• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Plesanta mi rahim mi ters canım, bebek ve keseyi gormene sevindim inşallah hep güzel haberler duyarız her birimizden:)
Rahmim ters plesenta da ön duvar dedi bebek kendini göstermedi ama var dedi yemek yemediğimden miş ilk haftalar olduğu için önemli değil ama düşük tehlikesi var plesenta ters olduğu için dedi dikkat et dedi bana

Özele gitmedin mi ? Zaten kontrol hakkın var 10 gün içinde bi daha git canım 🫠 maşallah darısı kalp atışına olsun 🙏🏼
Özele gittim canım ama 1 ay sonra gel herşey güzel dedi devlette de takibe devam edicem bırakmicam ama bakalım kararsızım eşimle karar vericem artık

Rahmim ters plesenta da ön duvar dedi bebek kendini göstermedi ama var dedi yemek yemediğimden miş ilk haftalar olduğu için önemli değil ama düşük tehlikesi var plesenta ters olduğu için dedi dikkat et dedi bana
Ya susuzluğu anlarım ama bu haftalarda bebek bizim yediklerimiz ile beslenmiyor ki 🤔 acaba ben mi yanlış biliyorum 3. Aydan sonra yemezsek sorun olur diye biliyordum

Canım bulantin mi vardı senin halsizdin gibi hatırlıyorum ben. Her şeyin yolunda olmasına sevindim inan kalp atışını 6+2 de bizde zor duyduk idrara sıkışık olmadığım için. 5+4 te ise sadece yolk görmüştük o yüzden bebisin daha vakti var annesi haftaya inşallah görürsün kalp atışını da 🙏🙏
İnşallah canım benim inşallah gördüm ya çok şükür dedim gözlerim doldu benim direk şükür ever var bebeği gördüm biliyorum çok şükür

Ya susuzluğu anlarım ama bu haftalarda bebek bizim yediklerimiz ile beslenmiyor ki 🤔 acaba ben mi yanlış biliyorum 3. Aydan sonra yemezsek sorun olur diye biliyordum
Bir çoğunuz bana öyle dediniz ama ben tam tersi biliyorum bebek 4 5 haftasından itibaren anneden beslenir yemek yemezseniz sizin vitaminlerinizi alır alamazsa düşük tehlikesi başlıyor ben midem bulandı yiyemedim doktorda beni uyardı bugün

Bir çoğunuz bana öyle dediniz ama ben tam tersi biliyorum bebek 4 5 haftasından itibaren anneden beslenir yemek yemezseniz sizin vitaminlerinizi alır alamazsa düşük tehlikesi başlıyor ben midem bulandı yiyemedim doktorda beni uyardı bugün
Anladım canm iyi oldu söylediğin sayende bizde dikkatli oluruz 🫶🏻

Merhaba kızlar bugün 6+0’ım 5+4’te vajinallr kese ve bebeği gördüm Türkiye’de sonra İsveç’e döndüm ama bugün bir anda ateş ve boğaz ağrısı başladı doktora sorduğumda strepsil ve parol kullanabileceğimi söyledi, Burda 10. Haftada kan tahlili başlıyor, 12. Haftada ilk ultrason. Bebeğimi çok merak ediyorum. Sabah mide bulantım vardı ablam asitten boğazın ağrıyabilir dedi. Sizde durumlar nasıl?
Merhaba biz de İsveçteyiz. Bu hafta kontrol olacak 6. haftadayız biz.

Kızlar takvimleri konuşmuşsunuz Çin takvimigebeldr tutmuyor. Rus takvimi %99 doğru çıkıyor. 4 teyzem var annem falan tek tek hepsine denedik geçmiş çocuklarına kadar hepsi doğru çıktı. İşin kötüsü 2023 ten 2025 e kadar bana her ay kız çıktı 😅 erkek istiyorum ama sağlıklı olması en önemlisi tabiki 🙏🏻

İstanbuldakiler hangi semttesiniz belki anne buluşması yaparız ilerde 💃💃💃 bir de hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Evet senden besleniyor ama vücudunda olandan yetiniyor direk yediğin gitmiyor. O yüzden standart kahvaltı akşam yemeği saatlerini kaçırmadan ara öğünlerle devam. Sen ekstra yemeyince endişelenmiş vücut direncini düşürür. Normalin altına düşmemeye çalış. İlk 3 aydan sonra bebek için ekstra yeniyor besleniyordan kasıt o. Dikkat et ama üzüldüm mide bulantısına takviye bişeylerle çözüm yok mu herkes müzdarip gibi

Yaa ne güzel seninde ilkin kız 😍 benimde bir kızım var bende çok isterim bir kız kardeşi olsun gerçekten insanın arkadaşa bile ihtiyacı olmuyor kız kardeşi olunca ☺️ Erkek olsada sevinirim ama kız bambaşka ❤️

Ayni düşüncedeyim canim. Bir de esim erkek istiyor cok. O da mutlu olur diye sevinebilirim. Ama gonlumde yatan yine de kiz😍 hayirlisi tabi Allahtan ve saglikla olsun da farketmez hic😊 farketmedigi hali buysa demezsiniz insallah🤭🤭🤣
İnşallah sağlıkla doğsunlarda ikiside başımızın tacı 🩵

Özele gittim canım ama 1 ay sonra gel herşey güzel dedi devlette de takibe devam edicem bırakmicam ama bakalım kararsızım eşimle karar vericem artık
Ay o senin hakkın kalp atışını duymak için geldim dersin para verdin ve kontrol hakkın var canım kullan bence devlete daha sonra yine gidersin 🙏🏼

Aha ilk kızımı denedim tuttu vallahi
Kızlar takvimleri konuşmuşsunuz Çin takvimigebeldr tutmuyor. Rus takvimi %99 doğru çıkıyor. 4 teyzem var annem falan tek tek hepsine denedik geçmiş çocuklarına kadar hepsi doğru çıktı. İşin kötüsü 2023 ten 2025 e kadar bana her ay kız çıktı 😅 erkek istiyorum ama sağlıklı olması en önemlisi tabiki 🙏🏻

Ay bana göre de kız çıkıyor çok mutlu oldum şuan 🥰inşallah doğrudur. Tabi başta sağlıklı olsun da gönlüm kızdan yana

Back