• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Evet senden besleniyor ama vücudunda olandan yetiniyor direk yediğin gitmiyor. O yüzden standart kahvaltı akşam yemeği saatlerini kaçırmadan ara öğünlerle devam. Sen ekstra yemeyince endişelenmiş vücut direncini düşürür. Normalin altına düşmemeye çalış. İlk 3 aydan sonra bebek için ekstra yeniyor besleniyordan kasıt o. Dikkat et ama üzüldüm mide bulantısına takviye bişeylerle çözüm yok mu herkes müzdarip gibi
Ben yemedim canım özellikle saat 3 te gittim doktora o saate kadar mide bulantısından hiç birşey yemedim doktor uyardıktan sonra zorladım kendimi haklısın ben daha dikkatsizim bu konuda doktor eğer eşin yemezse vitamin serumları taktır dedi eşim sağlıkçı benim eğer böyle devam ederse serum taktırıcam kendime

Reyap doktorları çok tecrübesiz iyi ki gitmedin. Bi yakınım 6. Aya kadar medicanada kaldı takibinden memnundu ama doğuma Memorial geçti. Aynen Memorial baya iyi Bahçelievler şubesi özellikle. Doktorumu da çok araştırdım Robert koleji mezunu Amerika’da falan da eğitim almış ilk seansta beni bağladı zaten 1 buçuk saat sürdü muayene herşeyi konuştuk beslenmeden yaşamdan. Çok memnunum yani kendim de hemşireyim zaten. Tamamlayıcı sağlık sigortası yok zaten özel yaptırcam %50 olarak karşılıyor. Biraz pahalı hastane muayeneleri falan ama en iyisi olmasını istedim. Bir de Zeytinburnu Koç Üniversitesi Hastanesi iyi oraya yakın olanlar gidebilir doktor da var tavsiye edebileceğim
Reyapta cok fazla doktor degisiyor zaten. Hsgmi ceken vardi onu sevmistim sadece. Seninki ne güzel doktormus kiz öyle benimki çok relax ya stres yapma o kendi kendine buyuyor zaten dedi😂😂

Bende 5+0 ım 🥹 beta hızlı yükseliyor perşembe günü gel bakalım dedi doktor ama ben haftaya gitmeyi istiyorum ya hem kalp atışınıda duyarım diye düşünüyorum. Başka ilçeye gidiyorum hastaneye git gel sıkıntı oluyor diye birde
Git gel sıkıntıysa yolda yorma kendini kısa yol bile olsa kramp benim kramplarım oluyor kasıkta. Bencede bekle sıkıntın yoksa

Ben yemedim canım özellikle saat 3 te gittim doktora o saate kadar mide bulantısından hiç birşey yemedim doktor uyardıktan sonra zorladım kendimi haklısın ben daha dikkatsizim bu konuda doktor eğer eşin yemezse vitamin serumları taktır dedi eşim sağlıkçı benim eğer böyle devam ederse serum taktırıcam kendime
Bende eve stok yaptım her ihtimale karşı 😅 bende hemşireyim kendime takabiliyorum evde. Sen yine de bebik İçin doğal yollardan almaya çalış zorla biraz. Anneler çok güçlü oluyor zaten fazlasını yapıyor. Yine de yiyemiyorsan yiyemiyorsun demektir zaten

Merhaba arkadaşlar, ben daha önce iki kere düşük yaptım. bu ay femara ile tedavi gördüm. Sat 3 ekim. HCG değerim 8 kasımda 30, 10 kasım 74, 12 kasım 160 çıktı daha sonra yaptıramadım. Doktoruma görüştüğümde var görünüyor ama kese görünene kadar her zaman kimyasal gecelik ihtimali vardır, cumayı beklersin gel bakalım dedi. Arada kasık ağrım oluyo, inanılmaz göğüs hassasiyetim var. Kimyasalda gebelik belirtisi görünüyor mu ya da düzenli artış oluyor mu değerler hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Canım benim oğlumda da plesanta ön duvarda ve rahim ağzına çok yakındı çok asagidaydi, bir ara kese arkası kanama da oldu, bol bol dinlen demişti rapor vermişti kese arkası kanama için bir hafta, haftalar ilerledikçe plesenta yukarı çıkmıştı Bebek büyüdükçe, sıkıntımız kalmamisti
Ay inşallah öyle değildir ama olsa uyarırdı kanaman yok ama dikkat et dedi saat başı çikolata ye az az dedi direncin gelsin kese döner dedi daha erken ya dinlenerek geçiyor günlerim zaten dahada dikkat ederim gerekirse yeter ki bir daha aynı şeyleri yaşamayayım

