- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.221
Bence çok güzel bi ayŞanslıyız ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok güzel bi ayŞanslıyız ozaman
Benimde yumurtlamadan sonraki 9. Gündü canim dedigim gibi 10.82 çıktı 4 gün sonra tekrar verdigimde 132 olmustu bi dahada vermedim. Korkma rabbime sığın dua et insallah seninde cok güzel yükselir güzel haberlerini bekliyoruzBenimde 12.gunum çatlamadan itibaren bugün kan verdim beta 9 çıktı iki gün sonra tekrar kan ver çok düşük dedi doktorun erken olduğu için olabilir dedi içime korku geldi sizin nasıl acaba
Yok canım geç olmaz en erken cumartesi git bence sen de :) ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullaniyorum, dış gebelik olursa Allah korusun içerde bir kanama olursa iğne ve ilaçtan dolayı kanamayı durdurmak sıkıntılı olur biran önce keseyi rahim içinde görmemiz gerekiyor dedi doktorum, kan sulandırıcı kullanmasam beklerdim daha fazlaHakkında hayırlısı aynen insan dayanamıyor benim de 6 yaşında oğlum var Dr ye pazartesi gidiyim diyorum da gec mi olur acaba bu hafta içi mi gitmeliyim
Sarılık riski daha az demissin ya ilgisi ne canim bilmedigim icin soruyorumHayır bence haziran sonu Temmuz başı çok ideal zamanlar. Çocuk üşüttü mü derdin olmuyor Sarılık riski daha az eve kapanmak zorunda kalmıyorsun bebeğini de alıp bi sahile ineyim bi parka çıkayım diyebiliyorsun yaz annesi olmak keyifli ama Hamileliğin son ayları yazın çekilmez ağustosta eylülde doğurmak istemezdim mesela.
Bilimsel bi çalışması var mı bilmiyorum ama ilk muayenemizi yapan çocuk doktoru yaz aylarında riskin daha az olduğunu daha az gözlemlediğini söylemiştiSarılık riski daha az demissin ya ilgisi ne canim bilmedigim icin soruyorum
Kendi kendine mi geçti? Ben şuanda 4+6 yım umarım benim de geçerBende vardı ama bikaç gündür yok. Ayrıyeten gaz problemi şeklinde de oldu sordum ama kimse yaşamıyor sanırım. Özellikle 4-5 hafta arası oldu
İnşallah çok sağol Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenimde yumurtlamadan sonraki 9. Gündü canim dedigim gibi 10.82 çıktı 4 gün sonra tekrar verdigimde 132 olmustu bi dahada vermedim. Korkma rabbime sığın dua et insallah seninde cok güzel yükselir güzel haberlerini bekliyoruz
Bende öyle düşünmüştüm rahatladım valla. Hem bir sonraki yaza ayaklanır tatile gideriz gerçi 40 günlük bebeğiyle tatile giden var bu yaz da gidilirHayır bence haziran sonu Temmuz başı çok ideal zamanlar. Çocuk üşüttü mü derdin olmuyor Sarılık riski daha az eve kapanmak zorunda kalmıyorsun bebeğini de alıp bi sahile ineyim bi parka çıkayım diyebiliyorsun yaz annesi olmak keyifli ama Hamileliğin son ayları yazın çekilmez ağustosta eylülde doğurmak istemezdim mesela.
Kendisi geçti. Özellikle regl olman gereken o 4 gün yoğun oluyor sonrası değişiyor. Bana biri şey demişti her ay o tarihlerinde ağrın ekstra olur diye doğru mu bilmiyorum tecrübeliler yazsınKendi kendine mi geçti? Ben şuanda 4+6 yım umarım benim de geçer
O ben neredeyse 2 aylıktı kaptım gittim 3 gün hemde kız kıza o kadar iyi geldi ki anlatamam Bu senede gidebilirim evde bi bebem daha var havuz delisiBende öyle düşünmüştüm rahatladım valla. Hem bir sonraki yaza ayaklanır tatile gideriz gerçi 40 günlük bebeğiyle tatile giden var bu yaz da gidilir
ı farklı kimine göre 3 yaş kimine göre 10 ya
Benim regl dönemimde ağrım çok oldu hatta her an regl olucam diye bekliyordum, hamile olabileceğim aklımın ucundan geçmiyordu canım. Bakalım gelecek aylar nasıl olacak :)Kendisi geçti. Özellikle regl olman gereken o 4 gün yoğun oluyor sonrası değişiyor. Bana biri şey demişti her ay o tarihlerinde ağrın ekstra olur diye doğru mu bilmiyorum tecrübeliler yazsın
3 gün sonra gir bence sonra bir kere daha verirsin 3. De keseyi görmeye gidersin direkMerhaba güzel anneler ve anne adayları :) Ağustos ayında 8 haftalık ikizlerimin kalbi durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve yıkılmıştım ilk gebeliğimdi ve bu ay yeniden hamile kaldım hiç beklemiyordum bu kadar hızlı olmasını normalde yarın regl olmam gerekiyor bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm … çok şükür bu sefer kan testi için acele etmek istemiyorum sizce ne zaman gideyim
HoşgeldinMerhaba güzel anneler ve anne adayları :) Ağustos ayında 8 haftalık ikizlerimin kalbi durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve yıkılmıştım ilk gebeliğimdi ve bu ay yeniden hamile kaldım hiç beklemiyordum bu kadar hızlı olmasını normalde yarın regl olmam gerekiyor bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm … çok şükür bu sefer kan testi için acele etmek istemiyorum sizce ne zaman gideyim
İyi yapmışsın o kadar sakınmak gereksiz zaten bebeklere de iyi geliyor bence. Tatil bölgesi bebeleri öyle büyüyor vallaO ben neredeyse 2 aylıktı kaptım gittim 3 gün hemde kız kıza o kadar iyi geldi ki anlatamam Bu senede gidebilirim evde bi bebem daha var havuz delisi
Herkesin fikrine saygı duyuyorum tabi ki ama fanusta da büyütemeyiz sonuçtaİyi yapmışsın o kadar sakınmak gereksiz zaten bebeklere de iyi geliyor bence. Tatil bölgesi bebeleri öyle büyüyor valla
Kan testi takibi yap canım için rahat etsin sağlıklı olduğunu gör Yoksa meraktan için içini yer , hepimiz öyleyiz yani stresini azaltmış olursunMerhaba güzel anneler ve anne adayları :) Ağustos ayında 8 haftalık ikizlerimin kalbi durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve yıkılmıştım ilk gebeliğimdi ve bu ay yeniden hamile kaldım hiç beklemiyordum bu kadar hızlı olmasını normalde yarın regl olmam gerekiyor bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm … çok şükür bu sefer kan testi için acele etmek istemiyorum sizce ne zaman gideyim
Canım bulantin mi vardı senin halsizdin gibi hatırlıyorum ben. Her şeyin yolunda olmasına sevindim inan kalp atışını 6+2 de bizde zor duyduk idrara sıkışık olmadığım için. 5+4 te ise sadece yolk görmüştük o yüzden bebisin daha vakti var annesi haftaya inşallah görürsün kalp atışını da5+5 bebek kese göründü plesenta ters dedi kalp atışı yok şuan canım herşey yolunda dedi aç kaldığımdan kesemde kalınlaşma varmış kasılma varmış dikkat etmemi sık sık tatlı yememi söyledi küsmüş bana popişini dönmüş kereta yemek yemedim diye 1ay sonraya çağırdı da ben durur muyum haftaya birde devlete giderim o kalp atışı gene duymaya çalışırım