2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Ben varımm hem çok tuvalete çıkıyorum hem de ödem topluyorum 😂
Ay dahada rahatsızlandım kız ben midem gene bulanıyor halim kalmadı vücudum ödem topluyor kasıklarım ağrıyor bugün sabahtandır korkutuyor bunlar beni unutmuşum gebeliğin nasıl olduğunu ya aşırı halsizim gözümü zor açık tutuyorum

Açlık kan şekerim biraz sınırda çıktı ileride gebelik şekeride olunca sıkıntı olur dedi ve normal gebelikte zaten 20 haftaya kadar kilo alınmaz dedi. Ama benim vücudum kilo almaya cok müsait napcm bilmiyorm
Ne alaka kız ben şimdiden 1 kilo aldım yani besleniyor artık bebek bizden 9 aya kadar 12 ile 15 kiloya kadar normal bakılıyor

Kızlar dün kalp atışını duymak için gittiğimde kan idrar falan almışlardı sanırım idrar da enfeksiyon çıkmış bende herhangi bir belirti yok ama doktor 10 gün sonra gel demişti sonuçlar için sizde bu enfeksiyon sıkıntı yaratırmı

Ay dahada rahatsızlandım kız ben midem gene bulanıyor halim kalmadı vücudum ödem topluyor kasıklarım ağrıyor bugün sabahtandır korkutuyor bunlar beni unutmuşum gebeliğin nasıl olduğunu ya aşırı halsizim gözümü zor açık tutuyorum
Hahah 😂😂😂 Aynılarını yaşıyorum midem bulantısını çözemiyordum acaba midem mi bozuk yoksa hamilelikten mi diye bugün öğürtüler başladı inşallah kusmadan doğururuz 😂😂 Bi de boğazım şişti mi ilaçsız geçirme çalışmalarına start verildi 🤣🤣

Böyle sanki midene yediğin bişey dokunmuş gibi hafif bi şekilde başladı dimi 😀
Evet evet boyle bulaniyo mu bulanmiyo mu acaba diyorum sonra bulandigina karar veriyorum 🤣 bulanti insani cok halsiz düşürüyor bi tane oglum var o yüzden korkuyorum onunla ilgilenemem diye ☹

Evet evet boyle bulaniyo mu bulanmiyo mu acaba diyorum sonra bulandigina karar veriyorum 🤣 bulanti insani cok halsiz düşürüyor bi tane oglum var o yüzden korkuyorum onunla ilgilenemem diye ☹
Yaa Allah bağışlasın benim inşallah ilk çocuk olacak o konuda rahatım ama aynı şekilde başladı bulantı bugün öğürmeye başladım özellikle sabah 😂 Böyle kalırsa iyi kusmaya dönerse beslenmemiz lazım o yönden sıkıntı yaşarız

Yaş 37. Sat 27 Eylül.
2. Gebelik.
tahmini dogum 3 temmuz 2024.
Canım karbonhidrat ve işlenmiş şekeri kesersen bence bir şey olmaz. Ben bugün 6+1 deyim inan o kadar çok midem bulanıyor ki sabahtan beri adam akıllı bişi yiyemedim. O yüzden merak etme bir süre mide bulantısindan istesen de bir şey yiyemeyeceksin kilo da almazsın 🙏🙏

6+2 kese ve bebeği gördük.kalp atışını da duyduk.
Hayrli oş
Yaş 37. Sat 27 Eylül.
2. Gebelik.
tahmini dogum 3 temmuz 2024.
6+2 kese ve bebeği gördük.kalp atışını da duyduk.
Hayrli olsun inşallah bende tam olarak öyleyim 🥰

Kızlar dün kalp atışını duymak için gittiğimde kan idrar falan almışlardı sanırım idrar da enfeksiyon çıkmış bende herhangi bir belirti yok ama doktor 10 gün sonra gel demişti sonuçlar için sizde bu enfeksiyon sıkıntı yaratırmı
Özele gidiyorsan bir arayıp sorabilirsin canım miktarı ne kadar ağır enfeksiyon yoksa belki antibiyotik vermez

Vücudum da ödem yok ama karnım şiş göğüslerim patlayacak gibi 🥲
Ben kötüyüm bugün az önce kahve rengi akıntımda oldu bayağı sarı akıntımda var ağrım baş dönmem halsizim kötüyüm bugün zorladım mı acaba kendimi zor ayakta duruyorum 😔

Hahah 😂😂😂 Aynılarını yaşıyorum midem bulantısını çözemiyordum acaba midem mi bozuk yoksa hamilelikten mi diye bugün öğürtüler başladı inşallah kusmadan doğururuz 😂😂 Bi de boğazım şişti mi ilaçsız geçirme çalışmalarına start verildi 🤣🤣
Ay Allah korusun güzel geçirelim gebelikleri ben hala kötüyüm gözlerimi zor açık tutuyorum

X