- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.581
Kartaldayım. İlk doğumumu Pendik bölgede yaptım (aşırı güzel bi süreçti) şimdi geçtiği hastane emsey. Benim bulduğum doktor medipoldeSen neredesin İstanbul’un hangi semtteki hastane
Amin tabiki biraz ilerleyince böyle güzel dertlere düşüyor insanAllah başka dert vermesin bize tek sorunumuz bunlari secmek olsun
Ben erken yumurtlamistim ama o yuzden de yuksek cikmis olabilir. Kendini gorüncez anlicaz artıkBenimde son adet tarihim 10 ekim 5 gün sonra kan verdim beta 1607 çıkmıştı o yüzden sorayım dedim
Amin yaAllah başka dert vermesin bize tek sorunumuz bunlari secmek olsun
Karşıdaymışsın. Bi sorayım o tarafta neresi var önerilen haber veririm sana daKartaldayım. İlk doğumumu Pendik bölgede yaptım (aşırı güzel bi süreçti) şimdi geçtiği hastane emsey. Benim bulduğum doktor medipolde
Bende kese tek ama hala dua ediyorum belki tek yumurta ikizi çıkar içindenBen erken yumurtlamistim ama o yuzden de yuksek cikmis olabilir. Kendini gorüncez anlicaz artık
Dr ye cuma günü gitsem erken mi olur sizce uygulamaya gore5÷2 yimBen erken yumurtlamistim ama o yuzden de yuksek cikmis olabilir. Kendini gorüncez anlicaz artık
Hastanelerin hepsinde bi tanıdık varKarşıdaymışsın. Bi sorayım o tarafta neresi var önerilen haber veririm sana da
Ay inşallahBende kese tek ama hala dua ediyorum belki tek yumurta ikizi çıkar içinden
Ben bugün 5+3 olarak gittim kese göründü kalp atılı için erken ama keseyi görmeye gidebilirsinDr ye cuma günü gitsem erken mi olur sizce uygulamaya gore5÷2 yim
Aynen sizin ilk seferki çılgınlıkları yapmamıza izin vermeyin2. Doğumunu yapacak arkadaşlar alışveriş konusunda desteklerinizi bekliyoruz. Gaza gelip gereksiz seyler de almak istemiyorum acikcasi, fikirlerinizi bekleriz ara ara
Gideyim o zaman cuma günüBen bugün 5+3 olarak gittim kese göründü kalp atılı için erken ama keseyi görmeye gidebilirsin
Biz cift degil en azindan diyoruz tek kese görüncezBende kese tek ama hala dua ediyorum belki tek yumurta ikizi çıkar içinden
Senin medicanada iyidir dedigin doktor varmi belki doktor degistirim duruma göreKarşıdaymışsın. Bi sorayım o tarafta neresi var önerilen haber veririm sana da
Valla ne alıp ne almadığınıza karışamam yorum yapmak haddim de değil ama kabin tipi bebek arabası candır Türkiye yollarında tek ve en önemli önerim bu olacak travel alanlar o dönem epey pişman olmuştu2. Doğumunu yapacak arkadaşlar alışveriş konusunda desteklerinizi bekliyoruz. Gaza gelip gereksiz seyler de almak istemiyorum acikcasi, fikirlerinizi bekleriz ara ara
İşte sonrası tatlı dertler geliyor. Bende keseyi görüp çiftin derdine düştümBiz cift degil en azindan diyoruz tek kese görüncezsonra bizimki basladi tek yumurta ikizi nasıl dölleniyor diye soruyor
Sorayım onu da canımSenin medicanada iyidir dedigin doktor varmi belki doktor degistirim duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?