kullaniyorsun acaba bende randevu aldm bugun gidicem doktora
Kuzum kesemin ilk hali ilk fotodaki gibiydi 5+1Merhabalar,
Dün 4+5’te kesesi görmeye gittik.Kese yuvarlak değil bu şekildeydi. Doktor pek bir şey demedi.Şeklini yuvarlak bekleriz dedi 10 gün sonra gel bebekle kalp atışına bakalım dedi.Yolk sac göremedi daha erken 5. Haftada görünür dedi.Beta verdim bu sabah 2 kattan fazla artış devam ediyor.Kesesi böyle olan var mı ?
Tesekkurler canim peki ilac kullandiktan sonra bir farklilik hissettin mi yan etkisi vsEuthyrox 50 mg kullanıyorum kuzum. Dün tekrar baktırdım 0.7 ye düşmüş tsh
Kuzum ben de hiç bi değişiklik olmadı ya da ben anlamamış da olabilirim. Sürekli mide bulantısı kusmadan dolayı tansiyonum düşük seyrediyor o yüzden de tam normalim nasıldı unuttumTesekkurler canim peki ilac kullandiktan sonra bir farklilik hissettin mi yan etkisi vs
Evet bende farkindayim saclarim suan cok dokuluyor bide mide bulantisi icin soguk süt ic bak gercekten ise yariyor ben yemek yemegi biraktim süt iciyorumKuzum ben de hiç bi değişiklik olmadı ya da ben anlamamış da olabilirim. Sürekli mide bulantısı kusmadan dolayı tansiyonum düşük seyrediyor o yüzden de tam normalim nasıldı unuttumsaçlarım daha az dökülüyor ama
Hemen deneyeceğimEvet bende farkindayim saclarim suan cok dokuluyor bide mide bulantisi icin soguk süt ic bak gercekten ise yariyor ben yemek yemegi biraktim süt iciyorumasiri guzel geliyor
Badem sütü çok faydalı ben 1 bardak içiyorum hergün ama herkesin damak tadına uymayabilirSütü sade asla icemem ben ya kakaolu falan içsek bir şey olur mu acaba?
Bilmiyorum hic o sekilde denemedm ama bende hic sevmezdm süt hatta hamile olmadan once asla icemezdm smdi iciyorum garip bisekilde deneyin tadi guzel gelio sonradanSütü sade asla icemem ben ya kakaolu falan içsek bir şey olur mu acaba?
Eldorin sad 9Kasım 5+5 oldum bugün. 2 gün önce kesem göründü 8mm beni de eklermisiniz.
ufak bir kanama oldum 2 gündür düşük tehlikesi ile yatıyorum duphaston verdi doktorum. Kanamam çok çok azaldı. Yarın kontrolüm var kese büyüdümü bebek görünüyor mu diye dua edin lütfe
Gitmelisin kesene baksın haftanın ile uyumlu mu kese düzgün mü :)Bende 5+5 pazartesi gitmeyi düşünüyorum yoksa yarın mı gitsem