- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
- Konu Sahibi sacibelinde
- #18.461
TurnaBulut naptın canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrudur canım.Ben de progestan hap içtiğimde böyle oluyorum yan etkilerne baktm boğazda kuruluk yapıyormuş
Ben de merak ettiğim icin girip girip bakıyorum.TurnaBulut naptın canım ?
Ben kaçırdım galiba rahatsiz mi olduBen de merak ettiğim icin girip girip bakıyorum.
Benim de aklım kaldı yaBen de merak ettiğim icin girip girip bakıyorum.
Ne oldu kiBenim de aklım kaldı ya
Sancisi vardı ya, baş ağrısı falan vardı. Hastaneye gidecektiNe oldu ki
Ay inşallah ciddi bir şey yoktur bugün bnimde sancim vardı ama bacak aramda sadece eğilemedim inşallah onunda gecmistr yaSancisi vardı ya, baş ağrısı falan vardı. Hastaneye gidecekti
Çok şükür canımm geçmiş olsun tekrardanKızlar hızlıca girip yazıyım dedim Hakkınızı helal edin enfeksiyonum varmış serum vuruluyorum şuan sancımıda ona bağladı doktor şuan iyiyim desem yalan olur valla ama sancım durdu çok şükür hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için
Çok şükür kuzum aman bununla geçmiş olsunKızlar hızlıca girip yazıyım dedim Hakkınızı helal edin enfeksiyonum varmış serum vuruluyorum şuan sancımıda ona bağladı doktor şuan iyiyim desem yalan olur valla ama sancım durdu çok şükür hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için
İyi olmana sevindim canım hadi gözün aydın şimide. Enfeksiyonda ilaçla geçer inşallah em kısa zamandaKızlar hızlıca girip yazıyım dedim Hakkınızı helal edin enfeksiyonum varmış serum vuruluyorum şuan sancımıda ona bağladı doktor şuan iyiyim desem yalan olur valla ama sancım durdu çok şükür hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için
Ay valla içim rahatladı çok şükür canım benimKızlar hızlıca girip yazıyım dedim Hakkınızı helal edin enfeksiyonum varmış serum vuruluyorum şuan sancımıda ona bağladı doktor şuan iyiyim desem yalan olur valla ama sancım durdu çok şükür hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için
Çok şükür, biz de rahatladık. Enfeksiyonda geçer inşaallah.Kızlar hızlıca girip yazıyım dedim Hakkınızı helal edin enfeksiyonum varmış serum vuruluyorum şuan sancımıda ona bağladı doktor şuan iyiyim desem yalan olur valla ama sancım durdu çok şükür hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için
Cook geçmiş olsun canımKızlar hızlıca girip yazıyım dedim Hakkınızı helal edin enfeksiyonum varmış serum vuruluyorum şuan sancımıda ona bağladı doktor şuan iyiyim desem yalan olur valla ama sancım durdu çok şükür hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için
Geçmiş olsun kuzum çok şükür önemli bir şey değil ilaçla geçer enfeksiyonKızlar hızlıca girip yazıyım dedim Hakkınızı helal edin enfeksiyonum varmış serum vuruluyorum şuan sancımıda ona bağladı doktor şuan iyiyim desem yalan olur valla ama sancım durdu çok şükür hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için
Çok şükür geçmiş olsun canımKızlar hızlıca girip yazıyım dedim Hakkınızı helal edin enfeksiyonum varmış serum vuruluyorum şuan sancımıda ona bağladı doktor şuan iyiyim desem yalan olur valla ama sancım durdu çok şükür hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için
Çok geçmiş olsun canım, inşallah serumla ve ilaçla toparlarsın ve tamamen geçer sancıların. Allah yaşatmasın bir dahaKızlar hızlıca girip yazıyım dedim Hakkınızı helal edin enfeksiyonum varmış serum vuruluyorum şuan sancımıda ona bağladı doktor şuan iyiyim desem yalan olur valla ama sancım durdu çok şükür hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için
Geçmiş olsun kuzucum. Böyle şeylerde bekleme lütfen enfeksiyon tehlikeli tetikliyor gerçektenKızlar hızlıca girip yazıyım dedim Hakkınızı helal edin enfeksiyonum varmış serum vuruluyorum şuan sancımıda ona bağladı doktor şuan iyiyim desem yalan olur valla ama sancım durdu çok şükür hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için