- 29 Ekim 2023
- 689
- 524
- 18
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.961
Daha doktora gitmeyen çok kişi var canımHala ikiz haberi veren olmadı :) yakında gelir bence illa ikiz annemiz vardır :)
Evet nerdeyse herkesle aynı kaderi yaşıyorum gibi hissettim bendeBirşey farkettim ben Şubat anneleri grubunda da bulundum 13.haftama kadar ama orda daha önce düşüğü olan bir iki kişi vardı, bu grupta çok fazla var, acaba bu grup daha önce düşüğü olanların yüzünün gulecegi bir grup mu bu kadar kişinin bir grupta toplanması garip geldi:) insallah yüzümüz bu grupla güler
Valla canım ben ya ikiz haberi vericem ya diş boş bisey bilmiyorum geç yumurtlamayim adet günüm iki hafta geçtiğinde beta 115 di sonra iki güne 3 4 kat artmaya basladiHala ikiz haberi veren olmadı :) yakında gelir bence illa ikiz annemiz vardır :)
Betan da yüksek ilerliyordu belki ikizdir yine, rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahDaha doktora gitmeyen çok kişi var canımBenim doktorum perşembe gel dedi ama kalp atışınıda duymak için geç gideceğim ben . Bizim sülalede ikiz üçüz çok 2. Düşen gebeliğimde üçüzdü benim
Nasip Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimizeBetan da yüksek ilerliyordu belki ikizdir yine, rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
İnşallah canım haber et minik kalpler atmaya başladı şükürÇok sevindim canim ben de 6+2 gidicem insallah duyarim minik kalbini
Hiç sters yapma ya gerek yok Herşey Allahtan olacaksada ben bile şuan evet kalbi atıyor ama doğacak mı diye düşünüyorum Allaha emanet edelim gerisi hayırlısı ile gelsin inşallahİnşallah canım benim yarın inşallah ben de güzel haberler alırım ama bence ben hareketlerini hissedene kadar stresten ölcemdiğerinde gram korkum yoktu kendimden çok emin ilerliyordum ki hayatımın şokunu yaşayınca şimdi de stresin dibine vurdum ortam yok
Tek yumurta ikizleri dışında diğer ikiz geni anneden geçiyor canımBen de hamileliğimi öğrenmeden ve de öğrendikten sonra rüyamda ikiz kızlar gördüm eşimin ailesinde var ama nasip olur mu bilmem tek kese gördük heveslenmiştim ama
Ay onlardan biri de benim takip ediyorum cidden fazla dogrubtesbit yani. Benimkiler öyle küçük değil. Erken doğum biri 17 26 ve 8. Haftalarda 3 kayıp var bir kızım var çok şükür 8 yaşındaBirşey farkettim ben Şubat anneleri grubunda da bulundum 13.haftama kadar ama orda daha önce düşüğü olan bir iki kişi vardı, bu grupta çok fazla var, acaba bu grup daha önce düşüğü olanların yüzünün gulecegi bir grup mu bu kadar kişinin bir grupta toplanması garip geldi:) insallah yüzümüz bu grupla güler
G Gksu21 cidden tespit gibi tespit yapmışAy onlardan biri de benim takip ediyorum cidden fazla dogrubtesbit yani. Benimkiler öyle küçük değil. Erken doğum biri 17 26 ve 8. Haftalarda 3 kayıp var bir kızım var çok şükür 8 yaşında
Kızım 5 yaşındayken bir kere asila yaptırdım tutmadı ikinci denemede ohss oldum o gün bugün bir daha düşünmedim bu bebis bir mucize gibi kendi kendine geldi.
Tek yumurta ikizleri dışında diğer ikiz geni anneden geçiyor c
hadi ya anne tarafımda da var aslında ama sıfır bence olmaz ozaman neyse sağlıkla büyüsün de :))Tek yumurta ikizleri dışında diğer ikiz geni anneden geçiyor canım
Nasip canım belli olmaz hiçhadi ya anne tarafımda da var aslında ama sıfır bence olmaz ozaman neyse sağlıkla büyüsün de :))
ikiz bile zor geliyor üçüzü hiç düşünemiyorumNasip canım belli olmaz hiçBende olmaz diyordum düşük olmasaydı şuan 2 yaşında üçüzlerimle kafamda huni ile geziyor olurdum heralde
Aslında ikiz üçüz olmasa üst üste yapılan çocuk çok mantıklı gerçekten. Benim kız kardeşim öyle yaptı şuan biri 3 diğeri 2 yaşında benden daha rahat çünkü birbirlerinin oyun arkadaşlarılar anneye ihtiyaçları yok ama ben öyle miydimikiz bile zor geliyor üçüzü hiç düşünemiyorum
evet ya o açıdan iyi oluyo ben de yoruluyodum oynamak zorunda kalıyosun sürekliAslında ikiz üçüz olmasa üst üste yapılan çocuk çok mantıklı gerçekten. Benim kız kardeşim öyle yaptı şuan biri 3 diğeri 2 yaşında benden daha rahat çünkü birbirlerinin oyun arkadaşlarılar anneye ihtiyaçları yok ama ben öyle miydimresmen oyuncağı olmuştum büyüyene kadar
İkinci çocukta daha çabuk öğreniyor herşeyi büyüğünden gördüğü için sen öğretmek zorunda kalmıyorsun bak yeğenime tuvalet eğitimi zor verdik 3 yaşında olana kardeşi ondan öğrendi şuan kendisi gidiyor tuvaleteevet ya o açıdan iyi oluyo ben de yoruluyodum oynamak zorunda kalıyosun sürekli
Ahahhsjsjsj bütün grubu bebişlerin 40’ı çıkar çıkmaz ikinci çocuğa ikna ederim bu gidişleevet ya o açıdan iyi oluyo ben de yoruluyodum oynamak zorunda kalıyosun sürekli
Ben aksi durum olmazsa hemen yapayım 2. yi diyorm ama ilki dogsun kararim degisir mi bilmemAhahhsjsjsj bütün grubu bebişlerin 40’ı çıkar çıkmaz ikinci çocuğa ikna ederim bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?