2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Merhaba kızlar bugün 6+0’ım 5+4’te vajinallr kese ve bebeği gördüm Türkiye’de sonra İsveç’e döndüm ama bugün bir anda ateş ve boğaz ağrısı başladı doktora sorduğumda strepsil ve parol kullanabileceğimi söyledi, Burda 10. Haftada kan tahlili başlıyor, 12. Haftada ilk ultrason. Bebeğimi çok merak ediyorum. Sabah mide bulantım vardı ablam asitten boğazın ağrıyabilir dedi. Sizde durumlar nasıl?

Özele gitmedin mi ? Zaten kontrol hakkın var 10 gün içinde bi daha git canım maşallah darısı kalp atışına olsun

Bir yandan çok iyi bi durum bir yandan kötü maalesef Mide bulantıları başladı bi çoğumuzda iyidir minik

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız o kadar hasta gibi his ediyorum ki baş dönmesi baş ağrısı halsizlik üşüme, oğlumla ilginip bir iş yaparken nefes nefese kalıyorum şimdiden kanszlık belirtisi gibi bunlar çokta çay kahve içiyorum ara vermem lazım acil

Plesanta mi rahim mi ters canım, bebek ve keseyi gormene sevindim inşallah hep güzel haberler duyarız her birimizden:)

Bilimsel bi çalışması var mı bilmiyorum ama ilk muayenemizi yapan çocuk doktoru yaz aylarında riskin daha az olduğunu daha az gözlemlediğini söylemişti
Yaa oyleyse süper sevindim bu işe oglum Kasım doğumlu uzamış sarılık olmustu tam 50 günde gecmisti korkuyorum sarılıktan

Yaa oyleyse süper sevindim bu işe oglum Kasım doğumlu uzamış sarılık olmustu tam 50 günde gecmisti korkuyorum sarılıktan
İnşallah hiç biri olmasın canım tesadüf mü bilmiyorum ama bir kış bir ilkbahar iki yaz bebeğimiz var bizimkilerde olmadı soğukta doğan bebişlerimizde oldu ışık tedavisi gördüler onlarda

Kizlar selam sikayetler hep benzer gidiyor anladigim kadariyla. Bulantilar baslamis. 5.haftaya kadar cok iyiydim ama simdi butun yasam enerjim cekilmis gibi hissediyorum. Surekli uyuyasim var sanki ve surekli halsizim. Esim neden durgunsun diye sorup duruyor. Agzimi acmaya dermanim yok diyorum. Normalde cok titizimdir gece evi toplamadan yatmam. Ise giderken duzenlemeden cikmam evden. Su an mutfak dandini resmen. Mandalinayi posetle koydum yanima. Kabuklarini posete soyuyorum hic benlik seyler degildi bunlar. Bulanti tam anlamiyla baslamadi. Ilk gebelikte 7.haftada baslamisti. Bunda da oyle olacak gibi sanki ama agzimin da hic tadi yok. Hic bisey yemesem yemem. Biraz ferahlatıcı olarak mandalina iyi geliyor sanki. Sizde durumlar nasil?

Ben de bulantı kusma yok ama mesela dün yediğim içtiğim seyler bugün hosuma gitmiyor. Ben acı turşu çok severim her yemeğin yanında yerim bugun canim hic istemedi. Içim almadı. Dün keyifle içtigim corbayi bugun zoraki ictim. bunun bir sonraki evresi kusmalar sanırım

Yaklasiyor yaklasmakta olan desene ben de tatlidan sogudum. Senin oglun benim kizim mi olacak acaba tatli eksi olaylari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…