- 25 Haziran 2022
- 2.217
- 1.990
- 63
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.301
Rahmim ters plesenta da ön duvar dedi bebek kendini göstermedi ama var dedi yemek yemediğimden miş ilk haftalar olduğu için önemli değil ama düşük tehlikesi var plesenta ters olduğu için dedi dikkat et dedi banaPlesanta mi rahim mi ters canım, bebek ve keseyi gormene sevindim inşallah hep güzel haberler duyarız her birimizden:)
Özele gittim canım ama 1 ay sonra gel herşey güzel dedi devlette de takibe devam edicem bırakmicam ama bakalım kararsızım eşimle karar vericem artıkÖzele gitmedin mi ? Zaten kontrol hakkın var 10 gün içinde bi daha git canımmaşallah darısı kalp atışına olsun
Ya susuzluğu anlarım ama bu haftalarda bebek bizim yediklerimiz ile beslenmiyor kiRahmim ters plesenta da ön duvar dedi bebek kendini göstermedi ama var dedi yemek yemediğimden miş ilk haftalar olduğu için önemli değil ama düşük tehlikesi var plesenta ters olduğu için dedi dikkat et dedi bana
İnşallah canım benim inşallah gördüm ya çok şükür dedim gözlerim doldu benim direk şükür ever var bebeği gördüm biliyorum çok şükürCanım bulantin mi vardı senin halsizdin gibi hatırlıyorum ben. Her şeyin yolunda olmasına sevindim inan kalp atışını 6+2 de bizde zor duyduk idrara sıkışık olmadığım için. 5+4 te ise sadece yolk görmüştük o yüzden bebisin daha vakti var annesi haftaya inşallah görürsün kalp atışını da
Bir çoğunuz bana öyle dediniz ama ben tam tersi biliyorum bebek 4 5 haftasından itibaren anneden beslenir yemek yemezseniz sizin vitaminlerinizi alır alamazsa düşük tehlikesi başlıyor ben midem bulandı yiyemedim doktorda beni uyardı bugünYa susuzluğu anlarım ama bu haftalarda bebek bizim yediklerimiz ile beslenmiyor kiacaba ben mi yanlış biliyorum 3. Aydan sonra yemezsek sorun olur diye biliyordum
Plasenta 12. Haftada olusmuyor muydu?Rahmim ters plesenta da ön duvar dedi bebek kendini göstermedi ama var dedi yemek yemediğimden miş ilk haftalar olduğu için önemli değil ama düşük tehlikesi var plesenta ters olduğu için dedi dikkat et dedi bana
Anladım canm iyi oldu söylediğin sayende bizde dikkatli oluruzBir çoğunuz bana öyle dediniz ama ben tam tersi biliyorum bebek 4 5 haftasından itibaren anneden beslenir yemek yemezseniz sizin vitaminlerinizi alır alamazsa düşük tehlikesi başlıyor ben midem bulandı yiyemedim doktorda beni uyardı bugün
Merhaba biz de İsveçteyiz. Bu hafta kontrol olacak 6. haftadayız biz.Merhaba kızlar bugün 6+0’ım 5+4’te vajinallr kese ve bebeği gördüm Türkiye’de sonra İsveç’e döndüm ama bugün bir anda ateş ve boğaz ağrısı başladı doktora sorduğumda strepsil ve parol kullanabileceğimi söyledi, Burda 10. Haftada kan tahlili başlıyor, 12. Haftada ilk ultrason. Bebeğimi çok merak ediyorum. Sabah mide bulantım vardı ablam asitten boğazın ağrıyabilir dedi. Sizde durumlar nasıl?
Aynen tuzlu çubuk krakerler yeyin diyorlar mideye en iyi oymuşTuz mu yemek gerekiyormuş canım ? Valla denerim hiç problem değil
Evet senden besleniyor ama vücudunda olandan yetiniyor direk yediğin gitmiyor. O yüzden standart kahvaltı akşam yemeği saatlerini kaçırmadan ara öğünlerle devam. Sen ekstra yemeyince endişelenmiş vücut direncini düşürür. Normalin altına düşmemeye çalış. İlk 3 aydan sonra bebek için ekstra yeniyor besleniyordan kasıt o. Dikkat et ama üzüldüm mide bulantısına takviye bişeylerle çözüm yok mu herkes müzdarip gibiBir çoğunuz bana öyle dediniz ama ben tam tersi biliyorum bebek 4 5 haftasından itibaren anneden beslenir yemek yemezseniz sizin vitaminlerinizi alır alamazsa düşük tehlikesi başlıyor ben midem bulandı yiyemedim doktorda beni uyardı bugün
Yaa ne güzel seninde ilkin kızbenimde bir kızım var bende çok isterim bir kız kardeşi olsun gerçekten insanın arkadaşa bile ihtiyacı olmuyor kız kardeşi olunca Erkek olsada sevinirim ama kız bambaşka
İnşallah sağlıkla doğsunlarda ikiside başımızın tacıAyni düşüncedeyim canim. Bir de esim erkek istiyor cok. O da mutlu olur diye sevinebilirim. Ama gonlumde yatan yine de kizhayirlisi tabi Allahtan ve saglikla olsun da farketmez hic farketmedigi hali buysa demezsiniz insallah
Ay o senin hakkın kalp atışını duymak için geldim dersin para verdin ve kontrol hakkın var canım kullan bence devlete daha sonra yine gidersinÖzele gittim canım ama 1 ay sonra gel herşey güzel dedi devlette de takibe devam edicem bırakmicam ama bakalım kararsızım eşimle karar vericem artık
İşe yaramıyor canım kusma konusunda epey tecrübeliyimAynen tuzlu çubuk krakerler yeyin diyorlar mideye en iyi oymuş
Ayy yakınsak neden olmasınnİstanbuldakiler hangi semttesiniz belki anne buluşması yaparız ilerdebir de hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Kızlar takvimleri konuşmuşsunuz Çin takvimigebeldr tutmuyor. Rus takvimi %99 doğru çıkıyor. 4 teyzem var annem falan tek tek hepsine denedik geçmiş çocuklarına kadar hepsi doğru çıktı. İşin kötüsü 2023 ten 2025 e kadar bana her ay kız çıktıerkek istiyorum ama sağlıklı olması en önemlisi tabiki
Ay bana göre de kız çıkıyor çok mutlu oldum şuanKızlar takvimleri konuşmuşsunuz Çin takvimigebeldr tutmuyor. Rus takvimi %99 doğru çıkıyor. 4 teyzem var annem falan tek tek hepsine denedik geçmiş çocuklarına kadar hepsi doğru çıktı. İşin kötüsü 2023 ten 2025 e kadar bana her ay kız çıktıerkek istiyorum ama sağlıklı olması en önemlisi tabiki
Anneler hissedermiş moduna ne zaman geçiyoruz ben hala aradayımAy bana göre de kız çıkıyor çok mutlu oldum şuaninşallah doğrudur. Tabi başta sağlıklı olsun da gönlüm kızdan yana
Ahaha çok erken sanki onun için ya. Off ben bişey söylicem. Ben bişey hissetmiyorum. Böyle hani göbeğimi filan tutunca neden bende bi duygusallık yokAnneler hissedermiş moduna ne zaman geçiyoruz ben hala aradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?