2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Demekki babaannenden geçmiş sanada canım benimde babaannemden geçti . Babadan geçmiyor derken baba spermi değil anne yumurtluyor ya sadece kadınlara geçiyor bu özellik demek istedim
Bir doktor demişti bana ikiz olmasının sebebi erkek değil kadınla alakalı diye yani ona binayen cevap verdim yanlış anlamadım balım

Yaş geçiyor kız bi yandan da o yüzden istiyorum hemencik yapayim diye ama bu zor oldu 2. Hemen olur mu bilmem
Üst üste yapınca daha çabuk oluyo ya cidden ben ara verenlerde zor olduğunu gördüm hep keşke şimdiki aklım kızımı doğurduğumda olsaydı hemen yapardım bi tane daha

İşte folbiol çok ağır mesela. Gebelik öncesi öneriliyor evet ama doktor ilk gebelikte yani kızımda anında değiştirdi gebelikte önermiyorum dedi. O dönem folidolce mi neydi adı onu almıştım en sağlıklısı folat dedikleri içinde şimdi folat kullanıyorum

Evet 500lük bu folbiol o yüzden yarım iç dedi doktorum ama bidaki gidişimde başka isticem sanırım

Gebelik sonrası yapılan anca ikili test gibi neyle karşılacağını bilmek olur tabi ki yinede güzel. Evlenmeden önce herkese şart koşulmalı kesinlikle
Kesinlikle , o kadar çok sma hastası var ki o çocukları anneleri görünce içim yanıyor İnşallah kesin bir tedaviside çıkar kurtulur yavrucaklar

Bazen kadından geçiyor dediğimde bana baba tarafımda var ama o zaman nasıl geçti diyorlar genelde o yüzden açıklama yaptım canım
Kim bilir kimden geçiyor genlerimiz balım bak benim Rahim neden ters buda genetikmiş kim bilir kimden geçti acaba kaç asır önce bize benzer insanlar doğdu illaki oluyormuş şimdi nerden geldi bu aklıma diye sorma valla bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…