- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.241
Özele gitmedin mi ? Zaten kontrol hakkın var 10 gün içinde bi daha git canım5+5 bebek kese göründü plesenta ters dedi kalp atışı yok şuan canım herşey yolunda dedi aç kaldığımdan kesemde kalınlaşma varmış kasılma varmış dikkat etmemi sık sık tatlı yememi söyledi küsmüş bana popişini dönmüş kereta yemek yemedim diye1ay sonraya çağırdı da ben durur muyum haftaya birde devlete giderim o kalp atışı gene duymaya çalışırım
Bir yandan çok iyi bi durum bir yandan kötü maalesefMerhaba kızlar bugün 6+0’ım 5+4’te vajinallr kese ve bebeği gördüm Türkiye’de sonra İsveç’e döndüm ama bugün bir anda ateş ve boğaz ağrısı başladı doktora sorduğumda strepsil ve parol kullanabileceğimi söyledi, Burda 10. Haftada kan tahlili başlıyor, 12. Haftada ilk ultrason. Bebeğimi çok merak ediyorum. Sabah mide bulantım vardı ablam asitten boğazın ağrıyabilir dedi. Sizde durumlar nasıl?
Plesanta mi rahim mi ters canım, bebek ve keseyi gormene sevindim inşallah hep güzel haberler duyarız her birimizden:)5+5 bebek kese göründü plesenta ters dedi kalp atışı yok şuan canım herşey yolunda dedi aç kaldığımdan kesemde kalınlaşma varmış kasılma varmış dikkat etmemi sık sık tatlı yememi söyledi küsmüş bana popişini dönmüş kereta yemek yemedim diye1ay sonraya çağırdı da ben durur muyum haftaya birde devlete giderim o kalp atışı gene duymaya çalışırım
Aminnnnn
merhaba ben varımKızlar İstanbul’da olan kimler var
Yaa oyleyse süper sevindim bu işe oglum Kasım doğumlu uzamış sarılık olmustu tam 50 günde gecmisti korkuyorum sarılıktanBilimsel bi çalışması var mı bilmiyorum ama ilk muayenemizi yapan çocuk doktoru yaz aylarında riskin daha az olduğunu daha az gözlemlediğini söylemişti
İnşallah hiç biri olmasın canımYaa oyleyse süper sevindim bu işe oglum Kasım doğumlu uzamış sarılık olmustu tam 50 günde gecmisti korkuyorum sarılıktan
Kızımda tuttu bakalım bu sefer tutacak mıkızlar çin takviminin doğruluk payı nedir biliyor musunuz?
İnşallah görebilirsinizBen de bugün 4+2 yım :) ben cumartesi günü gitcem inşallah görmek nasip olur keseyi, 4+6 olacağız cumartesi günü :)
Dogum tarihi temmuz gorunuyor ama muhtemelen hazirana kayacagiz. Cin takvimine gore hangi ayi aliyoruzKızımda tuttu bakalım bu sefer tutacak mı
Rahimdir bence plasenta bu haftada oluşmuyorPlesanta mi rahim mi ters canım, bebek ve keseyi gormene sevindim inşallah hep güzel haberler duyarız her birimizden:)
Ben de bulantı kusma yok ama mesela dün yediğim içtiğim seyler bugün hosuma gitmiyor. Ben acı turşu çok severim her yemeğin yanında yerim bugun canim hic istemedi. Içim almadı. Dün keyifle içtigim corbayi bugun zoraki ictim.Kizlar selamsikayetler hep benzer gidiyor anladigim kadariyla. Bulantilar baslamis. 5.haftaya kadar cok iyiydim ama simdi butun yasam enerjim cekilmis gibi hissediyorum. Surekli uyuyasim var sanki ve surekli halsizim. Esim neden durgunsun diye sorup duruyor. Agzimi acmaya dermanim yok diyorum. Normalde cok titizimdir gece evi toplamadan yatmam. Ise giderken duzenlemeden cikmam evden. Su an mutfak dandini resmen. Mandalinayi posetle koydum yanima. Kabuklarini posete soyuyorum hic benlik seyler degildi bunlar. Bulanti tam anlamiyla baslamadi. Ilk gebelikte 7.haftada baslamisti. Bunda da oyle olacak gibi sanki ama agzimin da hic tadi yok. Hic bisey yemesem yemem. Biraz ferahlatıcı olarak mandalina iyi geliyor sanki. Sizde durumlar nasil?
Annenin yaşı ve hamile kaldigi ay diyor ama ne kadar dogrudur bilemedm. Cinsiyet babadan gelmiyor mu biz ne alakaDogum tarihi temmuz gorunuyor ama muhtemelen hazirana kayacagiz. Cin takvimine gore hangi ayi aliyoruz
Yaklasiyor yaklasmakta olan deseneBen de bulantı kusma yok ama mesela dün yediğim içtiğim seyler bugün hosuma gitmiyor. Ben acı turşu çok severim her yemeğin yanında yerim bugun canim hic istemedi. Içim almadı. Dün keyifle içtigim corbayi bugun zoraki ictim.bunun bir sonraki evresi kusmalar sanırım
Ben de pek inanmiyorum da baktim yine de. Evet aslinda babanin dogum tarihi falan dese daha mantikli olurmusAnnenin yaşı ve hamile kaldigi ay diyor ama ne kadar dogrudur bilemedm. Cinsiyet babadan gelmiyor mu biz ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?