2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Gebe kaldigin tarih ne ama? Ogrendigimiz tarih mi? Catlama+iliski gunu mu? O da muamma biraz
Doğru o açıdan bakmamıştım hiç ayın 6’sında öğrendim o zaman ekimde gebe kalmışım yani teorik olarak öyle oluyor o şekildede bir denerim ama farkı yok bence rus takvimide kan değişimine göre veriyor cinsiyeti

Amaaan %50 şans var zaten iki seçenek biri tutmazsa diğeri tutuyor işte herkeste tuttu tutmadı diyor bizimki biraz işin şamatası yoksa nasıl geçer bu 8-9 hafta . Sonrasında doktor söylüyor zaten
Kesinlikle canım annemler bana makas bıçak yapmıştı o tutmuştu yüzük yaptılar o tutmuştu sabah bulantısı kız akşam bulantısı erkek derler o tutmuştu bakalım görücez

Kesinlikle canım annemler bana makas bıçak yapmıştı o tutmuştu yüzük yaptılar o tutmuştu sabah bulantısı kız akşam bulantısı erkek derler o tutmuştu bakalım görücez
Makas bıçağı duydum da diğerleri nasıl oluyor ya. Şu yüzük te saç teliyle olan mı ? Oda düşükleri filanda sayıyor diye biliyorum benim düşüğüm çok baya karışır oda bende

İlk gebeliğimde tuzlu ayva tuzlu limon tuzlu havuç yedim sürekli 2 ay kustum Ama yine denerim şimdide turşuya taktım 3 gündür sürekli turşu yiyorum oda tuzlu
Kız mı olucak acaba ye ekşiyi doğur ayşeyi diyorlar bende çok turşu yiyorum bu aralar normalde yaparım yemem ama hamilelik insana herşeyi yediriyor ya

Makas bıçağı duydum da diğerleri nasıl oluyor ya. Şu yüzük te saç teliyle olan mı ? Oda düşükleri filanda sayıyor diye biliyorum benim düşüğüm çok baya karışır oda bende
Düşükleri saymaz karnının üstünde yapılıyor o an ki gebeliği simgeliyor canım

Kız mı olucak acaba ye ekşiyi doğur ayşeyi diyorlar bende çok turşu yiyorum bu aralar normalde yaparım yemem ama hamilelik insana herşeyi yediriyor ya
Kız olursa kızımla can cana olurlar çok sevinirim kız kardeş bambaşka erkek olursa da Rabbim ikisinide tattırdı diye sevinirim hayırlısı kuzu

Kız olursa kızımla can cana olurlar çok sevinirim kız kardeş bambaşka erkek olursa da Rabbim ikisinide tattırdı diye sevinirim hayırlısı kuzu
Yaa ne güzel seninde ilkin kız benimde bir kızım var bende çok isterim bir kız kardeşi olsun gerçekten insanın arkadaşa bile ihtiyacı olmuyor kız kardeşi olunca Erkek olsada sevinirim ama kız bambaşka

Ayni düşüncedeyim canim. Bir de esim erkek istiyor cok. O da mutlu olur diye sevinebilirim. Ama gonlumde yatan yine de kiz hayirlisi tabi Allahtan ve saglikla olsun da farketmez hic farketmedigi hali buysa demezsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…