• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Bana da kiz🤣🤣 bakalim neler olacak. 12.haftada haberleselim kuzum😇 insallah saglikla ilerler de🙏🙏
Insallah canim yaa. bir an önce o dönemlere gelelim istiyorum. Hamile kalmak için aylarca yillarca ugras. Yok ovulasyonu yok testi bekle dur. Şimdi kesesi kalbi cinsiyeti. Keske bir an önce hepsini ogrenebilsek😂

Insallah canim yaa. bir an önce o dönemlere gelelim istiyorum. Hamile kalmak için aylarca yillarca ugras. Yok ovulasyonu yok testi bekle dur. Şimdi kesesi kalbi cinsiyeti. Keske bir an önce hepsini ogrenebilsek😂
Aynneennn de oyle canim. Valla neyse bugunumuze sukur. O ovulasyon testleriyle ugrasirken gebe kalanlarin bulanti halsizlik sikayetlerine uyuz oluyordum. Ne guzel hamile kalmissiniz soyleniyorsunuz diye. Ama o isler oyle olmuyormus. Herkes yasadigini biliyor🤣

Kizlar selam😊😊 sikayetler hep benzer gidiyor anladigim kadariyla. Bulantilar baslamis. 5.haftaya kadar cok iyiydim ama simdi butun yasam enerjim cekilmis gibi hissediyorum. Surekli uyuyasim var sanki ve surekli halsizim. Esim neden durgunsun diye sorup duruyor. Agzimi acmaya dermanim yok diyorum. Normalde cok titizimdir gece evi toplamadan yatmam. Ise giderken duzenlemeden cikmam evden. Su an mutfak dandini resmen. Mandalinayi posetle koydum yanima. Kabuklarini posete soyuyorum🤣🤣🤣 hic benlik seyler degildi bunlar. Bulanti tam anlamiyla baslamadi. Ilk gebelikte 7.haftada baslamisti. Bunda da oyle olacak gibi sanki ama agzimin da hic tadi yok. Hic bisey yemesem yemem. Biraz ferahlatıcı olarak mandalina iyi geliyor sanki. Sizde durumlar nasil?
Bende ilk çocuğumda öyleydim bunda maşallahım var halsizlik filan yok ya inşallah da olmaz 😅

Aynneennn de oyle canim. Valla neyse bugunumuze sukur. O ovulasyon testleriyle ugrasirken gebe kalanlarin bulanti halsizlik sikayetlerine uyuz oluyordum. Ne guzel hamile kalmissiniz soyleniyorsunuz diye. Ama o isler oyle olmuyormus. Herkes yasadigini biliyor🤣
Çok şükür bu aşamaya geçebildim gerçi hala inanamiyorum ama 😂
çok şükür yeterki sağlıklı olsun ben razıyım kusmaya valla

Benim kızımdan sonra merağım kalmadı 😂 zira kendisi babasının kopyası ya bi çocuk anneye gram benzemez mi yok yani 🤣kimse inanmıyor benim kızım olduğuna 🤣🤣
😂😂😂😂 belki bu sefer kendi kopyanı dogurursun😊😊😊
kocamın küçüklük fotografını evlenmeden önce görmüştüm. Taa o zaman iyi bari bizden güzel bişi cikar demistim. Bakalim görcez😂😂

Back