Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim de son iki gündür öyle şeffaf yapışkan akıntı var.
İki gündür belirtilerim var;
10 olmadan uyku basıyor sızıyorum, gözümü zor açıyorum.
Normalde midem kazınmaz iki gündür inanılmaz kazınıyor.
Birde iki gündür bi kaşıntı başladı sol bacağımda :/
Gögüslerim dolu dolu hissettiriyor, Son olarak bugün sol tarafımda böyle tek tül batma seyirme gibi bir şey var.

Ama 2 gün kaldı regl belirtisi de olabilirler
Kaşıntı benm de sag kolda var hayırolsun:) inşallah gebeliktendir sizin de ortak yönumjz cokmus uyku halim hele bugun de adet olmayınca modum düştü eger olacaksam gecıkme olsn ıstemyrm. Ki çatlamaya göre gecikme imkansız aslında benim fe

Senn günün3 varmış daha ama ıgnenım 13. Gunu negatftı 15 poztf demiştin. adetle aynı zmanlama olmuyor mu.benm 2,3 vardı negatifken ama. Döner mı bulmiyorum sende çatlama tarihi neydı cnm
Ben iğne kullandım canım 5inde. Ama iğneyi regl tarihime göre erken oldum çünkü yumurtalarım çok hızlı büyüyor. O yüzden benim tarihler çok dengesiz

Kaşıntı benm de sag kolda var hayırolsun:) inşallah gebeliktendir sizin de ortak yönumjz cokmus uyku halim hele bugun de adet olmayınca modum düştü eger olacaksam gecıkme olsn ıstemyrm. Ki çatlamaya göre gecikme imkansız aslında benim fe
Bakalım beklenen adet 21’i sanırım 8 inde zirveydi 9unda çatlamıştı. 2 güne adet olmazsam bi ihtimal var. Çok ümitlenmek istemiyorum, negatifi görünce kötü hissederim biliyorum. Ondan gecikmeden test yapmak istemiyorum.

Kızlar venim kan testim negatif yumurtlama ve çatlamam oldu hamile olsaydım çıkardı demi burdan dönmez adrtim 24 aralık
Adetin gelene kadar hala umut var canim neden burdan dönmesin. Daha 24üne var. Bakma bizler acele ediyoruz ama normalde zaten gecikme olunca test yaptirilir. O yüzden umudunu kaybetme 🌸

Bakalım beklenen adet 21’i sanırım 8 inde zirveydi 9unda çatlamıştı. 2 güne adet olmazsam bi ihtimal var. Çok ümitlenmek istemiyorum, negatifi görünce kötü hissederim biliyorum. Ondan gecikmeden test yapmak istemiyorum.
Canm 9uysa catlaman 23 adetin sanrm. luteal fazlar yuzde 95 kadında aynıdr 14gün. Bazılarında 13 yada 15

Aynıyız yaaa. Benm de 5ınde gece catladı canm 17si sabahı negatif idi cok sordum ama kacında negatftın. Ben de 5'i gecesi çatladığı için o yüzden neredeyse 3 gün vardı diyorum negatif gördüğümde Çünkü sabah 6'da yapmıştım testi
Ay sor kuzum istediğin kadar hiç önemli değil. Yani muhtemelen 6sında çatladı. 17 aralıkta negatifti bugün yani 19 aralık böyle silik çıktı. Testim de awox

ınan bak takıp etme olayı daha buyuk sıkıntı gıbı bu kadar negatıf dusunme, zaten bır bebısın var hamıle kalabılıyorsun. akışına bırak kuzum. ben artık takıp etme olayını yapmak ıstemıyorum ınsan gerılıyor stres oluyor. bı gebelıkte en ıstenmeyen sey zaten stres. bu işi sallamayan insanlar daha kolay gebe kalıyor benım gözlemim bu
Son derece katılıyorum yazdiklarina 🤝 gercekten bende de strese sebep oluyor bu ovülasyon testleri falan. Takip etmek istemiyorum artik. Normal akıntı artinca iliski sıklığını artirmak lazim galiba sadece. Dedigin gibi kafaya takmayanın gamsizlarin daha kolay oluyor. Hemde korunmayi biraktigi ay oluyor.

Son derece katılıyorum yazdiklarina 🤝 gercekten bende de strese sebep oluyor bu ovülasyon testleri falan. Takip etmek istemiyorum artik. Normal akıntı artinca iliski sıklığını artirmak lazim galiba sadece. Dedigin gibi kafaya takmayanın gamsizlarin daha kolay oluyor. Hemde korunmayi biraktigi ay oluyor.
Çok doğru Çok doğru şeyler yazdınnn. 10 gündür kendimi yedim bitirdim sonuç adet günüm ve adet olmadım şimdi veya başka zaman zaten gebeysem olmayacağım olmayacagız 🤩 anlaması da bedava aslında hahah

İlk idrar degl yaa eger yRn da olmazsam yarn aksam awoxla yaparm gogslerm cok agrıyor ama gecesi catlamıstı zten bakaym bugece Max zamanlama koymustm🙈
Aynen yarın yap cnm ama testte ilk idrar fark etmiyor ben aksam 8 gibi yapmıştım hemde kaset testti silik çıkmıştı 3 gün vardı adetime varsa öylede böyle çıkıyor canım

Kızlar bir yanım takılma diyor yeni doğum yapan arkadaşımla konuştuk geçen gün bana diyor ki bazen hata mı ettim diye düşünüyorum bütün rahatlığım gitti çocuğu büyütmüştüm falan yne basa döndüm perısanm dyor. yani hamile değilsem de ben de kendimi böyle avutacağım sanırım 🤣

Aynıyız hemen hemen bana ışık oldun gece yapsam mı dyorum sımdi 🤩😌 ay inşallah pozitiflerle gel inşallah bakarlar acilde
İnşallah ya çok dua ediyorum hepimiz için 😍 bence sabah yap canım ilk idrarla. Benim acelemin sebebi pıhtılaşmam var doktor öğrenir öğrenmez iğne olman gerekiyor dediği için koştururak geliyoruz böyle 🥹

Aynen yarın yap cnm ama testte ilk idrar fark etmiyor ben aksam 8 gibi yapmıştım hemde kaset testti silik çıkmıştı 3 gün vardı adetime varsa öylede böyle çıkıyor canım
Evet haklısın adetime 4 gün kala prodüktördü çok net görmüştüm diğer testlerde de akşam idrarıyla görmüştüm

İnşallah ya çok dua ediyorum hepimiz için 😍 bence sabah yap canım ilk idrarla. Benim acelemin sebebi pıhtılaşmam var doktor öğrenir öğrenmez iğne olman gerekiyor dediği için koştururak geliyoruz böyle 🥹
Hadi inşallah canım pozitif görün de doktoruna haber ver ben de eşime yem atıyorum evde test olduğunu bilmediği için birkaç gün bekleyeceğim diyorum ah ben de pozitifi görsem ondan gizli acile gdp kan verecegm kızımın doğum günü yaklaştı kızımın doğum gününde keşke bir kardeş gelse hediye tabii ona henüz söylemezdim de 3 ay dolmadan en azından eşime o gün söylerdim 😌🤣

Canm 9uysa catlaman 23 adetin sanrm. luteal fazlar yuzde 95 kadında aynıdr 14gün. Bazılarında 13 yada 15
Ben test sonuçlarını hep çekip ıygulamaya giriyorum. Şimdiye kadar uygulama tarihi hiç şaşmadı. Hep o tarihte adet oldum. Bende 14 ekleyince öyle olmuyor ama bakalım.

X