2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
EVET HERKESİN FARLIDIR ELBETTE BUGÜN DEĞERİM 63.8 ÇIKTI SANIRIM DEĞER NORMAL GİDİYOR

Anladım canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benim bundan önceki gebeliğimde vardı, kanaman oluyor mu ? Oluyorsa miktarı ne
Şöyle anlatayım 6. Haftada bardaktan bosalırmıs gibi bir kanama yasadım ve apar topar acile hittim bir gün hastanede yattım kan sulandırıcı iğnem kesildi progestan takviye verildi ve cıktım sonra kanamam olmadı hiç ama hematom alanım devam ediyordu. Dün doktorum kontrol etti hematom alanım bayaga küçük kanamam yok ama kanımda pıhtılaşma oldugu için faktor 5 leiden mutasyonu heterozigot doktor kan sulandırcıya başladı. Bende merak ettim acaba sadece kan sulandırcı kullananlardamı bu kanama oluyro yoksa herkeste olabilir mi diye

Kızlar merhaba gebeliğinde hematom alanı yasayan var mı acaba
Benim oğlumda vardı progestan vermişti doktor demişti ki akşamları bir tane vajinadan al, lekelenme görürsen günde ikiye üçe çıkart, kullanmıştım bir sonraki kontrolde kalmamıştı kanama alanı

Cevabın için tesekkur ederim canım dışarı kanama olmuşmuydu peki

Hayır kan sulandırıcı kanı sulandırdığı için çoğaltıyor sadece . Düşük tehlikesinin geçmesi için doktoruna proluton depot iğnesi yaptırmayı isteyebilirsin , unutma kanama alanı tekrar büyüyebilir . Bende öyle oluyordu dikkat et fazla kendini yorma

Teşekkğr ederim canım suan ultrasona göre 12+2 günlüğüz ve allaha sukur kanama falan yasamadım sadece korktum acaba hematom kan sulandırıcıdan mı olur diye

Teşekkğr ederim canım suan ultrasona göre 12+2 günlüğüz ve allaha sukur kanama falan yasamadım sadece korktum acaba hematom kan sulandırıcıdan mı olur diye
Hayır kan sulandırıcı sadece kanamayı artırır , kanama görürsen direk kesmelisin Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini

Herkeste olabiliyor canım, oğlumda kullanmiyordum kan sulandırıcı ama factor V Leiden mutasyonu gebeliği etkilebilen genlerden kan sulandırıcı kullan derse doktorun bence kullan için rahat bir şekilde

Birşey farkettim ben Şubat anneleri grubunda da bulundum 13.haftama kadar ama orda daha önce düşüğü olan bir iki kişi vardı, bu grupta çok fazla var, acaba bu grup daha önce düşüğü olanların yüzünün gulecegi bir grup mu bu kadar kişinin bir grupta toplanması garip geldi:) insallah yüzümüz bu grupla güler

Herkeste olabiliyor canım, oğlumda kullanmiyordum kan sulandırıcı ama factor V Leiden mutasyonu gebeliği etkilebilen genlerden kan sulandırıcı kullan derse doktorun bence kullan için rahat bir şekilde
Gebeliğimin basındn beri kullanıyordum kana olunca kestik yaklasık 4 haftadır kullanmıyordum. Dün doktorum tekrar baslattı bende korktum hematom ondan olmaz diye bir cok makale okudum ama yinede raht etmedi içşn işte

Yaa inşallah Çok istiyorum bu bebişi bundan önce üçüz bebek düşürdüm 8 haftalık sonra kimyasal ondan sonrada 4 aylık bebeğimi kaybettim inşallah sağ salim doğarlar hepimizin bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…