- 2 Kasım 2023
- 10
- 23
- 38
-
- Konu Sahibi sacibelinde
Sabrın sonu selamet. Çocuk istediğin anda değil beklemediğin ihtiyacın olduğu anda gelir derler gönlünden geçeni ömrüne kılsın Rabbim inşallahKızlar hamişlerin duası kabul olur derler..banada dua edin nolur 15 aydır bebiş istiyoruz. 2 kez gebe kaldım onlarda pıhtılaşmadan dolayı sanırım gittiler.1.cisi beta 600 iken düşüşe geçti diğeri beta 30 iken düşüşe geçti.Bazen cidden yıldım gibi hissediyorum banada dua edin nolur geçen ay çatlatma iğnesi ile gebe kaldım en son.Bu ay yine olur diye beklenti içerisindeyim bugün çatlatma iğnesinin 15.günü ve koca bir negatif..Zaten pko var zor gebe kalıyorum
Ekledim hayırlı olsunYaş 37. Sat 27 Eylül.
2. Gebelik.
tahmini dogum 3 temmuz 2024.
6+2 kese ve bebeği gördük.kalp atışını da duyduk.
Tebrikler canımYaş 37. Sat 27 Eylül.
2. Gebelik.
tahmini dogum 3 temmuz 2024.
6+2 kese ve bebeği gördük.kalp atışını da duyduk.
Ay hadi gözünaydın yazıyorum
Kız acilde nasıl gördün önceki gebeliğimde assllaa kabul etmemişlerdi helal olsun kız sanaSen iyi dayandin valla. Gerçi ben panik olup acillerde gördüm keseyi hep. Bunları saklıyorum şimdi
Kuzum valla ben bir gece aşırı sancilandim korktum acile gittik şansıma kadın doğumcu varmış baktı fotosunu da verdi olur böyle sancilar dedi. Ben regl sancısı da pek çekmediğim için normalde tanıdık bildik bir sancı değildi. Aynı doktor dedi ki iki gün sonra da nobetçiyim akşam gel kesene tekrar bakalım ne durumda diye gittim tekrar ölçtü verdi yine. Sonra geçen de çişle ilgili bir sıkıntım oldu idrar yolu enfeksiyonudur diye korktum yine acile gittik baktık aynı doktor. İdrar tahlili yaptik. Bebişin kesesine yine baktı yolk sac var bu defa dedi yine fotosunu verdi. Eşim de kese fotosu çektirmeye mi gidiyoz anlamadım ki dediKız acilde nasıl gördün önceki gebeliğimde assllaa kabul etmemişlerdi helal olsun kız sana
Ayy ne güzel ya süpermşanslısın oh maşallahKuzum valla ben bir gece aşırı sancilandim korktum acile gittik şansıma kadın doğumcu varmış baktı fotosunu da verdi olur böyle sancilar dedi. Ben regl sancısı da pek çekmediğim için normalde tanıdık bildik bir sancı değildi. Aynı doktor dedi ki iki gün sonra da nobetçiyim akşam gel kesene tekrar bakalım ne durumda diye gittim tekrar ölçtü verdi yine. Sonra geçen de çişle ilgili bir sıkıntım oldu idrar yolu enfeksiyonudur diye korktum yine acile gittik baktık aynı doktor. İdrar tahlili yaptik. Bebişin kesesine yine baktı yolk sac var bu defa dedi yine fotosunu verdi. Eşim de kese fotosu çektirmeye mi gidiyoz anlamadım ki dedisağolsun mükemmel bir doktora denk geldik takipli hastası olmamama rağmen hep ölçtü verdi ultrasonlari
Yok canım yediklerinle alakalı olabilir belki.Kızlar bu ayda vücudu ödem toplayan var mı?
Neden canım?Yok canım yediklerinle alakalı olabilir belki.
Ben bugün 20. Haftaya kadar kilo almamam gerektigini ögrendim üff napcam bilmiyorm
Açlık kan şekerim biraz sınırda çıktı ileride gebelik şekeride olunca sıkıntı olur dedi ve normal gebelikte zaten 20 haftaya kadar kilo alınmaz dedi. Ama benim vücudum kilo almaya cok müsait napcm bilmiyormNeden canım?
Ben varımm hem çok tuvalete çıkıyorum hem de ödem topluyorumKızlar bu ayda vücudu ödem toplayan var mı?
Canım karbonhidrat ve işlenmiş şekeri kesersen bence bir şey olmaz. Ben bugün 6+1 deyim inan o kadar çok midem bulanıyor ki sabahtan beri adam akıllı bişi yiyemedim. O yüzden merak etme bir süre mide bulantısindan istesen de bir şey yiyemeyeceksin kilo da almazsınAçlık kan şekerim biraz sınırda çıktı ileride gebelik şekeride olunca sıkıntı olur dedi ve normal gebelikte zaten 20 haftaya kadar kilo alınmaz dedi. Ama benim vücudum kilo almaya cok müsait napcm bilmiyorm
Valla uzub süredir yemiyordm ama hamile oldugumu ogrenince simardim biraz tahlil sonucu da kendine gel dediCanım karbonhidrat ve işlenmiş şekeri kesersen bence bir şey olmaz. Ben bugün 6+1 deyim inan o kadar çok midem bulanıyor ki sabahtan beri adam akıllı bişi yiyemedim. O yüzden merak etme bir süre mide bulantısindan istesen de bir şey yiyemeyeceksin kilo da almazsın