- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.561
Ben de alcam insallah kalbini duyayım miniğiminBen bikaç bişeyler aldım galiba
Şuan herkesin hayalibütün pahalı şeylerimiz duruyo bebek arabası kanguru süt sağma makinası sepet beşik elektronik ana kucağı oto koltuğu gibi gibi enflasyon beni yıkamaz
Yahu sen yine öğür yalandan karnını tut uzat bacaklarını belim koptu de kim nerden bilcek bırak gelmesin bulantıYaa deme öyle biraz nazımı kaprisimi çeksinler istiyorumböyle olunca hamile değilim gibi davranıyolar sonra
Beta yüksek demişsiniz de son adet tarihin ve beta degerijiz kaç acaba ogrene bilir miyimAy biz bu kasım indiriminde az kalsın besigini bebek arabasini aliyordukbeta yüksek ya ikiz olursa diye durdurduk kendimizi
Ya sorma diyorum ki esime insallah black fridayda bisiler yakalarizŞuan herkesin hayaliben ve ilk bebik sahipleri ufak çaplı iflas yaşayacağız gibi
Aman be paramız böyle şeylere gitsinŞuan herkesin hayaliben ve ilk bebik sahipleri ufak çaplı iflas yaşayacağız gibi
İnşallah canm benim sağlıkla o günler gelirse burdan paylaşırız birbirimizeOnlar hep ters çıkıyo yainşallah hayırlısı olur
Tecrübe konuşuyorYahu sen yine öğür yalandan karnını tut uzat bacaklarını belim koptu de kim nerden bilcek bırak gelmesin bulantı
Sat 10 ekim ve son betami beklenen adetten bi gun sonra vermistim 1500 küsür cikmistiBeta yüksek demişsiniz de son adet tarihin ve beta degerijiz kaç acaba ogrene bilir miyim
Gitsin vallaAman be paramız böyle şeylere gitsin
Burdan da paylaşın balla yakaladıklarınızı diğer ay annelerine kaptırmayalım. Temmuz anneleri silip süpürsünYa sorma diyorum ki esime insallah black fridayda bisiler yakalariz
Hiç nazlanmadım kuşum o kadar kustum fenalaştım sabah kalktım işe gittim arabamı kendim kullandım arada kusma molası veriyordum sezaryen doğurdum bebeğim kucağımda ertesi gün hastaneden yürüyerek çıktım yatak yüzü görmedim lohusa yatağımda kocam yattı çok ilgilendiler Allah var da ben beceremedimTecrübe konuşuyor
Kız senin kendine garezin neHiç nazlanmadım kuşum o kadar kustum fenalaştım sabah kalktım işe gittim arabamı kendim kullandım arada kusma molası veriyordum sezaryen doğurdum bebeğim kucağımda ertesi gün hastaneden yürüyerek çıktım yatak yüzü görmedim lohusa yatağımda kocam yattı çok ilgilendiler Allah var da ben beceremedim
Disarda gezerken her bebekli ailenin bebek arabasina bakar olduk hmm guzelmis markasi buymus falan diyeBurdan da paylaşın balla yakaladıklarınızı diğer ay annelerine kaptırmayalım. Temmuz anneleri silip süpürsün
Ben Medicalparka sordum 85.000 dedi. Durumum karışık doktorum uzak bi hastaneye geçiyor. Çok memnunum ama yol gözümde büyüyo o hastanede medicalparktan falan pahalı. Doktor buldum bi tane ebe arkadaşımız önerdi ilk muayeneye gideyim sonra karar vericemGitsin vallabugün doktora muayene paketlerini sorduk almak için eşim diyor ki hepsini alalım almışken hocam ikisi de olsun diyor. Hocamız da bebek geliyor bebek her yere para saçmak yok biri yeterli diyor
En zoru bebek arabası seçimi zaten. Hafif olup katlanıp arabaya rahat sığsın mı büyük konforlu koca tekerlekli mi olsun derken ohooooDisarda gezerken her bebekli ailenin bebek arabasina bakar olduk hmm guzelmis markasi buymus falan diye
Du bakalım becerebilirsemKız senin kendine garezin nebunda biraz naz yap artık kendine de yazık
Sen neredesin İstanbul’un hangi semtteki hastaneBen Medicalparka sordum 85.000 dedi. Durumum karışık doktorum uzak bi hastaneye geçiyor. Çok memnunum ama yol gözümde büyüyo o hastanede medicalparktan falan pahalı. Doktor buldum bi tane ebe arkadaşımız önerdi ilk muayeneye gideyim sonra karar vericem
Benimde son adet tarihim 10 ekim 5 gün sonra kan verdim beta 1607 çıkmıştı o yüzden sorayım dedimSat 10 ekim ve son betami beklenen adetten bi gun sonra vermistim 1500 küsür cikmisti
Allah başka dert vermesin bize tek sorunumuz bunlari secmek olsunEn zoru bebek arabası seçimi zaten. Hafif olup katlanıp arabaya rahat sığsın mı büyük konforlu koca tekerlekli mi olsun derken ohoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?