• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Gebe kaldigin tarih ne ama? Ogrendigimiz tarih mi? Catlama+iliski gunu mu? O da muamma biraz 😊
Doğru o açıdan bakmamıştım hiç 🤭 ayın 6’sında öğrendim o zaman ekimde gebe kalmışım yani teorik olarak öyle oluyor o şekildede bir denerim ama farkı yok bence rus takvimide kan değişimine göre veriyor cinsiyeti

Amaaan %50 şans var zaten iki seçenek biri tutmazsa diğeri tutuyor işte herkeste tuttu tutmadı diyor 😂 bizimki biraz işin şamatası yoksa nasıl geçer bu 8-9 hafta . Sonrasında doktor söylüyor zaten 🤭
Kesinlikle canım annemler bana makas bıçak yapmıştı o tutmuştu yüzük yaptılar o tutmuştu sabah bulantısı kız akşam bulantısı erkek derler o tutmuştu bakalım görücez 😁

Kesinlikle canım annemler bana makas bıçak yapmıştı o tutmuştu yüzük yaptılar o tutmuştu sabah bulantısı kız akşam bulantısı erkek derler o tutmuştu bakalım görücez 😁
Makas bıçağı duydum da diğerleri nasıl oluyor ya. Şu yüzük te saç teliyle olan mı ? Oda düşükleri filanda sayıyor diye biliyorum benim düşüğüm çok baya karışır oda bende

İlk gebeliğimde tuzlu ayva tuzlu limon tuzlu havuç yedim sürekli 2 ay kustum 😁 Ama yine denerim şimdide turşuya taktım 3 gündür sürekli turşu yiyorum oda tuzlu 🥲
Kız mı olucak acaba 😍 ye ekşiyi doğur ayşeyi diyorlar bende çok turşu yiyorum bu aralar normalde yaparım yemem ama hamilelik insana herşeyi yediriyor ya😅

Makas bıçağı duydum da diğerleri nasıl oluyor ya. Şu yüzük te saç teliyle olan mı ? Oda düşükleri filanda sayıyor diye biliyorum benim düşüğüm çok baya karışır oda bende
Düşükleri saymaz karnının üstünde yapılıyor o an ki gebeliği simgeliyor canım

Kız mı olucak acaba 😍 ye ekşiyi doğur ayşeyi diyorlar bende çok turşu yiyorum bu aralar normalde yaparım yemem ama hamilelik insana herşeyi yediriyor ya😅
Kız olursa kızımla can cana olurlar çok sevinirim kız kardeş bambaşka erkek olursa da Rabbim ikisinide tattırdı diye sevinirim hayırlısı kuzu 🫠🩵

Kız olursa kızımla can cana olurlar çok sevinirim kız kardeş bambaşka erkek olursa da Rabbim ikisinide tattırdı diye sevinirim hayırlısı kuzu 🫠🩵
Yaa ne güzel seninde ilkin kız 😍 benimde bir kızım var bende çok isterim bir kız kardeşi olsun gerçekten insanın arkadaşa bile ihtiyacı olmuyor kız kardeşi olunca ☺️ Erkek olsada sevinirim ama kız bambaşka ❤️

Ayni düşüncedeyim canim. Bir de esim erkek istiyor cok. O da mutlu olur diye sevinebilirim. Ama gonlumde yatan yine de kiz😍 hayirlisi tabi Allahtan ve saglikla olsun da farketmez hic😊 farketmedigi hali buysa demezsiniz insallah🤭🤭🤣

Back