2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Sabrın sonu selamet. Çocuk istediğin anda değil beklemediğin ihtiyacın olduğu anda gelir derler gönlünden geçeni ömrüne kılsın Rabbim inşallah

Kız acilde nasıl gördün önceki gebeliğimde assllaa kabul etmemişlerdi helal olsun kız sana
Kuzum valla ben bir gece aşırı sancilandim korktum acile gittik şansıma kadın doğumcu varmış baktı fotosunu da verdi olur böyle sancilar dedi. Ben regl sancısı da pek çekmediğim için normalde tanıdık bildik bir sancı değildi. Aynı doktor dedi ki iki gün sonra da nobetçiyim akşam gel kesene tekrar bakalım ne durumda diye gittim tekrar ölçtü verdi yine. Sonra geçen de çişle ilgili bir sıkıntım oldu idrar yolu enfeksiyonudur diye korktum yine acile gittik baktık aynı doktor. İdrar tahlili yaptik. Bebişin kesesine yine baktı yolk sac var bu defa dedi yine fotosunu verdi. Eşim de kese fotosu çektirmeye mi gidiyoz anlamadım ki dedi sağolsun mükemmel bir doktora denk geldik takipli hastası olmamama rağmen hep ölçtü verdi ultrasonlari

Ayy ne güzel ya süpermşanslısın oh maşallah

Canım karbonhidrat ve işlenmiş şekeri kesersen bence bir şey olmaz. Ben bugün 6+1 deyim inan o kadar çok midem bulanıyor ki sabahtan beri adam akıllı bişi yiyemedim. O yüzden merak etme bir süre mide bulantısindan istesen de bir şey yiyemeyeceksin kilo da almazsın

Valla uzub süredir yemiyordm ama hamile oldugumu ogrenince simardim biraz tahlil sonucu da kendine gel dedi doktor da hamurisi tatli yok hergun 1 saat yurucen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…