- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.321
Ben zaten duygusal bir insandım şimdi cok daha fenayım.Ahaha çok erken sanki onun için ya. Off ben bişey söylicem. Ben bişey hissetmiyorum. Böyle hani göbeğimi filan tutunca neden bende bi duygusallık yoksanki hamile falan değilim gibi. O duygusal moda giremedim
Bana da biraz yolla ordan yaBen zaten duygusal bir insandım şimdi cok daha fenayım.
gecen instagramda cok guzel bir bebek gördüm. Cok güzel sevimli diye agladim. Duygusal sarkida sarki cok duygusal diye agladim. Her zaman olmuyor ama arada vuruyor
Bende BeylikdüzüAyy yakınsak neden olmasınn
esenyurttayım canim ben.
Medicana beylikduzune gidiyorm
Sen nerdesn nereye gidiyorsn
Canım benim oğlumda da plesanta ön duvarda ve rahim ağzına çok yakındı çok asagidaydi, bir ara kese arkası kanama da oldu, bol bol dinlen demişti rapor vermişti kese arkası kanama için bir hafta, haftalar ilerledikçe plesenta yukarı çıkmıştı Bebek büyüdükçe, sıkıntımız kalmamistiRahmim ters plesenta da ön duvar dedi bebek kendini göstermedi ama var dedi yemek yemediğimden miş ilk haftalar olduğu için önemli değil ama düşük tehlikesi var plesenta ters olduğu için dedi dikkat et dedi bana
Bende de duygusallıktan ziyade sinir olduAhaha çok erken sanki onun için ya. Off ben bişey söylicem. Ben bişey hissetmiyorum. Böyle hani göbeğimi filan tutunca neden bende bi duygusallık yoksanki hamile falan değilim gibi. O duygusal moda giremedim
Rahmin tersligi de sorun olmuyor o da Bebek büyüdükçe duzeliyor, doğumdan sonra yine ters pozisyona geri dönüyorRahmim ters plesenta da ön duvar dedi bebek kendini göstermedi ama var dedi yemek yemediğimden miş ilk haftalar olduğu için önemli değil ama düşük tehlikesi var plesenta ters olduğu için dedi dikkat et dedi bana
Ayyy bende yarın 5+3 olarak gitcem heyecanlıyımKızlar merhabalar 5 haftalık hamileyim sizler nezaman keseyi görsünüz ve bebişin kalp atışını duydunuz acaba?
Aynen bana da lazım biraz bu sinir bana çokBana da biraz yolla ordan yaböyle çok havada kalıyor hamilelik
Reyap istiyordm ama sağlık sigortası anlasmasini kaldirmislar benimkiyle o yüzden medicanaya gidiyorm. Acil durumlarda yakın olsun istedim doktorun ama iyi doktorlar var diye biliyorm memorialda da.Bende Beylikdüzüçok yakınız. Reyap vardı oraya gittim düşükten sonra ama beğenmedim Memorial Bahçelievler’e gidiyorum çok memnunum Şuan ama Medicanayı da tavsiye etmişlerdi
Ben de randevu aldım cuma günü gidicem nasipse su kesesi gorunmeai gerekiyormuşAyyy bende yarın 5+3 olarak gitcem heyecanlıyımama kese görünür dedi doktor. Kalp atışı için 6. Haftayı beklemek lazımmış en erken
Insallah görebilirsin ve duyabilirsin canımBenn de yarın 6+0 ile gideceğim doktora inşallah görebilirim ve duyabilirim miniğimicin ve Rus takvimi dışında ramzi teorisi diye biseyden bahsediyorlar. İlk haftalarda kese bebek pozisyonundan tahmin yapıyorlar. Tutan var mı acaba?
Ya kızlar uygulamanız yok mu takip ettiğiniz plesenta ilk haftadan itibaren var hatta kopyala yapıştır yapıyorum buraya Googlede yazanıPlasenta 12. Haftada olusmuyor muydu?
Reyap doktorları çok tecrübesiz iyi ki gitmedin. Bi yakınım 6. Aya kadar medicanada kaldı takibinden memnundu ama doğuma Memorial geçti. Aynen Memorial baya iyi Bahçelievler şubesi özellikle. Doktorumu da çok araştırdım Robert koleji mezunu Amerika’da falan da eğitim almış ilk seansta beni bağladı zaten 1 buçuk saat sürdü muayene herşeyi konuştuk beslenmeden yaşamdan. Çok memnunum yani kendim de hemşireyim zaten. Tamamlayıcı sağlık sigortası yok zaten özel yaptırcam %50 olarak karşılıyor. Biraz pahalı hastane muayeneleri falan ama en iyisi olmasını istedim. Bir de Zeytinburnu Koç Üniversitesi Hastanesi iyi oraya yakın olanlar gidebilir doktor da var tavsiye edebileceğimReyap istiyordm ama sağlık sigortası anlasmasini kaldirmislar benimkiyle o yüzden medicanaya gidiyorm. Acil durumlarda yakın olsun istedim doktorun ama iyi doktorlar var diye biliyorm memorialda da.
İnşallah çok heyecanlıyım. Bubaralar etrafimda da hep olumsuz şeyler duyuyorum korkuyorumInsallah görebilirsin ve duyabilirsin canım
Bir de ramzi cıktı başımıza
Bende 5+0 ımAyyy bende yarın 5+3 olarak gitcem heyecanlıyımama kese görünür dedi doktor. Kalp atışı için 6. Haftayı beklemek lazımmış en erken
Benim de cumaya bulabildim en erken ama hocaya yazdım yarın aradan alacak bekleyemedimBen de randevu aldım cuma günü gidicem nasipse su kesesi gorunmeai gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?