- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
- Konu Sahibi sacibelinde
- #19.681
Madem konu takı
Bilezige kadar gülerek izledim, bilezik kahkaha attırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem konu takı
Bir kedi kadar olamamışım vayyy beeeeBilezige kadar gülerek izledim, bilezik kahkaha attırdı
17. Haftada böyle hissedilmez cnm doktora git istersenKızlar yarım saattir karnımda bişi var tekme gibi sancı gibi 17. Haftada bu kadar şiddetli hissedilmez diye düşünüyorum. Kasılma mı bu acaba kötü şeyler aklıma geliyor acile gitmeli miyim sizce?
Ben çıkıcam 32de çalışabilir alıp 37de raporumu alıcam nasipse,Günaydın kızlarr doğum iznine çıkacak olan var mı doktordan 32. Haftada rapor almamız yetiyor mu başka işleme gerek var mı şimdiden söylicem zaten çıkacağımı
Tamam canım çok teşekkürler ben 32. Haftada kaçmayı planlıyorumBen çıkıcam 32de çalışabilir alıp 37de raporumu alıcam nasipse,
32. Haftada doktordan ya çalışabilir yada çalışamaz raporu alacaksın şirkete vereceksin bu kadar kuzucum.
İşe döneceğim için bebişle 5 hafta fazla kalayım diye sonuna kadar direnicem bakalımTamam canım çok teşekkürler ben 32. Haftada kaçmayı planlıyorum
Evet benim yol da uzak 1 gün izin bişey yapamadım hazırlıklara odaklanayım canım sen çalışmaya devam edeceksen doğru iyi yapmışsınİşe döneceğim için bebişle 5 hafta fazla kalayım diye sonuna kadar direnicem bakalım
En güzeli aslında erken çıkmak bebek gelmeden tüm işlerini halleder bol bol dinlenirsin
Bir şey soracağım bu izin zorunlu mu ben evden çalışıyorum ve çalışma saatlerim esnek istemesem çıkmayanlar miyim ve izin alirsak maaş ödeniyor muİşe döneceğim için bebişle 5 hafta fazla kalayım diye sonuna kadar direnicem bakalım
En güzeli aslında erken çıkmak bebek gelmeden tüm işlerini halleder bol bol dinlenirsin
Kızımda çalışmayacağım için 35. Haftada çıkmıştım zorlanmadım inşallah bu seferde zorlamaz da çalışırız o 5 hafta çok kıymetli
Zorunlu maalesef en geç 37de çalışamaz raporu almak durumundayızBir şey soracağım bu izin zorunlu mu ben evden çalışıyorum ve çalışma saatlerim esnek istemesem çıkmayanlar miyim ve izin alirsak maaş ödeniyor mu
Hayır brüt ücretin 3/2si ödeniyor. Tam maaş değilBen de bir şey danışmak istiyorum arkadaşlarım , maaş olarak ay ay yine aynı ücret olarak mı alıyoruz yoksa toplu bir doğum ücreti gibi mi
Link atabilirnsn cnm bakaym yatak almmdm karar veremdim nasıl birşey alncak.diyeTrendyolda yataş juno 200tl indirimli
Çok teşekkür ederimHayır brüt ücretin 3/2si ödeniyor. Tam maaş değil
Aylık olarak değil rapor onaylanma süresiyle alakalı 2 parça halinde de alabilirsin 3 parça halindede
Merhaba , ya ben de bugün ise gittim arkadaşımın kızı tam bayram öncesi cuma günü su çiçeği olmuş arkadaşım da yüz yüze karşılıklı maskesiz konuşurken söyledi ben de çok tedirgin oldun çıktım işten eve geldim şimdi valla insan yaklaşmadan önce söyler durumu yaklaşmaz opusmedim sarılmadım ama karşılıklı konuştuk bi de benim ne kadar takıntılı olduğumu biliyorlar. Hemen doktoruma yazdım 24. Haftadayım bu haftada sorun olmaz dedi, enfeksiyon hastalıkları uzmanı arkadaşım da temaslinin temaslisisin bir şey olması çok düşük ihtimal dedi ama hala rahatlayamiyorum valla. Sizin bir de ufaklık hastalanmış geçmiş olsun gerçekten nasıl baş ettiniz bu durumla. Zor olmuştur eminim.Selam kızlar Geçen hafta kızım su çiçeği geçirdi bayağı bir korku yaşadık doktorlardaydık yoğun bir haftaydı kendim de doktora gittim Çok şükür ben de çıkmadı Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen başına gelen varsa ayrıntılı anlatabilirim. Salgın olduğu söyleniyor haberiniz olsun Dikkatli olun