2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Ahaha çok erken sanki onun için ya. Off ben bişey söylicem. Ben bişey hissetmiyorum. Böyle hani göbeğimi filan tutunca neden bende bi duygusallık yoksanki hamile falan değilim gibi. O duygusal moda giremedim
Ben zaten duygusal bir insandım şimdi cok daha fenayım.
gecen instagramda cok guzel bir bebek gördüm. Cok güzel sevimli diye agladim. Duygusal sarkida sarki cok duygusal diye agladim. Her zaman olmuyor ama arada vuruyor

Benn de yarın 6+0 ile gideceğim doktora inşallah görebilirim ve duyabilirim miniğimi cin ve Rus takvimi dışında ramzi teorisi diye biseyden bahsediyorlar. İlk haftalarda kese bebek pozisyonundan tahmin yapıyorlar. Tutan var mı acaba?

Ayy yakınsak neden olmasınn
esenyurttayım canim ben.
Medicana beylikduzune gidiyorm
Sen nerdesn nereye gidiyorsn
Bende Beylikdüzü çok yakınız. Reyap vardı oraya gittim düşükten sonra ama beğenmedim Memorial Bahçelievler’e gidiyorum çok memnunum Şuan ama Medicanayı da tavsiye etmişlerdi

Rahmim ters plesenta da ön duvar dedi bebek kendini göstermedi ama var dedi yemek yemediğimden miş ilk haftalar olduğu için önemli değil ama düşük tehlikesi var plesenta ters olduğu için dedi dikkat et dedi bana
Canım benim oğlumda da plesanta ön duvarda ve rahim ağzına çok yakındı çok asagidaydi, bir ara kese arkası kanama da oldu, bol bol dinlen demişti rapor vermişti kese arkası kanama için bir hafta, haftalar ilerledikçe plesenta yukarı çıkmıştı Bebek büyüdükçe, sıkıntımız kalmamisti

Ahaha çok erken sanki onun için ya. Off ben bişey söylicem. Ben bişey hissetmiyorum. Böyle hani göbeğimi filan tutunca neden bende bi duygusallık yoksanki hamile falan değilim gibi. O duygusal moda giremedim
Bende de duygusallıktan ziyade sinir oldu Genel anlamda duygusal değil sinirli biriyim ondan mı onu arttırdı bilmiyorum yandık ama

Rahmim ters plesenta da ön duvar dedi bebek kendini göstermedi ama var dedi yemek yemediğimden miş ilk haftalar olduğu için önemli değil ama düşük tehlikesi var plesenta ters olduğu için dedi dikkat et dedi bana
Rahmin tersligi de sorun olmuyor o da Bebek büyüdükçe duzeliyor, doğumdan sonra yine ters pozisyona geri dönüyor

Bende Beylikdüzü çok yakınız. Reyap vardı oraya gittim düşükten sonra ama beğenmedim Memorial Bahçelievler’e gidiyorum çok memnunum Şuan ama Medicanayı da tavsiye etmişlerdi
Reyap istiyordm ama sağlık sigortası anlasmasini kaldirmislar benimkiyle o yüzden medicanaya gidiyorm. Acil durumlarda yakın olsun istedim doktorun ama iyi doktorlar var diye biliyorm memorialda da.

Insallah görebilirsin ve duyabilirsin canım
Bir de ramzi cıktı başımıza

Plasenta 12. Haftada olusmuyor muydu?
Ya kızlar uygulamanız yok mu takip ettiğiniz plesenta ilk haftadan itibaren var hatta kopyala yapıştır yapıyorum buraya Googlede yazanı

Bu hormonlar, hem anne hem de bebek için büyük faydalar sağlar. Plasenta ne zaman oluşur? Plasenta, hamileliğin başlangıcından yaklaşık 7-10 gün sonra, yumurtanın rahim içinde döllenmesi sonrasında gelişmeye başlar. Bebeğin büyüme ve gelişmesi için gebelik süresince plasenta da aynı paralelde büyür.

Reyap istiyordm ama sağlık sigortası anlasmasini kaldirmislar benimkiyle o yüzden medicanaya gidiyorm. Acil durumlarda yakın olsun istedim doktorun ama iyi doktorlar var diye biliyorm memorialda da.
Reyap doktorları çok tecrübesiz iyi ki gitmedin. Bi yakınım 6. Aya kadar medicanada kaldı takibinden memnundu ama doğuma Memorial geçti. Aynen Memorial baya iyi Bahçelievler şubesi özellikle. Doktorumu da çok araştırdım Robert koleji mezunu Amerika’da falan da eğitim almış ilk seansta beni bağladı zaten 1 buçuk saat sürdü muayene herşeyi konuştuk beslenmeden yaşamdan. Çok memnunum yani kendim de hemşireyim zaten. Tamamlayıcı sağlık sigortası yok zaten özel yaptırcam %50 olarak karşılıyor. Biraz pahalı hastane muayeneleri falan ama en iyisi olmasını istedim. Bir de Zeytinburnu Koç Üniversitesi Hastanesi iyi oraya yakın olanlar gidebilir doktor da var tavsiye edebileceğim

Kızlar mide yanması yaşayan var mı mahfoldum mide yanmasından ya rennie verdi doktor ama hiç bir faydası yok

Ayyy bende yarın 5+3 olarak gitcem heyecanlıyım ama kese görünür dedi doktor. Kalp atışı için 6. Haftayı beklemek lazımmış en erken
Bende 5+0 ım beta hızlı yükseliyor perşembe günü gel bakalım dedi doktor ama ben haftaya gitmeyi istiyorum ya hem kalp atışınıda duyarım diye düşünüyorum. Başka ilçeye gidiyorum hastaneye git gel sıkıntı oluyor diye birde

Kızlar bugun 4+2 deyim, beklenen adet tarihim 12 kasımdı yani 2 gün önceydi, bugün beta verdim cuma günü 255 olan beta 1613 çıktı
Geçen hafta çarşamba günü 15 olan progesteron 24,65 çıktı, birkaç saat önce peceteye beyaz akıntı değil de aşırı açık kahve bir akıntı geldi, uyumusum uyandım yine vardı, progesteron 15 ten 24 e çıkmışken düşük olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…