Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Çok şükür gerçekten Allah en güzel zamanda kolaylıklarla nasip etsin

Kızlar kan testi verdim 7haftalik hamileyim ama TSH degerim yuksek cikmis normalde 2,5 en fazla olaliymis ama benim 4.44 suana kadar bi zarari olmusmudur ya da yasayan var mi bu durumu doktorum dahiliyeye yonlendirdi beni ilac kullanmam icin

Ben varım canım. Daha önce mesela kan sulandırıcı iğne de olmuştum ama yine nasip olmamıştı. Aspirin kullanıhorum uzun zamandır Şimdi kalp atışını duyalım gerekirse düşük dozda iğne de destek veririm dedi doktorum.

Bende yok fakat yakın arkadaşıma 3 düşükten sonra başlattı. Genetik testi neydi bilmiyorum karından iğne oluyordu önlem amaçlı. Diğer arkadaşım da tüp bebekti ve pıhtılaşma değeri sınırda olmasına rağmen o da 35. Haftaya kadar clexane oldu. Bu hassas bir konu olduğu için kanamalara çok açık da bırakabilir bu ilaçlar. İçine sinmiyorsa özelde başka doktora gidebilirsin özellikle pıhtılaşma konusunda hasta tecrübesi olan doktorlardan araştırman gerekebilir. Başka bir doktora daha danış bakalım. Gerek görmezse yine karar senin olur

Kızlar kan testi verdim 7haftalik hamileyim ama TSH degerim yuksek cikmis normalde 2,5 en fazla olaliymis ama benim 4.44 suana kadar bi zarari olmusmudur ya da yasayan var mi bu durumu doktorum dahiliyeye yonlendirdi beni ilac kullanmam icin
Kuzum arkadaşımında tsh yüksek çıkmıştı ilaç kullanınca sağlıklı ilerliyor ama sen mutlaka biran önce dahiliyeye git ve ilaç almaya başla henüz bi zararı olmamıştır

Benim de tsh ım yüksekti, doktorum euthytox 50 yazmıştı. Her sabah aç karna 1 bardak suyla içip yaklaşık 1 saat başka birşey yiyip içmeyerek kullanımca daha etkili oluyor ilaç. Ayrıca gluteni keserseniz daha iyi sonuç alabilirsiniz doktorunuz detaylı açıklamayı yapacaktır ama ben bu şekilde hızlı bir şekilde düşürmüştüm tshımı hala dozu daha düğük bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. İlacın bebek için bir zararı yokmuş

Kuzum arkadaşımında tsh yüksek çıkmıştı ilaç kullanınca sağlıklı ilerliyor ama sen mutlaka biran önce dahiliyeye git ve ilaç almaya başla henüz bi zararı olmamıştır
Yarin direk gidicem aldim randevu dahiliyeden umarim saglikli sekilde ilerler doktoruma sordum zaten herhangi bir kotu etkisi yoktur dedi bu durumda ama iste ufacik seyde bile etkileniyor insan tesekkur ederim canim

Dediginiz gibi yapicam yarin doktor randevusunu aldim sunu fark ettm tsh degerim hamilelikten once 2.40 imis ve smdi dogal olarak artti keske o zamandan kullansaydim doktorum bi sorun gormedi tabi allahtan tedavisi var. Mide bulantilarindan dolayi bu aralar baya glutene sarmistim smdi onlarida yavas yavas cikarmaya calisicam umarim

Kızlar bende bugün 5+4 üm.
Dün kanamam oldu kahverengi leke peçeteye geldi biraz sonra bir iki kez böyle olunca doktorum hemen çağırdı cuma günü de kontrolüm vardı.
Doktor ultrason ile dün baktı kese 8mm daha görünmez cuma günü bakacak o zaman netleşir biraz daha dedi. Düşük riskin var hafif böyle bir kanama alanı var gibi dedi. Duphaston başlattı. Ama gelin görün ilk gebeliğim düşüşle sonuçlandı. Kanama vesaire olunca çok korktum. Kalçamda bacaklarımda ağrı var. Karnım öyle sancı diyebileceğim birşeyim yok. Bugün biraz kanama azaldı neredeyse full yatıyorum ama içimdeki telaş ve korku gitmiyor. Cuma günü belli olcak inşallah kese büyüyüp gelişecek mi diye bakacak. Biraz daha görünür hale gelecekmiş.

