- 28 Şubat 2020
- 128
- 114
Valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama stresli bu süreçler. Yeni sonuçlar çıkana kadar bekliyorum umutla.. inşallah sıkıntısız gelir.Anladim bende onu yeni yaptirdigim icin hic bi fikrim yok hangisi oldugundan ama moralini bozma sonucta herseyin bi cozumu vardir stres yapma canim
Cihazla alakalı olabilir mi acaba, inşallah duyarsınız sağlıklaYa ben de anlamadım. 11 aralıkta 9mm kese gördük. 17 aralıkta 6mm bebek gördük kalp yok. Bugün özeldekine geldim tahmini duyulur artık diye. Karından duyamadı alttan duyulmadı. Hassas doplere yolladı bekliyorum. Ama görmeliydik kalp atışını 1cm de artık rahat görülür duyulur olması lazım. Bakalım umutsuzum biraz. Nasip
İnsallah canim benim stresli ve kaygili bi donemdeyiz herkesin mesajini okuyorum hepimiz kaygi yapiyoruz evet doktorlarimiz cok bilgili ve bize yol gostericek kisiler ama herseyin cozumunu bulurlar merak etme onemli olan bebeklerimiz bizimle ve saglikla dogurmak icin elimizden geleni yapicaz umutsuzluga kapilmayalim ne olursa olsun bu yolda sikintilar olucak ama onemli olan bebeklerimizin bizimle oldgunu unutmayalm onlar icin guclu olalim doktorlar direk endise vericide konusabilir ama sen umudunu kaybetme mesela ben 6.5 aylik dogdum annemede doktorlar yasamaz demisler ama burdayim onemli olan umut kaybetmemek ve guclu olup strees yapmamak benmde elimde olmadan birsuruu duyguyu bir arada yasiorm ama sonra dusunuyorum ben stres yaparsam onuda strese sokuyor olucam zaten ilk 3 ay kritik donem ondan icimi ferahlatmaya calisiyorum.Valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama stresli bu süreçler. Yeni sonuçlar çıkana kadar bekliyorum umutla.. inşallah sıkıntısız gelir.
Yaa maşallah, gönlünü ferah tut inşallah güzel haberler alıcazDoplerde çıktı 119 atım. Zayıf biraz haftaya bir daha gideceğim. 4mm çıktı bebek. Kese 7 hafta bebek 6 hafta. Bekleyeceğiz bakalım. Bizim normal ultrasonda da duymalıyız dedi doktor en son. Rapor alıp eve geldim hiçbir şey anlamadım kafam karışık. Nasip hayırlısı
İnsallah canim benim stresli ve kaygili bi donemdeyiz herkesin mesajini okuyorum hepimiz kaygi yapiyoruz evet doktorlarimiz cok bilgili ve bize yol gostericek kisiler ama herseyin cozumunu bulurlar merak etme onemli olan bebeklerimiz bizimle ve saglikla dogurmak icin elimizden geleni yapicaz umutsuzluga kapilmayalim ne olursa olsun bu yolda sikintilar olucak ama onemli olan bebeklerimizin bizimle oldgunu unutmayalm onlar icin guclu olalim doktorlar direk endise vericide konusabilir ama sen umudunu kaybetme mesela ben 6.5 aylik dogdum annemede doktorlar yasamaz demisler ama burdayim onemli olan umut kaybetmemek ve guclu olup strees yapmamak benmde elimde olmadan birsuruu duyguyu bir arada yasiorm ama sonra dusunuyorum ben stres yaparsam onuda strese sokuyor olucam zaten ilk 3 ay kritik donem ondan icimi ferahlatmaya calisiyorum.
