2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Tabi ki normal. 5+1de bende sadece keseyi görmüştüm 1.11 cmdi benimde. Haftaya görürsün inşallah
Oglumda bu hafta gitmistim hepsini tek seferde görmüştüm bunda da öyle olur sandım ama her gebelik farkli tabi tesekkur ederim cevabinnicin canim insallah görürüm

Kromozom sayılarını şeklini ayrı inceliyor erken teşhis erken müdahale için.Diğer yöntemlere göre daha garanti daha net. Hatta cinsiyeti bile önden öğreniyorsunuz. 10. Haftadan itibaren yapılıyor. Yani 2 buçuk aylıkken cinsiyet biliyorsun

Kızıma hamileyken doktorum açıklamıştı bunu bana,yaşı ileri olan genetik hastalık öyküsü bulunan defalarca kayıp yaşamış yada ikili testinde anomali tespit edilen kişilere önerdiğini söylemişti. Ben yaptırayım mı dediğimde gerek görmüyorum dedi.

Selamlar, ben de evlendikten sonra aile hekiminin dolu olmasından dolayı ikametgahımın yakınına taşıyamamıştım. Özel doktora gidiyorum aile sağlığından gebelik takibi başlat dedi. Bir başladım mı bebeği de onlar takip edecek ve baya uzak diye eski hekime de başlatmak istemiyorum. Off ne yapacağım

Bu arada 6+4üm ben de mide yanması feci bir şey gerçekten

Dolu olunca net veya mobilden taşıyamıyorsun ama gidip en yakına burası benim bölgem doluluktan tercih yapamadım gebelik kaydımı da açtırmam lazım dersen yardımcı oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…