- 29 Ekim 2023
- 689
- 524
- 18
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.281
Bende çin takvimi kız bunda erkek diyor hepsi ayrı teldenCin takviminde de bunda da kiz diyor ama bakalimhadi insallah diyeyim
Gebe kaldigin tarih ne ama? Ogrendigimiz tarih mi? Catlama+iliski gunu mu? O da muamma birazBende çin takvimi kız bunda erkek diyor hepsi ayrı telden
Gebe kaldığımız ayı ve anne doğum tarihi soruyo aslında o etkiler mi bilemedimDogum tarihi temmuz gorunuyor ama muhtemelen hazirana kayacagiz. Cin takvimine gore hangi ayi aliyoruz
Doğru o açıdan bakmamıştım hiçGebe kaldigin tarih ne ama? Ogrendigimiz tarih mi? Catlama+iliski gunu mu? O da muamma biraz
Rus takviminin tersi çıkmıştı benim Çin takvimi tutmuştu ama batıl tabiBenimde çin takvimi kız diyor rus takvimi erkek hepsi ayrı birşey diyor anlamadım bişe
Ya bi yerde okumuştum tuz mide bulantısını geçiriyormuş gebelikte tuz dengesiyle alakalıymış bu bi denesen kuzuKusmaktan içim dışıma çıktı sinir sistemim çöktü oturdum ağladım ayyyy
Amaaan %50 şans var zaten iki seçenek biri tutmazsa diğeri tutuyor işte herkeste tuttu tutmadı diyorRus takviminin tersi çıkmıştı benim Çin takvimi tutmuştu ama batıl tabi
Ben onu ilk dogun yapacagimz ay diye dusundumGebe kaldığımız ayı ve anne doğum tarihi soruyo aslında o etkiler mi bilemedim
Tuz mu yemek gerekiyormuş canım ? Valla denerim hiç problem değilYa bi yerde okumuştum tuz mide bulantısını geçiriyormuş gebelikte tuz dengesiyle alakalıymış bu bi denesen kuzu
Evet birşeyleri tuzla ye mesela salatalık, havuç vs. Bi deneTuz mu yemek gerekiyormuş canım ? Valla denerim hiç problem değil
Kesinlikle canım annemler bana makas bıçak yapmıştı o tutmuştu yüzük yaptılar o tutmuştu sabah bulantısı kız akşam bulantısı erkek derler o tutmuştu bakalım görücezAmaaan %50 şans var zaten iki seçenek biri tutmazsa diğeri tutuyor işte herkeste tuttu tutmadı diyorbizimki biraz işin şamatası yoksa nasıl geçer bu 8-9 hafta . Sonrasında doktor söylüyor zaten
İlk gebeliğimde tuzlu ayva tuzlu limon tuzlu havuç yedim sürekli 2 ay kustumEvet birşeyleri tuzla ye mesela salatalık, havuç vs. Bi dene
Makas bıçağı duydum da diğerleri nasıl oluyor ya. Şu yüzük te saç teliyle olan mı ? Oda düşükleri filanda sayıyor diye biliyorum benim düşüğüm çok baya karışır oda bendeKesinlikle canım annemler bana makas bıçak yapmıştı o tutmuştu yüzük yaptılar o tutmuştu sabah bulantısı kız akşam bulantısı erkek derler o tutmuştu bakalım görücez
Kız mı olucak acabaİlk gebeliğimde tuzlu ayva tuzlu limon tuzlu havuç yedim sürekli 2 ay kustumAma yine denerim şimdide turşuya taktım 3 gündür sürekli turşu yiyorum oda tuzlu
Düşükleri saymaz karnının üstünde yapılıyor o an ki gebeliği simgeliyor canımMakas bıçağı duydum da diğerleri nasıl oluyor ya. Şu yüzük te saç teliyle olan mı ? Oda düşükleri filanda sayıyor diye biliyorum benim düşüğüm çok baya karışır oda bende
Kız olursa kızımla can cana olurlar çok sevinirim kız kardeş bambaşka erkek olursa da Rabbim ikisinide tattırdı diye sevinirim hayırlısı kuzuKız mı olucak acabaye ekşiyi doğur ayşeyi diyorlar bende çok turşu yiyorum bu aralar normalde yaparım yemem ama hamilelik insana herşeyi yediriyor ya
Denicem yarın kardeşime gidimde yoksa ben heyecandan elim filan titrer hiç olmazDüşükleri saymaz karnının üstünde yapılıyor o an ki gebeliği simgeliyor canım
Yaa ne güzel seninde ilkin kızKız olursa kızımla can cana olurlar çok sevinirim kız kardeş bambaşka erkek olursa da Rabbim ikisinide tattırdı diye sevinirim hayırlısı kuzu
Ayni düşüncedeyim canim. Bir de esim erkek istiyor cok. O da mutlu olur diye sevinebilirim. Ama gonlumde yatan yine de kizKız olursa kızımla can cana olurlar çok sevinirim kız kardeş bambaşka erkek olursa da Rabbim ikisinide tattırdı diye sevinirim hayırlısı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?