Kızlar bugun 4+2 deyim, beklenen adet tarihim 12 kasımdı yani 2 gün önceydi, bugün beta verdim cuma günü 255 olan beta 1613 çıktı
Geçen hafta çarşamba günü 15 olan progesteron 24,65 çıktı, birkaç saat önce peceteye beyaz akıntı değil de aşırı açık kahve bir akıntı geldi, uyumusum uyandım yine vardı, progesteron 15 ten 24 e çıkmışken düşük olur mu sizce
yerleşme kanaması ben de yaşadım çok korkmuştum fakat kanama 1 günlük ped dolusunu geçmeyecek kadar gelmesi normalmiş

Kızlar bugun 4+2 deyim, beklenen adet tarihim 12 kasımdı yani 2 gün önceydi, bugün beta verdim cuma günü 255 olan beta 1613 çıktı
Geçen hafta çarşamba günü 15 olan progesteron 24,65 çıktı, birkaç saat önce peceteye beyaz akıntı değil de aşırı açık kahve bir akıntı geldi, uyumusum uyandım yine vardı, progesteron 15 ten 24 e çıkmışken düşük olur mu sizce
Beyan çok iyi yükselmiş yerleşme lekelenmesi de olabilir. Ama miktarı seni endişe edecek şekildeyse hemen doktora görün derim

Git gel sıkıntıysa yolda yorma kendini kısa yol bile olsa kramp benim kramplarım oluyor kasıkta. Bencede bekle sıkıntın yoksa
Bi sıkıntım yok çok şükür ama çok sık gidip gelmeyi istemiyorum 1 saatlik mesafe az değil ya burada da öyle güzel doktor yok özel hastane vardı ilk çocuğumda gidiyordum bu doktora ama işte depremden dolayı yıkıldığı için doktor başka ilçeye gitti o yüzden uzak kaldı . Devlete de gitmeyi denedim ama hiç ilgilenmedi doktorları muayene edip ilaç yazıp yolluyorlar yani ne bir açıklama ne bir kelime çok ilginç

Merhaba arkadaşlar, ben daha önce iki kere düşük yaptım. bu ay femara ile tedavi gördüm. Sat 3 ekim. HCG değerim 8 kasımda 30, 10 kasım 74, 12 kasım 160 çıktı daha sonra yaptıramadım. Doktoruma görüştüğümde var görünüyor ama kese görünene kadar her zaman kimyasal gecelik ihtimali vardır, cumayı beklersin gel bakalım dedi. Arada kasık ağrım oluyo, inanılmaz göğüs hassasiyetim var. Kimyasalda gebelik belirtisi görünüyor mu ya da düzenli artış oluyor mu değerler hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Düzenli artış olmuş kuzu sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Rahmin tersligi de sorun olmuyor o da Bebek büyüdükçe duzeliyor, doğumdan sonra yine ters pozisyona geri dönüyor
Ters olması problem değilmiş daha önce sormuştum hiç birşey fark etmiyor gelişim aynı sadece sağ tarafa yatık doğumdan sonrada sağ tarafa dönüyor aynı şeklini alıyor zamanla evet

Ay inşallah öyle değildir ama olsa uyarırdı kanaman yok ama dikkat et dedi saat başı çikolata ye az az dedi direncin gelsin kese döner dedi daha erken ya dinlenerek geçiyor günlerim zaten dahada dikkat ederim gerekirse yeter ki bir daha aynı şeyleri yaşamayayım
Kese arkası kanama olsa görürdü canim bizim herşey üst üste soylenmisti o dönem 🤦🏻‍♀️

Bi sıkıntım yok çok şükür ama çok sık gidip gelmeyi istemiyorum 1 saatlik mesafe az değil ya burada da öyle güzel doktor yok özel hastane vardı ilk çocuğumda gidiyordum bu doktora ama işte depremden dolayı yıkıldığı için doktor başka ilçeye gitti o yüzden uzak kaldı . Devlete de gitmeyi denedim ama hiç ilgilenmedi doktorları muayene edip ilaç yazıp yolluyorlar yani ne bir açıklama ne bir kelime çok ilginç
Evet 1 saat az değil ilk 3 ay tutunma dönemi daha az yol yaparsan daha iyi olur

Bende eve stok yaptım her ihtimale karşı 😅 bende hemşireyim kendime takabiliyorum evde. Sen yine de bebik İçin doğal yollardan almaya çalış zorla biraz. Anneler çok güçlü oluyor zaten fazlasını yapıyor. Yine de yiyemiyorsan yiyemiyorsun demektir zaten
Aynen öyle sanırım çoğu zaman kolaya kaçıyoruz ya ama zorlicam mecburum kendimden önce bir can var ve düşünmeliyim onu

yerleşme kanaması ben de yaşadım çok korkmuştum fakat kanama 1 günlük ped dolusunu geçmeyecek kadar gelmesi normalmiş
Peceteye bile zor geliyor ama o renk değişimini görünce moralim bozuldu, bir de kan sulandirici iğne de vurdum yine iyice kanamaya dönerse yine düşük yaparsam diye korktum, progestan fitil var evde ondan attım 200 Luk, sabah akşam kullanayim bakalım bir süre

Back