Eklentiler

• 1000035097.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 20
Benim doktorumda ole dior sen kullansanda dusecekse dusecek senin cozumun o deil dior
Bilmiorm ya icim cok huzursuz goz gore gore hatami yapiorm dr a guvenmekle internette hep ben kullandm kullan mtlaka diyenlerle dolu

Evet yarin bir dr a daha soracagim insaallah tesekkur ederim

Bir sey sormak istiyorum .. kanamam olmadi hic ama doktor progestan hap seklinde verdi gunde 3 kez. Acaba bana soylemedigi bir olumsuzluk mu gordu yasim 38 ilk gebelik diye risk mi gordu ? Aha taktim simdi iyi mi :))

Benim doktorumda ole dior sen kullansanda dusecekse dusecek senin cozumun o deil dior
Bilmiorm ya icim cok huzursuz goz gore gore hatami yapiorm dr a guvenmekle internette hep ben kullandm kullan mtlaka diyenlerle dolu
Bence doktoruna güven canım. Aspirin kullanıyor musun mesela sen?
Daha önce kullandım iğne ve yine de gelişim olmamıştı e burada peki neden kullandım diye mi doktoru suçlamak gerekiyor?

Bence doktoruna güven canım. Aspirin kullanıyor musun mesela sen?
Daha önce kullandım iğne ve yine de gelişim olmamıştı e burada peki neden kullandım diye mi doktoru suçlamak gerekiyor?
Yok vermedi kanama olursa o daha tehlikeli dedi
Suan bir serum tedavisi veriyor bagisiklik guclendirmek icin ve iki tanede ilac verdi bagisiklik icin
Bunlar yeterli dedi
Ben yuzdeyuz tavsiye etmiyorum senin dusuklerin ondn deil dedi
Ama kafam hep orda sanki cocugumu bile bile kaybedicm gbi hissediorm onlem almadgm icin kendmi suclucm.
Evet dusuklerin sebebi illada (homozigot haric )pihtilasma deil aslinda cogu baska sebeplerden belkide bilemiorm.

Bana da doktor kullanma dedi konuşmuştuk sizinle sanırım. İçin rahat etmiyosa 12 ye kadar kullan iğne dedi ama iğne aşırı zor valla kızımda kullanmıştım iğneyi görünce kusuyodum stresten. Bunda bari bişey yapayım diye ecopirin kullanıyorum sadece 4-5 gündür. Oda yine unuttum bugün gideyimde içeyim

Cnm evet konusmustuk valla sizin rahatliginiz guzel :) tabiki kullanmak cok zor aşiri yakio bende onbes gun kullandm daha önce asır gibi geldi
Zaten seker tansionm vr diyet ve olcumlerle gecior günüm.
Ama kullanipta rahat olmayi tercih ederdim eger kullanmayip yuzde bir kaybetme ihtimali varsa. Ama dr yuzdeyuz pihtilasmayla dusuklerinin sebebi yk dedi
İnsaallah oledir

Benim ne kadar pimpirikli bir insan olduğumu bir bilsen bunda bir rahatlık geldi Allah tarafından ☺ nasip edecekse Allah nasip edecek modundayım. Eczanedeki çalışan kızımın 4 düşüğü varmış. Sonrasında kızında kan sulandırıcı ve aspirin kullanıp doğurmuş. Sonrasında oğluna gebe kalmış haberide olmamış. Çokta istemediği bir zamanmış. Doktor bişey kullanma demiş oda dinlemiş. Oğlu da sağlıkla doğmuş. Bu hikayeler beni rahatlatıyo sanırım.

Kızz müthiş bişiy buldum. Mide yanması ve mide bulantısına soğuk süt iyi geliyor. Çubuk krakerden sıkılıp susuzluktan bunalan bacılar soğuk süt içebilir. Hem sıvı ihtiyacı hem protein hem mide yatıştırıcı rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…