- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.701
Çok stok yapmana gerek yok canım o kadar yoğun ve yağlı bir kıvamı var ki minicik sursen yetiyor çok bereketli bir krem :) 2 tane alsan fazla bile gelebilirBende en çok onu duydum şimdiden stok yapayım
Canım bu göğüs ucu için krem, vücut çatlaklari için değil:)Arkadaşım çatlak için kutu kutu bitirdi sonuçbol su daha etkili vede genetik benim annemde nerde çatlak varsa benimde aynı derinlikte ve aynı yerlerde oluştu çatlaklarım kızlar inşallah sizlerde olmaz
Ay liearac tı galiba diğerinin adı doğru kuzum çatlak deyince kafa gittiCanım bu göğüs ucu için krem, vücut çatlaklari için değil:)
Yasayip gorelimm hepimiz insallahhhİlk 3 ay öyle biraz sancılı sonra 2. Trimesterda hamile olduğunu bile unutuyorsun çok rahat dediler
Yansır tabi bir de karbonhidrat ödem de yapar hepsi kilo değildir.Sanırım bende gidicem midem bulandıkça kuru simit ekmek yedim hemen yasıdı tartıya kör olmayasıca
Ayyy inşallahYasayip gorelimm hepimiz insallahhh
Sınanıyorsun resmenTam karşımda fırın var ve sürekli ekmek kokusu geliyo üff sıcacıkk ekmek nasıl güzel oluyo gelde tut resmen karşı binam fırın
Aynen öyle canım yaaaOkuma okuma, araştırma ben de araştırıp duruyorum Allah'ım neden cahil yaratmadin beni diye sorup duruyorum sonrakeşke hiç birini bilmeseydim hiçbir şey bilmeseydim aaaa hamile kaldım tamam kaldı 1 ay gitti kaldı 8 ay diyip sadece gün saysaydim
Ay canım çok sevindim dinlen yorma kendini inşallah yoluna girer HerşeySağol balım babam der hep bizim vücudumuz zayıf der öyle sanırım nasıl rahatladım nasıl iyiyim şuan anlatamam ilaçlar aşırı uyku yapıyormuş aşırı uykum var ama oğlum anne anne deyip bırakmadı beni annemi çağardım uyuyabilirsem uyicam şimdi
Canım birşey sorucam progestan ve proluton aşırı uyku mu yapıyor ben öyle bir noktaya geldim ki bir ara sarhoş gibi oldum ya ayakta zor duruyordum valla kafamı yastığa bir koydum 2 saat deliksiz uyumuşumProgestan demiyorum proluton iğne doktorundan istesen iyi olur gerçekten benim bebeğimi 14. Haftaya kadar götürdü daha sonrasında deprem olduğu için o iğneyi vurulamadım bebeğimi kaybettim. Gerçekten çok etkili bir iğne düşük konusunda
Evlenmeden önce 52 kiloydum 3 ay içinde evlendim o 3 ayda 70 kiloya ulaştım çokta şey yapmayalım canımMaşallahBen 2 yıllık evliyim. Evlendikten sonra çok aldım ya 58 le evlendim 12 kilo o zaman da çok zayıftım ama en azında 62 ye falan düşünce gebelik istedim veremedim
Canım ben o an kafamı toplayarak okumadım yazıları ilaçlar sersem etmişti geçmiş olsun başın sağolsun seni iyi anlarım bende düşük yaşadım hemde ikizdi Rabbim sana bir daha evlat acısı yaşatmasın ve teşekkür ederim fazladan bir tane var iğneden şuan ilaç kullanıyorum kanamam olursa doktoru beklemem o iğneyi de vurdururum kendimeProgestan demiyorum proluton iğne doktorundan istesen iyi olur gerçekten benim bebeğimi 14. Haftaya kadar götürdü daha sonrasında deprem olduğu için o iğneyi vurulamadım bebeğimi kaybettim. Gerçekten çok etkili bir iğne düşük konusunda
Topikte bir hemşire olması mükemmelKızlar ayrıca normalde de sağlıklı bireye günde bir adet yumurta tavsiye ediyoruz zaten. Ama gebelikte özellikle günde 1 yumurta tüketin mutlaka önemli. Hatta hep haşlama değil tereyağında yapın bir güzel banın. Vücudun doymuş yağ alması gerekiyor doğal yoldan yoksa çikolataya tatlıya düşersiniz istemsiz kilo artışına gider benden söylemesi
Progestan ağır uyku yapar göz kapaklarını açmakta zorlanırsın. O yüzden fitil olarak kullanmayı öneriyo genelde doktorlar.Canım birşey sorucam progestan ve proluton aşırı uyku mu yapıyor ben öyle bir noktaya geldim ki bir ara sarhoş gibi oldum ya ayakta zor duruyordum valla kafamı yastığa bir koydum 2 saat deliksiz uyumuşum
O saatlerde bende uyandımYine uyuyamayanlarda ben
Progestan yapıyor onu hap olarak kullanma fitil olarak kullan öyle olmazCanım birşey sorucam progestan ve proluton aşırı uyku mu yapıyor ben öyle bir noktaya geldim ki bir ara sarhoş gibi oldum ya ayakta zor duruyordum valla kafamı yastığa bir koydum 2 saat deliksiz uyumuşum
fitil olarak nasıl uygulanıyo bana da progestan verdi 100 mg günde 2 kere sabah içiyorum işte çok zorlanıyorum sersem gibi oluyorum ben de mi öyle yapsam yaProgestan ağır uyku yapar göz kapaklarını açmakta zorlanırsın. O yüzden fitil olarak kullanmayı öneriyo genelde doktorlar.
Bende vllha ağrı vardı şimdi sadce yorgunlukO saatlerde bende uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?