- Konu Sahibi sacibelinde
- #16.661
Benim karnım bazen kız gibi bazem erkek gibi ben de anlamıyorumYani şimdiye kadar 3 doktor gördü bni üçünde erkek görüyorm diyince bugün herkes aa yok karnın kız diyince dedim alışveriş dursn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim karnım bazen kız gibi bazem erkek gibi ben de anlamıyorumYani şimdiye kadar 3 doktor gördü bni üçünde erkek görüyorm diyince bugün herkes aa yok karnın kız diyince dedim alışveriş dursn
Ohooo seni bir de 3 doktor görmüş daha nolsunYani şimdiye kadar 3 doktor gördü bni üçünde erkek görüyorm diyince bugün herkes aa yok karnın kız diyince dedim alışveriş dursn
Demi yaOhooo seni bir de 3 doktor görmüş daha nolsun
Sen Varya insanın çok arada bırakırsınBenim karnım bazen kız gibi bazem erkek gibi ben de anlamıyorum
Evet bence ikna olmak için yeterliDemi ya
İnşallah bn alışveriş yapyomEvet bence ikna olmak için yeterli
Yaa kaç tane doktor görmüş sonuçta doğrudur ama benim kendi yeğenime erkek dediler kız doğdu. Ben bazen benimkine bile güvenemiyorum sen bana bakmaSen Varya insanın çok arada bırakırsın
Daha önce kaybım var ama evet inşallah doğacak olan ilk bebişim olacakilk bebeğin mi canım
Bak işte yine içime kurdu düşürdüYaa kaç tane doktor görmüş sonuçta doğrudur ama benim kendi yeğenime erkek dediler kız doğdu. Ben bazen benimkine bile güvenemiyorum sen bana bakma
İnşallah sağlıkla kucağına al ćanmDaha önce kaybım var ama evet inşallah doğacak olan ilk bebişim olacak
Detaylı ultrasona girmiş miydi?Yaa kaç tane doktor görmüş sonuçta doğrudur ama benim kendi yeğenime erkek dediler kız doğdu. Ben bazen benimkine bile güvenemiyorum sen bana bakma
öncelikle kuzum ınternette yazanlar evet olabılır ama herkesin belirtsi kendine. bir sürü doğum habercisi var. mesela benım hiç kasık ağrım doluluk hissim o sırada çatı ağrım olmadı. kasılmaları hissetmiyordum ama vardı. tek belirtım şiddetli bel ve sırt ağrısıydıi. yani yazılanlar genel gecer değil. senın belırtın sana ozel olacakDaha önce kaybım var ama evet inşallah doğacak olan ilk bebişim olacak
Onu hatırlamıyorumDetaylı ultrasona girmiş miydi?
Aynısı bende de var. 1 ay falan oldu o ağrı başlayalı. Gayet normal, yük bindikçe bu oluyor.Tam olarak bu rahatsızlığımı yazmak için girmiştim. Benim de tam olarak vajinamda bi ağrı sızı var ama tarif edemiyorum. Ama iç kısım değil rahim değil yani. Vajina kemikleri mi desem ne desem bu çatı ağrısı mı oluyor ki? Yürürken hissettiriyor bi de yatarken dönerken yapıyo
Ayrintili ultrasona girmiş miydin? Çünkü doktor ayrintili ultrasonda poposunun pipisini sağlığına da bakıyor Bize doktor poposu pipisi her şeyi sağlıklı masallah demişti. Baya gülmüştük. Ayrintili ultrasinda baktilarsa O zaman kesinleşiyor zaten.Bak işte yine içime kurdu düşürdü
Bir çaresi var mı peki egzersiz falanAynısı bende de var. 1 ay falan oldu o ağrı başlayalı. Gayet normal, yük bindikçe bu oluyor.
Frekansdaşıma katılıyorumöncelikle kuzum ınternette yazanlar evet olabılır ama herkesin belirtsi kendine. bir sürü doğum habercisi var. mesela benım hiç kasık ağrım doluluk hissim o sırada çatı ağrım olmadı. kasılmaları hissetmiyordum ama vardı. tek belirtım şiddetli bel ve sırt ağrısıydıi. yani yazılanlar genel gecer değil. senın belırtın sana ozel olacak
Ayy bnim meşhur 10 dakikalık ultrasonmu yok kuzum bnim ki o iyi bu iyi erkek gördum netmi dedim yok net görmedim diyip sıradaki diye bağırmistiAyrintili ultrasona girmiş miydin? Çünkü doktor ayrintili ultrasonda poposunun pipisini sağlığına da bakıyor Bize doktor poposu pipisi her şeyi sağlıklı masallah demişti. Baya gülmüştük. Ayrintili ultrasinda baktilarsa O zaman kesinleşiyor zaten.
Hamile yogası, plates öneriliyor:))Bir çaresi var mı peki egzersiz falan
Onu hatırlamıyorum