- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.261
Çan çin çon takvimi erkek diyorYaklasiyor yaklasmakta olan deseneben de tatlidan sogudum. Senin oglun benim kizim mi olacak acaba tatli eksi olaylari
Bana da kizÇan çin çon takvimi erkek diyor
Insallah canim yaa. bir an önce o dönemlere gelelim istiyorum. Hamile kalmak için aylarca yillarca ugras. Yok ovulasyonu yok testi bekle dur. Şimdi kesesi kalbi cinsiyeti. Keske bir an önce hepsini ogrenebilsekBana da kizbakalim neler olacak. 12.haftada haberleselim kuzum insallah saglikla ilerler de
Aynneennn de oyle canim. Valla neyse bugunumuze sukur. O ovulasyon testleriyle ugrasirken gebe kalanlarin bulanti halsizlik sikayetlerine uyuz oluyordum. Ne guzel hamile kalmissiniz soyleniyorsunuz diye. Ama o isler oyle olmuyormus. Herkes yasadigini biliyorInsallah canim yaa. bir an önce o dönemlere gelelim istiyorum. Hamile kalmak için aylarca yillarca ugras. Yok ovulasyonu yok testi bekle dur. Şimdi kesesi kalbi cinsiyeti. Keske bir an önce hepsini ogrenebilsek
Bende ilk çocuğumda öyleydim bunda maşallahım var halsizlik filan yok ya inşallah da olmazKizlar selamsikayetler hep benzer gidiyor anladigim kadariyla. Bulantilar baslamis. 5.haftaya kadar cok iyiydim ama simdi butun yasam enerjim cekilmis gibi hissediyorum. Surekli uyuyasim var sanki ve surekli halsizim. Esim neden durgunsun diye sorup duruyor. Agzimi acmaya dermanim yok diyorum. Normalde cok titizimdir gece evi toplamadan yatmam. Ise giderken duzenlemeden cikmam evden. Su an mutfak dandini resmen. Mandalinayi posetle koydum yanima. Kabuklarini posete soyuyorum hic benlik seyler degildi bunlar. Bulanti tam anlamiyla baslamadi. Ilk gebelikte 7.haftada baslamisti. Bunda da oyle olacak gibi sanki ama agzimin da hic tadi yok. Hic bisey yemesem yemem. Biraz ferahlatıcı olarak mandalina iyi geliyor sanki. Sizde durumlar nasil?
Sonrası da var acaba kime benzicek bana mı yoksa eşime miInsallah canim yaa. bir an önce o dönemlere gelelim istiyorum. Hamile kalmak için aylarca yillarca ugras. Yok ovulasyonu yok testi bekle dur. Şimdi kesesi kalbi cinsiyeti. Keske bir an önce hepsini ogrenebilsek
Çok şükür bu aşamaya geçebildim gerçi hala inanamiyorum amaAynneennn de oyle canim. Valla neyse bugunumuze sukur. O ovulasyon testleriyle ugrasirken gebe kalanlarin bulanti halsizlik sikayetlerine uyuz oluyordum. Ne guzel hamile kalmissiniz soyleniyorsunuz diye. Ama o isler oyle olmuyormus. Herkes yasadigini biliyor
Ayy sorma sürpriz yumurta resmen ne cikacak belli degilSonrası da var acaba kime benzicek bana mı yoksa eşime mi
Rus da varmıs orda kız diyorBenimde çin takvimi kız diyor rus takvimi erkek hepsi ayrı birşey diyor anlamadım bişe
Benim kızımdan sonra merağım kalmadıAyy sorma sürpriz yumurta resmen ne cikacak belli degil
Benim kızımdan sonra merağım kalmadızira kendisi babasının kopyası ya bi çocuk anneye gram benzemez mi yok yani kimse inanmıyor benim kızım olduğuna
Kan değişimi varmış birde onda çoğu tutuyor diyorlar amaBen de pek inanmiyorum da baktim yine de. Evet aslinda babanin dogum tarihi falan dese daha mantikli olurmus
Umudum kalmadı canımbelki bu sefer kendi kopyanı dogurursun
kocamın küçüklük fotografını evlenmeden önce görmüştüm. Taa o zaman iyi bari bizden güzel bişi cikar demistim. Bakalim görcez
Bol bol kendi fotograflarina bakUmudum kalmadı canımbu kadar benzediyse genleri aşırı baskın demekki eşimin
Denicem bak bu fikir aklıma yattıBol bol kendi fotograflarina bak
2 hamile arkadasim surekli kimin fotografina baktiysa ona benzer bisi dogurdu
Yaa benim de bir arkadasim deli gibi aski memnu izliyordu. Oglu bildigin BehlülBol bol kendi fotograflarina bak
2 hamile arkadasim surekli kimin fotografina baktiysa ona benzer bisi dogurdu
Aaa bende bu aralar muhteşem yüzyıl izliyorum yengem bu belaya soktu beniYaa benim de bir arkadasim deli gibi aski memnu izliyordu. Oglu bildigin Behlül
Cin takviminde de bunda da kiz diyor ama bakalimKan değişimi varmış birde onda çoğu tutuyor diyorlar amabenim kızımda tutmuştu ama şans mı yoksa gerçek mi bilemiyorum
AhahahaAaa bende bu aralar muhteşem yüzyıl izliyorum yengem bu belaya soktu benibende hürrem beklerken nigar doğurmazsam iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?