• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin inşallah evladın 🤲🏻 içim rahatladı hani böyle test vesaire yapılacaksa zamanını kaçırmayayım diye sordum. Gittiğimde herşey normalse eğer direk karından görebilirler mi kalp atışı duyulabilir mi 🤭 çok heyecanlı bir süreç birde ben beta 9 ken erken öğrendim beynimde delicesine sorular
Sadece folik asitini ihmal etme canım, kesinlikle kullan, benim rahmim ters ama benim bile 8.haftada karından gorulmustu artık her şey önceki gebeligimde, dayanabilirsen en iyisini yaparsın :)

Kızlar belimi incittim sanırım nasıl becerdim anlamadım bacağıma vuruyor ağrı hemde nasıl anlatamam kas gevşetici sürdüm fayda etmedi şimdi parol atıcam mecbur dayanamıyorum iki büklüm yürüyorum şuan sanırsın sırdımda yük var belime birşey mi oldu acaba 😢😢
Çok geçmiş olsun canım endişelenme inşallah bişey yoktur. Rutin ağrılarından olabilir 🤔 Dinlen bolca 😇

Şimdiki kilon nasıl? Ben ideal kiloma kavuşmadan gebelik oldu bakalım bidon olur muyum 😂
Tam istediğim kilolara düşmek üzere direnç kilomu kırmıştım 71 le hamile kaldım 🥹 ben gece tatlılarına çok düştüm birde çok acıkıyorum nprmalde 2 ana öğün yapardım

Tam istediğim kilolara düşmek üzere direnç kilomu kırmıştım 71 le hamile kaldım 🥹 ben gece tatlılarına çok düştüm birde çok acıkıyorum nprmalde 2 ana öğün yapardım
Bende 70 le kaldım 🥹 ilk aylar tutmalısın sonra çok zorlanırsın. Bana doktorum şekere dair herşeyi yasakladı meyveyi dahi kısıtladı. Liste verdi haftalık

Geçmiş olsun dinlen canım zorlama bence. Dün sabah ben de ayak bilek ağrısıyla uyandım sanki burkulmuş gibi, gece ne olduysa. Üstüne basıp yürüyemedim dinlendim buz koydum akşama doğru iyileşti bu sabah ise bir şey kalmamıştı. Hamilelikten de olabilir belki 🤔😅
Bu hamilelik bana yaşamadığımı yaşatacak belli valla parol içtim dayanamadım ağrıya inşallah zararı olmaz 😔

Bende 70 le kaldım 🥹 ilk aylar tutmalısın sonra çok zorlanırsın. Bana doktorum şekere dair herşeyi yasakladı meyveyi dahi kısıtladı. Liste verdi haftalık
Yoo biliyorum aslında ama gözüm dönüyo sanki hiç yememiş gibi oluyorum 😭😭😭 oğlumda 16 kilo almıştım bunda hızlı bir giriş yaptım tutuciiimm kendimi listenderken şeker vs mi var yoksa dengeli gitmek içinmi

Yoo biliyorum aslında ama gözüm dönüyo sanki hiç yememiş gibi oluyorum 😭😭😭 oğlumda 16 kilo almıştım bunda hızlı bir giriş yaptım tutuciiimm kendimi listenderken şeker vs mi var yoksa dengeli gitmek içinmi
Dengeli gitmek için gebelik diyabeti gibi şeylerin önüne geçmek için

Ben hem özel hem devlet gidiyorum ama özele 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum devletteki dr umu çok seviyorum özele aırf doğum için 🥸
Özele 2. Trimester ortalarında geçiş yapıyor herkes sorun olmuyor. Doğum için en iyisi hangisi bu süreçte araştırabilirsin hem

Back