Ben aynı gün başka tetkikler için asm de şejir hastanesinde kan vermiştim ikisinde de torch istemişler. toxo ig g aynı gün birinde negatif birinde pozitif çıkmışCrp değil torch testlerinden biri
Bu ayki değil 11 aralıktı ama ben 3 gün kala çok batmam olduğu için şüphelendim kan verdim beta 86 idi bidaha vermedim doktor pazartesi çağırdı gidip keseye bakacağız olmuşmu diye bakalım nasipseBenim de sat 14 kasım, bhcg baktırdınız mı? Ben perş. Gideceğim kan vermeye
Ben aynı gün başka tetkikler için asm de şejir hastanesinde kan vermiştim ikisinde de torch istemişler. toxo ig g aynı gün birinde negatif birinde pozitif çıkmışinşallah sorun yoktur sende de
Günaydın. 7+0 olduk 1cm olmuş ama kalp atışı göremedik. Doplere gönderdi dr. Nasip
Canım geç döllenme olur geç yerleşme olur. Doktorlar hep en son ve en kotu ihtimalleri düşündükleri için bizi de streslendiriyorlar. Haftaya gayet güzel duyarsın minik kalbi güçlü güçlü atar meleğininDoplerde çıktı 119 atım. Zayıf biraz haftaya bir daha gideceğim. 4mm çıktı bebek. Kese 7 hafta bebek 6 hafta. Bekleyeceğiz bakalım. Bizim normal ultrasonda da duymalıyız dedi doktor en son. Rapor alıp eve geldim hiçbir şey anlamadım kafam karışık. Nasip hayırlısı
Gözün aydın. 6+ kaç yani canım 6.5 hafta dediğin
2 gun sonra 7 hafta olucak canimGözün aydın. 6+ kaç yani canım 6.5 hafta dediğin
Gerçekten miOh şükür. Arkadaşımında önce zayıf dediler sonraki hafta gümbür gümbürdü
Ben 6 haftadayim patlican gibi sekli kesenin bebekte var, bir sey demedi doktor sonradsb sekillenir oMerhabalar,
Dün 4+5’te kesesi görmeye gittik.Kese yuvarlak değil bu şekildeydi. Doktor pek bir şey demedi.Şeklini yuvarlak bekleriz dedi 10 gün sonra gel bebekle kalp atışına bakalım dedi.Yolk sac göremedi daha erken 5. Haftada görünür dedi.Beta verdim bu sabah 2 kattan fazla artış devam ediyor.Kesesi böyle olan var mı ?
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanım geç döllenme olur geç yerleşme olur. Doktorlar hep en son ve en kotu ihtimalleri düşündükleri için bizi de streslendiriyorlar. Haftaya gayet güzel duyarsın minik kalbi güçlü güçlü atar meleğininAllah yavrularımızı bize bağışlasın
Ben de SAT 7 kasım, 5+6 dayım. Bugün ultrasonla bakılacak inşallah sağlıklı kese görülür çok korkuyorum kızlar bana da dua edi
Ben de SAT 7 kasım, 5+6 dayım. Bugün ultrasonla bakılacak inşallah sağlıklı kese görülü çok korkuyorum kızlar bana da dua edin
Ben 11 aralıkta regl olacaktım ama çok batmalarım oldu ve ovulasyon testi yapıyordum testinde adet günümün 3 gün öncesinde kopkoyu çıktı yorumlarda hamile olunabileceği yazıyordu gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim adet tarihimin 2 gün öncesinde 86 çıktı şimdi pazartesi gideceğim nasıpseMerhababenimde 14 Kasım son regl tarihim şuan 4+3 hamileyim adete 2 gün kala ovulasyon testiyle öğrendim çok kötü çıktı ve yorumlarda hamileliği işaret ettiği yazıyordu test yaptım ve pozitif 8 aydır istiyordum Rabbim şimdi nasip etti hala inanamıyorum. Bugün doktora gittim kese gözükmedi pazartesi tekrar gidicem inşallah bakalım. İnsallah hepimize sağlıkla dünyaya getirebilmek nasip olur gönlümğzce olur inşallah
Canim gercekten soguk süt mide bulantisina asiri iyi geliyorGerçekten miinş hayırlı haberler
Hemen hemen aynıymışız bende 5+5 :) benim 2 gün önce kese göründü seninde görünür artık hiç korkma inşallah güzel haberler ile gelirsinBen de SAT 7 kasım, 5+6 dayım. Bugün ultrasonla bakılacak inşallah sağlıklı kese görülür çok korkuyorum kızlar bana da dua edin