- 2 Kasım 2023
- 619
- 867
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
- #18.621
Sende mi yoktun Ramazan girince herkes kaybolmuşBeni kimse merak etmemiş aşk olsun 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende mi yoktun Ramazan girince herkes kaybolmuşBeni kimse merak etmemiş aşk olsun 1
Ben şu an kendi işimi yapıyorum yazilimciyim evden calisiyorum. Aslinda is konusunda konfor sorunum yok evden calistigim için. Ama eskisi kadar enerjik ve zihnen canlı hissedemeyince psikolojik olarak bu beni yoruyor. Tabi çocuk doğduktan sonra bu kariyere biraz ara vermem gerekecek onunda kaygıları var sanırım. Bir sürü değişim yaşıyoruz birde ilk çocuk olacağı için beni neler bekliyor bilmiyorum. Onun da bir belirsizliği var elbette.Canım ben kariyerimi istediğim gibi şekillendiremediğim için kendimi yıllardır yiyiprum ama hanilelikten sonra iyice arttı mesela. Çocuguma iyi bi gelecek nasıl hazırlıcam kaygıları benle gurur duysun tripleri geldi mesela. Öyle bi şey mi acaba seninki de tanışmaya az kaldı belki onun tatlı telaşı var kaygıyla karışınca insan bunalabiliyor
Çok severim Ay geçen isimleri adıyla bin yaşasınBendeki son durum bu kızlar. Son 10 gündür bi anda şiştim kilo da aldım hissediyorum yarın bakalım görcem kaç kilo almışım özellikle tartılmadım B BirNBirE kuzucum bu arada biz isme Simay olarak karar verdik benim öztürkçe olsun içinde ay olsun sevdama yenik düştük Eki Görüntüle 3408908
Ay kuzucum öyle deme sen sık yazmıyordun Eda Göksu Adre sık yazarken bi anda ortadan kayboldularBeni kimse merak etmemiş aşk olsun 1
İş motivasyonunu kaybetme bir çoğumuzda var. Vücut insan üretmeye büyütmeye çalışıyor onu dünyaya getirmek için hazırlanıyor haliyle yorgunuz hormonlar zaten coştu birde bunun mental boyutu var çok normal. Geçecek hepsi merak etmeBen şu an kendi işimi yapıyorum yazilimciyim evden calisiyorum. Aslinda is konusunda konfor sorunum yok evden calistigim için. Ama eskisi kadar enerjik ve zihnen canlı hissedemeyince psikolojik olarak bu beni yoruyor. Tabi çocuk doğduktan sonra bu kariyere biraz ara vermem gerekecek onunda kaygıları var sanırım. Bir sürü değişim yaşıyoruz birde ilk çocuk olacağı için beni neler bekliyor bilmiyorum. Onun da bir belirsizliği var elbette.
Aynen canım kaza kurşunu bizimki ondan beklenmeyenOy minikmiş daha benimki koca dana oldu artik 4bucuk yaşında insallah canim cok sagol
Ben 4.82yle basladim 25, 50, 75 diye devam ettim. Suan 50ye düştük. 2,10 falan tsh değerim. Kahvaltidan 30dk önce iciyorum. Gece tuvalete kalkinca mutlaka kalkiyorum zaten demiri içiyorum çalıştırıyorum. Yemekten evvel az bi dereotu yersen çok faydasi var. Düşene kadar yükselt zarari yok yüksek olmasinin zarari çok.Hiç yoktu benim hamilelik öncesi doktor 25 başladı düşmedi.Bir gün 25 bir gün 50 içtim gene hiç düşmedi aksine arttı.
Magnezyum iciyo musunCnm salatayı her Allah'ın günü yiyorum. Acı da yiyorum fazla fazla. Ama midem sindirmiyor ya taş gibi oturuyor kalıyor akşama kdr boyle. Kabızlık beni bu kdr yormadi valla. Kivi de acaba hikmet dicem de ona da benim alerjim var
Yorgun geçiyor temizlik çok zor ya yaarin camları silcem gece gece strsi bastı o kadar yüksek yaNasılsınız kızlar nasıl gidiyor günler?
Sen nasıl oldun cnmNasılsınız kızlar nasıl gidiyor günler?
Yavaş yavaş bende yapıyorum mecbur evde çocuk varYorgun geçiyor temizlik çok zor ya yaarin camları silcem gece gece strsi bastı o kadar yüksek ya
Sıcak olmazsa çok iyiyim 2 gündür sıcaktan afakanlar bastı birde bugünde normal randevum vardı ona gittim çok şükür iyiyim serumlar çok iyi geldi rahatladım bayağıSen nasıl oldun cnm
gecmis olsun canimYavaş yavaş bende yapıyorum mecbur evde çocuk var
Sıcak olmazsa çok iyiyim 2 gündür sıcaktan afakanlar bastı birde bugünde normal randevum vardı ona gittim çok şükür iyiyim serumlar çok iyi geldi rahatladım bayağı
Bir aydır bayağı aksattim malesef. Ama son 4 gündür hamurisini tamamen çıkarttim hayatimdan midem rahatladı hiç yaramiyor sağlıksız karbonhidratlarMagnezyum iciyo musun
Doktor artırdı inşallah faydası görürüm.Dere otu yiyeyim bari pek sevmiyorum ama yiyebilirimBen 4.82yle basladim 25, 50, 75 diye devam ettim. Suan 50ye düştük. 2,10 falan tsh değerim. Kahvaltidan 30dk önce iciyorum. Gece tuvalete kalkinca mutlaka kalkiyorum zaten demiri içiyorum çalıştırıyorum. Yemekten evvel az bi dereotu yersen çok faydasi var. Düşene kadar yükselt zarari yok yüksek olmasinin zarari çok.
Geçmiş olsun canım inşallah daha da iyi olursunYavaş yavaş bende yapıyorum mecbur evde çocuk var
Sıcak olmazsa çok iyiyim 2 gündür sıcaktan afakanlar bastı birde bugünde normal randevum vardı ona gittim çok şükür iyiyim serumlar çok iyi geldi rahatladım bayağı
Ben öğretmenim valla özel sektörden dolayı meslekten soğudum. Udemy den SQL power Query dersleri satın almıştım , ha bugün ha yarın derken başlayamadım belki kariyer değiştiriim diye almıştım. Mesleğin bence çok güzel havalar ve değişen vücuda uyum sağlayınca geçip gidecek inşallah depresif duygu durumuBen şu an kendi işimi yapıyorum yazilimciyim evden calisiyorum. Aslinda is konusunda konfor sorunum yok evden calistigim için. Ama eskisi kadar enerjik ve zihnen canlı hissedemeyince psikolojik olarak bu beni yoruyor. Tabi çocuk doğduktan sonra bu kariyere biraz ara vermem gerekecek onunda kaygıları var sanırım. Bir sürü değişim yaşıyoruz birde ilk çocuk olacağı için beni neler bekliyor bilmiyorum. Onun da bir belirsizliği var elbette.